DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 06.11.2024. u 03:44
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,65
7.233
1,981
3,64
3,66
1,67%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Nominalna za Ledo je 380 kuna, a u dokapitalizaciji je išla po 8.000 kuna.
Dakle, što znači nominalnih 10 kuna kod DLKV? Ništa!

Neznam dali ste čuli ali spas Dalekovoda ide tiskanjem novih dionica po nominali od samo 10 kuna raspitajte se malo, neka se i radnici oglase.

kolega, mislim da krivo tumačiš…

kako rekoh, baš će banke plaćeno po 100kn dopustiti drugima da kupuju po 10kn.

Ne treba zaboraviti da su banke to i predložile…, jadne i naivne…

mogao ja on ovo okrenuti do sada barem 80-100% dobiti da je kupovao i prodavao…ali neka mudruje ako mu odgovara…

Sve je to u redu.
Ali koji je razlog da je u Planu restrukturiranja fino receno da dokap dijelom dugovanja ide po 100kn (sadasnja nominala), a za dokap u novcu se samo kaze: nominalne cijene dionica 10kn.
Pa sad tunaci!

Mislite da je ovo slucajno ili namjerno.

A ZB i Hanfa sute i ne traze objasnjenje.

…zanimljiva igra… nešto mi se čini kao da sam ovo već negdje vidio…a vama…?

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

Nominalna za Ledo je 380 kuna, a u dokapitalizaciji je išla po 8.000 kuna.
Dakle, što znači nominalnih 10 kuna kod DLKV? Ništa!

može li se bolji primjer dati?… bravo kolega!

samo eto, panika napravi svoje, 10-tka utjerala strah u kosti!

….Ali tek kada se momački istovare na ovoj cijeni. [emo_namigusa]

na OVOJ CIJENI??? pa ne kupuju valjda da bi prodali s 0 ili s minusom?!? prodavat će sindikat tebi i takvima kao ti kad opet dignu cijenu na 60-70 kn, a ti ćeš kupovati i hvaliti se jeftinom kupnjom po 70 kn [emo_smijeh]

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za investiranje

Matjaž Gorjup: Plan vjerovnika je kvalitetan

ono što bih ja dodao je da ovdje svako tumači na svoj način, odnosno vodu na svoj mlin…
Ono što je po meni bitno je da će banke koje će najveći dio duga pretvoriti u kapital, to učiniti uzimavši dionice na način 1 dionica= 100kn.
Baš su banke naivne pa bi pristale da netko poslije njih uzima po 10 kuna.
Nominala je po 10 kn i iz toga se može iščitati samo broj novih dionica a ne cijena dionice kojom će se dokapitalizacija vršiti.

Točno to sam i ja rekao, neka netko proba prevariti banku pa će viditi da li će mu to uspijeti [emo_smijeh]

I još banke nisu MORALE PRISTATI na ništa, one kao većinski vjerovnici su plan PREDLAGALE, pa što onda ne bi bile predložile da i njihova potraživanja idu po 10 kn, da ide dokapitalizacija po 10.
Svašta…

A zasto nisu napisali posto ide dokap u novci. Bar sa: ne manje od ????

U dokumentu sve jasno piše. Vjerovnici kupuju po 100. Za 92 mil dobti će 900.000 dionica
A onda strateški ulazi po 10 kuna za 150 mil i postojeći sa još 60 mil za po 10 kuna
Banke su se složile, to i je njihov prijedlog. Oni ništa ne gube. Gube mirovinci a to nisu njihovi novci

Nemoj misliti na m2!

Pitanje je da li su oni već u petak znali za nominalu od 10 kuna? Naravno da su znali. Pa nisu o tome odlučili preko vikenda. U petak su dali vijest koja je digla cijenu u nebesa, a ovu spiku od 10 kuna su ostavili za ponedjeljak, kako bi ju opako srušili. Sada ostaje da ju ponovo dignu jer nema smisla rušiti ju ako se nisi nakupovao i ponovo ju digao. Igraju se igraju. A Hanfa? Nula bodova.
Ovdje je odradila insajd informacija toliko prozirno da ne može biti prozirnije.
Malo vijesti u petak, pa malo u ponedjeljak, a sve su se znale već u petak. Ovo sa 10 kuna se moglo odmah reći i u petak. Ali se nije reklo. Namjerno se prešutilo.

Kako protumačiti rast u petak i pon.? Početak kupnje započeli su oni koji su informirani. Nastavila raja… E sad, raji nije bilo ni dan i po dana dosta da shvati da će ovdje ipak biti meda, što bi reko jedan naš kolega…, potjerali ih sa 10kn, nije im bitno što će se firma izvući…

A ni ovi s početka petka nisu mislili da će raja biti tako ustrašena i da slabo čita…

New Report

Close