DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 06.11.2024. u 04:47
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,65
7.233
1,981
3,64
3,66
1,67%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

“…pri čemu za svakih 100 kuna iznosa tražbine stječu jednu redovnu
dionicu.”

Znaci 100 kuna…

nominala samo 10 kn po dionici?!? pa koliki je onda novi BV????

moje pisanje nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica, nego osobni stav i razmišljanje

a jel imaju dioničari izbora? ako ne pristanu, šibnut će Dalekovod u stečaj i što onda? lijepo su nategli dioničare [emo_palacd]

moje pisanje nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica, nego osobni stav i razmišljanje

Ma ljudi, čemu rasprodaja…halo!!!
100 kn tražbine = 1 dionica…..
Pa to je ono kaj smo čekali…ovo je info za rast do 100 kn i više..

Nenadano upalo na 60 kn

[emo_smijesak]

[emo_palacg][emo_palacg][emo_palacg] ne valja se vracat odmah nakon uzimanja profita

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Kakva kataklizma, već 2.-a negativna bloakda po redu! Samo nebo zna dokle će sad padati?!? [emo_zacudjen]
Gdje su sad svi ovi navlakači koji su danima pljuvali po nama koji smo upozoravali na ovaj scenarij???

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Kakva kataklizma, već 2.-a negativna bloakda po redu! Samo nebo zna dokle će sad padati?!? [emo_zacudjen]
Gdje su sad svi ovi navlakači koji su danima pljuvali po nama koji smo upozoravali na ovaj scenarij???
prodali su [emo_plazi]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Je….. moga brokera, pa šta on čita. Maloprije mi reče da ide po 100 kn. Koga ja slušam tako ti svega. Katastrofa.

da 100 kn duga u zamjenu za 1 dionicu.

Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity

Ma ljudi, čemu rasprodaja…halo!!!
100 kn tražbine = 1 dionica…..
Pa to je ono kaj smo čekali…ovo je info za rast do 100 kn i više..

Hm, izgleda da si ostao usamljen u tom stavu, kupnja/prodaja je sada cca.:
7.000/27.000

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Nenadano upalo na 60 kn

[emo_smijesak]

[emo_palacg][emo_palacg][emo_palacg] ne valja se vracat odmah nakon uzimanja profita
[/quote]

Nisam vidio ostavljeni nalog, sreća pa samo simboličan na 60,13 kn, prodo po 58

[emo_smijesak]

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Katastrofa a u biti ovo je 500% iznad tog iznosa.

New Report

Close