DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 06:55
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,65
2.323
636
3,64
3,70
1,09%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

A tko će ih pitati.
Zagrebačka banka je držale ljestve Ekipi kad su Vam otimali dionice.
Skansi ima brata kao pomoćnika ministra Jovanovića.
Miličić je slao novce po Predsjedniku Nadzornog Odbora svom prijatelju Sanaderu.

Možda Bajić?

a evo kako ja to vidim, nekako ste mi nejasni
znači smanjenje temeljnog kapitala i nominala od 10 kuna
pretvorba duga u dionice , dokapitalizacija u cash po zna kojoj cijeni
neće biti sky offica i propelera u bilanci
što će utjecati na knjigovodstvenu vrijednost
jesam li u pravu ili ne pitanje je sad?

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

@daliborop
Mirovincima su čak i za obveznice ponovo dali dionice. (Allianzi će dobiti nekih 100.000 dionica za 10 mil kuna, a imaju već 250.000 koje znamo koliko su platili)

I imat će ukupno 1,8% vlasništva, a sad imaju 8,7% vlasništva.

Pa i nakon restrukturiranja i reprogramiranja duga Kapital će mu biti nešto manji od Duga.

To je komatozno…. temeljem čega bi onda DLKV vrijedio više od tih 10 kn po dionici koje se spominju???

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

@daliborop
Nadajmo se da će sad sa većinskim vlasnikom (60%) Dalekovod ostvarivati ove planove iz nagodbe, pa će možda mirovinci na svoju perspektivu ulaganja barem malo vratiti izgubljeno. Iako bi bilo poželjno da to malo i Uskok pročešlja.

Ako je dokap po 10 kuna (Mislim i/ili nadam se da nije).
Postojeće dionice cca 2,867M ,recimo 3 M
Dug u kapital cca 0,92M , recimo 1M novih dionica
Dokap u novcu za 150M kuna je cca 15M novih dionica
Znači ukupno nove i stare dionice je cca 19M
Znaci ovi sa dokapom u novcu za 150M kuna po nominali od 10kuna dobivaju 79% vlasništva.
A ako to ne ulaze mirovinci i banke onda oni svi skupa će pasti ispod 10%, bliže 5%, ne dami se sad računat u detalje.

…kao ima alternativa bajci zvanoj dalekovod? 3,2 miljarde duga? Kao, dioničari će bolje proći u stečaju? o ćemu ti pričaš? nažalost mali dioničari tu nemaju pravo glasa i da dobro si rekao, postojećim dioničarima će glas pasti na 0,15 do 0,25. Barem sam ja tako shvatio prijedlog. Gubitak je tu fini, ali opet, negdje dobiješ negdje izgubiš…Sretno svima.

Nema alternative pa sam upravo zato za stecaj. Na taj nacin treba poslat pozdrave i poruke ekipi muljatora, predstecajnoj nagodbi, Linicu,Hanfi,mirovincima i svima onima koji su do sada sutjeli ukljucujuci radnike da mogu sto hoce ali ne i dokle hoce.Ja cu glasat protiv pa neka kosta tih 180 kilo kuna.Radje su izgubit sve nego 165.Cini mi se da bi se osjecao vecom budalom da izgubim 165.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

@gismund
Nije Kapital manji od gubitka, nego Kapital manji od duga.

@gismund
Evo na primjer:
Viadukt ima Dug/Kapital od cca 200-300%
DDJH ima Dug/Kapital od cca 150-200%
Dalje mi se ne nabraja.

Neki kolege ovdje kažu da će “pokušati osporiti dokapitalizaciju po i oko 10 kuna po dionici!!!!”(po meni vrlo teško!)!!!
Koja je alternativa ako predloženo ne prođe?????Možda samo stečaj?????
I o tome bi trebali razmisliti.
Da će “mali” izvisiti,hoće,ali i veliki će izgubiti velike “uloge”,zar ne???
Iznosim samo moja razmišljanja.
Pozdrav

duvnjak brkaš lončiće njima je i manji temeljni kapital i nisu toliko izloženi bankama
moraš biti svijestan da će dalekovod u budućim razdobljima svoje pozitivne poslovne rezultate vračati samo vračati nagomilane dugove
tako da ne vidim ovdje svjetlo na kraju tunela u skoro vrime

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

@frankie
Nema alternative pa sam upravo zato za stecaj. Na taj nacin treba poslat pozdrave i poruke ekipi muljatora, predstecajnoj nagodbi, Linicu,Hanfi,mirovincima i svima onima koji su do sada sutjeli ukljucujuci radnike da mogu sto hoce ali ne i dokle hoce.Ja cu glasat protiv pa neka kosta tih 180 kilo kuna.Radje su izgubit sve nego 165.Cini mi se da bi se osjecao vecom budalom da izgubim 165.

Ja sam definitivno protiv na Skupštini, osim ako se ne isključe postojeći dioničari. U tom slučaju sam da bude bez nominale, a dokap u novcu po 1 kunu.

Na Skupštini će biti veselo.

Nije Kapital manji od gubitka, nego Kapital manji od duga.

znači da sad firma ode u stečaj ili likvidaciju, dioničari ne bi dobili niti 1 lipu???? [emo_ooooo]

New Report

Close