DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 12:21
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,65
10.313
2,827
3,64
3,66
-1,62%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ako se pojavi pozitivna vijest u jutro ,moći ćete prodavati po 55-60 kn…

a ako bude negativna, moguće i po 35-40

moji postovi na forumu su moje mišljenje, nisu financijski savjeti niti poziv na kupnju/prodaju dionica ili ulaganje u iste

@Fajrunt
Zašto bi bila negativna,ova dionica treba pozitivno riješenje,previše novaca su ljudi izgubili u ovim padovima.

Zašto bi bila negativna,ova dionica treba pozitivno riješenje,previše novaca su ljudi izgubili u ovim padovima.

kolega, predstečajne nagodbe ne sklapaju se da dioničari zarade, nego da firma ne propadne i da se vjerovnici namire! interes dioničara je zadnja rupa na svirali jer se predmnjeva da su dioničari (ili netko u njihovo ime) loše upravljali firmom i da sada trebaju snositi posljedice!

stoga pozitivno rješenje za radnike/vjerovnike ne znači nužno pozitivno rješenje i za diničare jer firma kroz nagodbu može ostati bez nekretnina, a na ime dugova može biti izdan velik broj novih dionica po npr. 20 kn! sjetite se što se dogodilo s dionicom ingre kad su izdane nove dionice na ime dugova, Ingra je potonula s 20 kn na ove 4 kn jer su vjerovnici počeli rasprodavati dionice na burzi da dođu do keša!

moji postovi na forumu su moje mišljenje, nisu financijski savjeti niti poziv na kupnju/prodaju dionica ili ulaganje u iste

A možete li predvidjeti bez ako.
Čestitam imaocima ove dionice,naročito dokupljivaćima i novim dioničarima
dalekovoda na izuzetnoj hrabrosti.A najhrabriji su oni koji još nisu dobili po kostima.
Jedina nada su mirovinci,koji će možda ući u dokapitalizaciju sa neophodnim kešom
ne po simbolićnoj cijeni nego recimo po 50,ili još bolje po 70 i volio bih da vas to potrefi i da svi zaradite.Naravno u odnosu na ove zadnje cijene od 50.
Ako uđu FGS ćeka vas potop,a ja ću tada ćekati na ušću da nešto skupim od
brodolomaca.

U smirenom očekivanju rezultata glasanja srdaćno vas pozdravljam!!!

Uskoro ovo leti na 70-80 k.
Danas 60 k.

Kaj niste čitali članak danas u Večernjem???

Predstečajna nogodba , prihvaćena, otpis dugova , kamata…., poslovi u Norveškoj nisu ugroženi, dapače mogućnost sklapanja novih, ima toga, sve je neslužbeno, a vi sad birajte, kupiti ili ne.

4 min od otvaranja a već 74 000 kn prometa, nešto se kuha.

mali se oept zalijeću na slijepo i skidaju s prodaje,bojim se, bit će plača čim objave detalje nagodbe! [emo_palacd]

sve što pišem je osobno mišljenje te nije investicijski savjet niti poziv na kupoprodaju dionica!

Kolega fajrunt dobro vam je napisao, nije toliko bitno da li je nagodba sklopljena, već kakvi su uvjeti jer ti uvjeti mogu biti vrlo loši za postojeće dioničare!

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Kolega fajrunt dobro vam je napisao, nije toliko bitno da li je nagodba sklopljena, već kakvi su uvjeti jer ti uvjeti mogu biti vrlo loši za postojeće dioničare!

Oni koji nemaju DLKV, koji samo žele propast uvijek će naći zamjerku.
Takvih je većina, a naš jal, potome smo svjetski prvaci!!!

New Report

Close