DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 15:34
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,65
7.233
1,981
3,64
3,66
1,67%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Nekima po 10..nekima po 100..i taman smo na sredini od 55..:)..ahoce li gore ili dolje…odredit ce trziste.

Pozdrav

ma pusti ih Lucijane, vidiš da dežuraju tu po cijele dane i samo pišu crnjake..

Na deset mjesta im piše da se tražibine dijele u omjere 20%, 30% i 50 %….
pri čemu će Vjerovnici tražbina kategorije (j) utemeljni kapital Dužnika unijeti kao ulog svoje tražbine po osnovi glavnice u
omjeru 30%, pri čemu za svakih 100 kuna iznosa tražbine stječu jednu redovnu
dionicu.

Misliš da bi i banke pristale na ovako nešto…da im se nešto uvali po 100 kuna ako ne vrijedi ni 10…[emo_namigusa]
[/quote]
[emo_palacg]
[/quote]

naravno da vrijedi 10 kn..,samo po 10 kn ne ulazis ti nego banke,fgsovi i mifovi
..u tome i jeste prijevara[emo_vrtimise]

i jos kad krene iskrcavanje dobavljaca i ostalih…radi kojih je i dano da udju po 10 kn…njima je sve iznad plus…

[/quote]
-Jasno ti je čovjek napisao: pri čemu će Vjerovnici tražbina kategorije (j) utemeljni kapital Dužnika unijeti kao ulog svoje tražbine po osnovi glavnice u
dionicu.
-Što tu nije jasno ?

po istom onome zakonu kojim se Inom nije trgovalo par mj. je trebalo blokirati trgovanje DLKV za vrijeme trajanja predstečajnog postupka a ne dozvoliti ovakvo divljaštvo i dnevne špekulacije od 20+%… od kada je Hanfa pod min financija služi samo kao Linićev regulatorski i represijski servis

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Ovaj zadnji što je kupio po 50,58 vjerovatno misli kako je dobro prošao!

20 kn nećete nikada dočekati, bar se nadam. book Dalekovoda nakon svega bi se trebao kretati u rasponu od 40 – 45 kn, tako sam bar ja izračunao. Ključno je da će Dalekovod nakon prvog dokapa u iznosu od 150 miliona preći prag od 300 mil. kn pa će drugi dokap od 60 mil. kn moći napraviti mirovinci koji će tako popraviti prosjek, a nakon toga kupovati i na burzi, pa je sada o budućoj cijeni Dalekovoda jako teško nagađati.

a cijena dlkv na zse? koliko ispod “tvog” booka?
koliko je na ingri ispod BV?

Nekima po 10..nekima po 100..i taman smo na sredini od 55..:)..ahoce li gore ili dolje…odredit ce trziste.

Pozdrav

ma pusti ih Lucijane, vidiš da dežuraju tu po cijele dane i samo pišu crnjake..

Na deset mjesta im piše da se tražibine dijele u omjere 20%, 30% i 50 %….
pri čemu će Vjerovnici tražbina kategorije (j) utemeljni kapital Dužnika unijeti kao ulog svoje tražbine po osnovi glavnice u
dionicu.

Misliš da bi i banke pristale na ovako nešto…da im se nešto uvali po 100 kuna ako ne vrijedi ni 10…[emo_namigusa]
[/quote]
[emo_palacg]
[/quote]

naravno da vrijedi 10 kn..,samo po 10 kn ne ulazis ti nego banke,fgsovi i mifovi
..u tome i jeste prijevara[emo_vrtimise]

i jos kad krene iskrcavanje dobavljaca i ostalih…radi kojih je i dano da udju po 10 kn…njima je sve iznad plus…

[/quote]
-Jasno ti je čovjek napisao: pri čemu će Vjerovnici tražbina kategorije (j) utemeljni kapital Dužnika unijeti kao ulog svoje tražbine po osnovi glavnice u
dionicu.
-Što tu nije jasno ?
[/quote]

procitaj si moj čost o usporedbi BV ingr i dlkv pa ces vidjeti sto tebi nije jasno…ili pricekaj jos koji tjedan-mjesec da se cijena strovaali

Ovaj zadnji što je kupio po 50,58 vjerovatno misli kako je dobro prošao!

@ananarama

——————————————————–

mislim da je dobro prošao,prosiječna je oko 58,50-59 kn,sutra ima zaradu do tih visina…

po istom onome zakonu kojim se Inom nije trgovalo par mj. je trebalo blokirati trgovanje DLKV za vrijeme trajanja predstečajnog postupka a ne dozvoliti ovakvo divljaštvo i dnevne špekulacije od 20+%… od kada je Hanfa pod min financija služi samo kao Linićev regulatorski i represijski servis

Ova sadašnja Hanfa je dno dna, otkad je Samodol otišao jedino što znaju je slegnuti ramenima i primiti plaću. To sve treba razjuriti, kome treba ovakav regulator?

RAUL-“tko zna koliko će se od toga sliti na burzu? sjećam se kod Ingre koja je bila na 20 kn kod pretvaranja duga u dionice pa je pala na 4 kn. dokle bi mogao DLKV pasti kad počne prodaja novih dionica?”

Pa kolega, to analogijom kaze…s 20 na 4 je siti kao s 50 na 10..dakel DLKV je sada 50 i biti ce ga koliko hoces po 10. ovdje je bar sve kristalno jasno..na zalost postojecih malih dionicara.
Ja sam slicni kalvariju prosao na IGh..pa sam nekako prezivio,ali da je ovdje zona sumraka, to svakako jest.

može li mi neko objasniti zbog čega se kod dokapitalizacija isključuju mali dioničari? ima li neki suvisli razlog ili je to samo zato da se veliki igrači jeftino utrpaju dionicama na račun malih i u isto vrijeme smanje njihov udio u tvrtci? sada konkretno mislim na Dalekovod, ali ista stvar se događala i na drugim dionicama.

nitko ne iskljućuje manjinske dioničare, to samo oni sami sebi mogu napraviti podržavajući prijedlog o iskljućenju ili ogranićenju prava prvenstva sa s 3/4 glasova koji čine temeljni kapital zastupljen na GS društva

dakle, na samim dionićarima je odluka da li će svoj interes ostvariti kroz podržavanje prijedloga modela predstećajne nagodbe ili kroz neki drugi model pa ćak i kroz stećaj društva ako je imovina društva veća od dugova, međutim, kako DLKV ima veće dugove nego što mu vrijedi imovina onda je za oćekivati da će se ovakav prijedlog ipak prihvatiti

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Inom se nije trgovalo gotovo godinu dana, što također nije bilo dobro, ali opet daleko bolje od ovoga, vidim da imate dosta lijepo mišljenje za stručnjake iz Hanfe, mislite da oni znaju što treba,
[emo_smijeh]uvijek se sjetim one reklame sa one dvije babe i to mi uvijek nekako stoji kao odraz njihovog rada, da im bar Milanović dozvoli da se sada malo reklamiraju, da vidimo bar jesu li išta naučile ili su samo starije

Lacoste to tek treba vidjet.

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

U Planu pise smanjenje nominale na 10 kuna.
Ne i da ce dokapitalizacija u gotivini biti po 10 kuna.

U pretvaranju dijela duga u kapital lijepo pise po nominali (sadasnjoj), te se zna i broj novih dionica, cca 900tisuca do 1 milujun.

Sto se mene tice, na skupstini cu definitivno biti protiv iskljucenja postojecih dionicara iz prava prvenstva.
Pa nisu nasi novci manje vrijedni od nekoga drugoga.

Mislim ako ce dokap u novcu biti imalo blizu nove nominale da im to nece proci na skupstini.

New Report

Close