DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 19:36
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,65
7.233
1,981
3,64
3,66
1,67%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

mene je slomio ovaj članak 221

221
Dužnik se najkasnije u roku od 15 dana od dana pravomoćnosti rješenja kojim se
potvrđuje ova Nagodba obvezuje objaviti poziv za glavnu skupštinu društva
Dužnika sa sljedećim dnevnim redom:
(i) pojednostavljeno smanjenje temeljnog kapitala radi pokrića akumuliranih
gubitaka smanjenjem nominalnog iznosa dionica sa 100 kuna na 10 kuna,
(ii) povećanje temeljnog kapitala ulozima u novcu uiznosu od 150 milijuna kuna,
izdavanjem novih dionica u nominalnom iznosu od 10 kuna, uz isključenje prava
prvenstva postojećih dioničara,(iii) povećanje temeljnog kapitala ulozima u pravima, unosom tražbina Vjerovnika predstečajne Nagodbe u kapital do najvećeg iznosa od 9,216,040.00 kuna, izdavanjem novih dionica u nominalnom iznosu od 10kuna, uz isključenje prava prvenstva postojećih dioničara,(iv) davanje odobrenja upravi da u roku od 5 godina od upisa odluke poveća temeljni kapital ulozima u novcu za iznos do 60 milijuna kuna, izdavanjem novih dionica u nominalnom iznosu od 10 kuna, uz isključenje prava prvenstva dioničara
koji su stekli dionice Dužnika uplatom u novcu sukladno točki (ii) ovog dnevnog
reda,

sretno svima koji ostaju….hvala i doviđenja…[emo_palacg]

…uz isključenje prava postojećim dioničarima…eto fenomenalno…djeco,djeco…tko sa vragom tikve sadi…dobije po bradi…[emo_smijesak][emo_namigusa]

150 miliona je za FGS-ove, 9 milona je za dobavljače i imaoce komercijalnih zapisa, a 60 miliona je za mirovince. Sveukupno imati ćemo oko 5 miliona dionica.

150 miliona je za FGS-ove, 9 milona je za dobavljače i imaoce komercijalnih zapisa, a 60 miliona je za mirovince. Sveukupno imati ćemo oko 5 miliona dionica.

[emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]prestrašno

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

Sveukupno imati ćemo oko 5 miliona dionica.

tko zna koliko će se od toga sliti na burzu? sjećam se kod Ingre koja je bila na 20 kn kod pretvaranja duga u dionice pa je pala na 4 kn. dokle bi mogao DLKV pasti kad počne prodaja novih dionica? [emo_beztona]

ne dajem investicijske savjete niti preporuke za kupnju/prodaju dionica!

aha..dali je jos uvijek smijesna cijena dionice 20 kn?

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

aha..dali je jos uvijek smijesna cijena dionice 20 kn?

obzirom na cijelu situaciju, moguće je da to bude već do kraja ovog tjedna?! [emo_beztona]

otklanjam svaku odgovornost za mišljenje izraženo kroz forumske postove

Bolje ulagati nofce na rulet nego kupovati dalekovod na ovim razinama[emo_smijeh][emo_smijeh]

Cijena sve brže pada, hoćemo li do kraja dana vidjeti i 3. negativnu blokadu na 50,67 kn??? [emo_ooooo]

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

znači sada je polako spuštaju,ne žele da tresne odjednom.nije mi jasno zašto netko sada kupuje kad jasno piše da će biti za sve zainteresirane po 10 kn dionica,osim onih koji su stekli dionice zamjenom za dug.

Tek smo negdje na sredini tobogana[emo_ooooo]

Nekima po 10..nekima po 100..i taman smo na sredini od 55..:)..ahoce li gore ili dolje…odredit ce trziste.

Pozdrav

ma pusti ih Lucijane, vidiš da dežuraju tu po cijele dane i samo pišu crnjake..

Na deset mjesta im piše da se tražibine dijele u omjere 20%, 30% i 50 %….
pri čemu će Vjerovnici tražbina kategorije (j) utemeljni kapital Dužnika unijeti kao ulog svoje tražbine po osnovi glavnice u
omjeru 30%, pri čemu za svakih 100 kuna iznosa tražbine stječu jednu redovnu
dionicu.

Misliš da bi i banke pristale na ovako nešto…da im se nešto uvali po 100 kuna ako ne vrijedi ni 10…[emo_namigusa]
[/quote]
[emo_palacg]

New Report

Close