Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,65 | 7.233 | 1,981 | 3,64 | 3,66 | 1,67% |
Zbog ovakvih članaka Hanfa je izdala priopćenje. Ne može se znati je li ovo dobro ili loše za dioničare jer se ne zna cijena po kojoj će se izvršiti dokapitalizacija
http://www.hanfa.hr/index.php?ID=0&AKCIJA=230&LANG=HR&vijestid=955
a reci nam kolega do kada je ovo priopćenje, ovo nije izdato zbog DLKV i jučerašnjeg porasta cijene.
priopćenje se nalazi na stranicama HANFE od otprilike 10.03.2013….
nema datuma na priopćenju, ali po obavjestima iz HANFE moglo bi biti oko tog datuma.
Možemo odigrati jednu igru, ajmo pokloniti ban IP adrese svakome tko izričito tvrdi i najavljuje potop Dalekovoda u ponedjeljak? Jel može?
Neznam sa kojim ciljem moderator stalno briše moje postove a koji se sastoje samo od jedne poruke a to je
Nedajte svoje dionice po ovim cjenama i zanemarite pisanje ovih likova na forumu koji imaju samo jedan zadatak a to je kako da se otme što veći broj po što nižoj cjeni
Dalekovod je spašen i dalekovod posluje jakoooooo dobro radi tog i je otimačina za dionicom
Nedajte svoje dionice a oni nek trguju između sebe
Zbog ovakvih članaka Hanfa je izdala priopćenje. Ne može se znati je li ovo dobro ili loše za dioničare jer se ne zna cijena po kojoj će se izvršiti dokapitalizacija
http://www.hanfa.hr/index.php?ID=0&AKCIJA=230&LANG=HR&vijestid=955
Ovo priopcenje Hanfe je samo zato da Hanfa skine odgovornost sa sebe zbog svog nerada i svoje nesposobnosti.
Evo na primjer kod Dalekovoda je Uprava zatajila 20-ak dana informaciju o Predstecaju. Imatelji povlastenih informacija su agresivno trgovali na Burzi sa dionicama Dlkv-a u ogromnim kolicinama bas dan dva prije nego je predan zahtjev za Predstecaj, dok ostali sudiobici na trzistu kapitala nisu imali nikakve informacije.
I sta je Hanfa napravila, iako su bile brojne prijave i ppisali su i mediji, NISTA.
Hanfa je tipicna javna ustanova u Hrvatskoj, koja ne radi nista i samo jede nase novce.
Jeli to zato sto su nesposobni ili je posrijedi politicko koruptivni faktor je pitanje, ali je cinjenica da NE RADE poas
posao za koji su osnovani i koji im je u funkciji.
Nadalje, u ovom slucaju su Mediji (prvenstveno Vecernji list) izvrsili svoju funkciju obavijestavajuci javnost sa informacijama koje imaju.
Kad vec Hanfa ne radi svoj posao.
Nisam vidio da su Hanfa i Zagrebacka Burza zatrazili ocitovanje od Banaka i od Uprave Dalekovoda.
Pored ovakve Hanfe bi se opet ponovio slucaj nezakonitog trgovanja dionicama Dlkv-a Imatelja Povlastenih informacija, koji naravno nebi bio sankcioniran od strane Hanfe.
Ovako je zahvaljujuci medijima bar donekle transparentnije trgovanje na osnovu bar nekih informacija
Možemo odigrati jednu igru, ajmo pokloniti ban IP adrese svakome tko izričito tvrdi i najavljuje potop Dalekovoda u ponedjeljak? Jel može?
ja predlažem suprotno, da se banira IP adresa svakog drukera koji laže i najavljuje cijene od 100, 200 ili 1000 kn! te navlakače treba zauvijek isključiti s foruma, a ne one koji dobronamjerno upozoravaju ljude da se ne zalijeću jer je još uvijek nepoznata cijena dokapa, tj. to može biti i po 60, ali i po 40 ili samo 20 kn!!!! [emo_palacd]
trebalo je imati živaca s ovom dionicom, oni koji nisu ušli na povjesnom minimumu sad plaču i spominju 20 kn tajn dogovori itd, a do 28.03 je prelomni datum ako sve bude ok nikad više ovih cijena
[emo_smijesak]
@gismund
Misliš li da su ovi kaj su utukli skoro 2 milje kuna, neki neinformirani slučajni prolaznici u DLKV-u. Daj nemoj biti smiješan….Pa ne ulupava se takva lova slučajno…
Naravno da se nije utuklo slučajno, i naravno da to nisu napravili veliki ulagači nego špekulanti!
Isti slučaj odigrao se na Ingri, par dana velikih prometa po 1,5-2 milijuna kuna pa čak i više, a onda sunovrat u ponor od cca -70%. Nikakvih promjena u top 10 cijelo to vrijeme nije bilo, a uvjeren sam da ih neće biti niti ovdje.
Ovdje je velika opasnost cijena dokapa jer kad se to sazna cijena može ili još gore, ili ako bude niža od cijene na burzi – jak pad!
100% tni rast (nakon ovog 30%tnog)? Imam DLKV i ne prodajem ga još ali kada počne razbacivanje ovakvim izjavama onda me hvata strah… no vidjet ćemo krajem tjedna.
Kako su neki jalni što nemaju DLKV u portfelju pa se svaštari u pisanju!!!!
Naravno da će nagodba vjerovnika odrediti puno toga, al nekoliko činjenica je jasno, DLKV radi…da ne nabrajam gdje i koliko, DLKV kao što znate neće u stečaj, DLKV se u Petak kako kaže neko gore trgovali špekulanti 2 milja kn…prije bi rekao neko ko zna što sljedi….a sad Vi navijajte…
Kad je ERSTE kupio po 335 kn milijune…ja sam se odvažio pa na 50 kn kupio nešto sitno..i znam da nisam bio jedini…
[emo_smijesak]
[emo_smijesak]
Izlazak navedene dionice iz problema bi trebala biti dobra vijest a ne neka katastrofična prognoza,osobno mi je drago da se većina izvukla iz debelih minusa u zadnjih mjesec-dva i da mogu smanjiti gubitke ovisno od cijene ulaska…
prije nekoliko dana sam napisao(na žalost poruka je izbrisana ) da u slučaju pozitivnih informacija cijena dolazi do nivoa od 65-70 kn…
Izlazak navedene dionice iz problema bi trebala biti dobra vijest a ne neka katastrofična prognoza,osobno mi je drago da se većina izvukla iz debelih minusa u zadnjih mjesec-dva i da mogu smanjiti gubitke ovisno od cijene ulaska…
prije nekoliko dana sam napisao(na žalost poruka je izbrisana ) da u slučaju pozitivnih informacija cijena dolazi do nivoa od 65-70 kn…
trebalo bi većini i biti dobra vijest. nije ni toliko kasno ukrcati se na vlak.