DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 16:41
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,61
42.127
11,670
3,56
3,62
-3,78%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

100% tni rast (nakon ovog 30%tnog)? Imam DLKV i ne prodajem ga još ali kada počne razbacivanje ovakvim izjavama onda me hvata strah… no vidjet ćemo krajem tjedna.

Kako su neki jalni što nemaju DLKV u portfelju pa se svaštari u pisanju!!!!

Naravno da će nagodba vjerovnika odrediti puno toga, al nekoliko činjenica je jasno, DLKV radi…da ne nabrajam gdje i koliko, DLKV kao što znate neće u stečaj, DLKV se u Petak kako kaže neko gore trgovali špekulanti 2 milja kn…prije bi rekao neko ko zna što sljedi….a sad Vi navijajte…

Kad je ERSTE kupio po 335 kn milijune…ja sam se odvažio pa na 50 kn kupio nešto sitno..i znam da nisam bio jedini…

[emo_smijesak]

[emo_smijesak]

[/quote]

Budući ste citirali moj post molio bih razjašnjenje – ja sam taj koji je jalan u pisanju i nemam DLKV?! Možda imate problem s razumjevanjem pa ću ponoviti – imam DLKV ali mi iskreno dolazi velika stolica kada vidim one koji sa sgurnošću tvrde da idemo 100% gore sljedeći tjedan.. ponavljam – čekam i vidjet ćemo! Dakle, što ste zapravo željeli reći?!

i prošla dokapitalizacija je bila po 245 pa je dionica kliznula na 115-130 kuna, tako da budete oprezni

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

@gismund

Misliš li da su ovi kaj su utukli skoro 2 milje kuna, neki neinformirani slučajni prolaznici u DLKV-u. Daj nemoj biti smiješan….Pa ne ulupava se takva lova slučajno…

Naravno da se nije utuklo slučajno, i naravno da to nisu napravili veliki ulagači nego špekulanti!
Isti slučaj odigrao se na Ingri, par dana velikih prometa po 1,5-2 milijuna kuna pa čak i više, a onda rat u ponor od cca -70%. Nikakvih promjena u top 10 cijelo to vrijeme nije bilo, a uvjeren sam da ih neće biti niti ovdje.
Ovdje je velika opasnost cijena dokapa jer kad se to sazna cijena može ili još gore, ili ako bude niža od cijene na burzi – jak pad!

[/quote]

Ne shvaćam da se kontinuirano povlače paralele između Ingre i Dalekovoda, a to doista nije ni za kakvu usporedbu. DLKV ima ugovorenih poslova vani više nego šro Ingra uopće može i sanjati. Što Ingra uopće radi?
Ali, meni je drago što ima toliko skeptika ovdje, jer je to garancija još žešćeg rasta cijene dionice. Kad Bakicaaaaa i slični ovdje počnu lupati po asku, cijena će već biti u nebu pod oblacima….

30 do 40 % glavnice banke bi pretvorile u kapital, pa si računajte koliko je to novih “dioničica” u njihovim rukama? A u Vašim?

Možemo odigrati jednu igru, ajmo pokloniti ban IP adrese svakome tko izričito tvrdi i najavljuje potop Dalekovoda u ponedjeljak? Jel može?

ja predlažem suprotno, da se banira IP adresa svakog drukera koji laže i najavljuje cijene od 100, 200 ili 1000 kn! te navlakače treba zauvijek isključiti s foruma, a ne one koji dobronamjerno upozoravaju ljude da se ne zalijeću jer je još uvijek nepoznata cijena dokapa, tj. to može biti i po 60, ali i po 40 ili samo 20 kn!!!! [emo_palacd]
[/quote]

zašto bi svatko bio navlakač (sigurno ih i ima) ako prognozira neku svoju cijenu ? ljudi kupe po određenoj cijeni ,smatrajući jeftino, i za neko izvjesno vrijeme (mjesec, šest,godina, dvije godine…) da če dionica donijeti dobit 50,100,200,300 %. molim da mi objasniš tko su osobe koje kupuju dionice čitajuči forume? tu se može svašta napisati (te ide gore, pa jako dolje, te treba sačekati ali i normalog razmišljanja)

30 do 40 % glavnice banke bi pretvorile u kapital, pa si računajte koliko je to novih "dioničica" u njihovim rukama? A u Vašim?

To i jest dobro jer sam postotak nije visok i samim tim znači da će cijena dionice biti puno veća već da je 80-90% u kapitalu a i zabrana otuđenja će isto tako postojati neki niz god tako da je to sve JAKO DOBRO ZA DALEKOVOD a time i dioničarima tako da pišeta gluposti

nedajte svoje dionice

30 do 40 % glavnice banke bi pretvorile u kapital, pa si računajte koliko je to novih "dioničica" u njihovim rukama? A u Vašim?

navlakačći su i te kao svjesni toga, samo se nadaju da će detalji dokapa doći sutra iza 10 sati tako da se stignu iskipati dok je cijena još iznad 60 kn

OK u redu, skužili smo…izgubili smo novac, propali smo i siromašni smo – oprosti nam Gordane Gekoviću šta smo prokockali novac.

Rečeno je da će se detalji znati u ponedjeljak, tj. sutra. Sad je netko napisao na forumu da će se znati 28.3. Što je sad istina?

Kad je na tragu neslužbenih informacija krenuo ovako rasti, možemo na službene informacije očekivati samo daljnji rast. Bankari bi ovu firmu sigurno likvidirali da ne očekuju povrat otpisanog.

John Galsworthy: Ako ne razmišljaš o budućnosti, ne možeš je ni imati.

Kad je na tragu neslužbenih informacija krenuo ovako rasti, možemo na službene informacije očekivati samo daljnji rast. Bankari bi ovu firmu sigurno likvidirali da ne očekuju povrat otpisanog.

Sutra bi trebala izaći službena info pa će iskusni napraviti isto što i 1000x do sada- SELL ON NEWS!!! tj. iskipati se i pobrati cash, a neiskusni će ostati sa njihovim skupim papirićima u rukama!

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Vijest o uspjehu predstecajne nagodbe je svakako pozitivna, bez obzira kakvi ce biti detalji. O detaljima “samo” ovisi ide li (i tamo ostaje neko kratko vrijeme) dionica na 70 ili 80kn.
Ono sto je, po meni, sigurno, sutra ce se trgovati po 70kn…dalje…?

New Report

Close