Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,65 | 7.233 | 1,981 | 3,64 | 3,66 | 1,67% |
Sta je prava firma kad sve pada dalekovod raste. Ideeeeemooooooo. Jos 1785 kuna do mog targeta
…pa kako sad to…pa evo danas vam je bar raslo…kaj ja mogu kad ste vi stalno nezadovoljni…[emo_smijeh][emo_smijesak][emo_namigusa]
…s druge strane mora malo i rast,jer ako bi padalo svaki dan onda ne bi utorak ni dočekali…
…a i s čim bi se onda zabavljali…[emo_smijesak][emo_namigusa]
Evo ja ću se gđi bakici ispričati. Naime dotična još od 200 – 250 kuna na ovoj dionici ima katastrofične prognoze i čitavo vrijeme ne da je u pravu nego ni sama valjda nije očekivala koliko će biti u pravu. Mene je u viša navrata iziritirala no zbog njenih sam se prognoza zamislio pa sam glavom mućnuo i većine se DLKV riješio, čak i bez nekog gubitka. Na žalost ostavio sam 80 komada, kao za uspomenu a na kraju će ispasti da su stvarno uspomena. Na jednom jednu dobru firmu i budalaštinu moju koja je dijelom zahvaljući bakici ograničena na 10ak tisuća kuna. Hvala bakice dužan sam ti janjetinu…[emo_namigusa]
…hvala,hvala…[emo_smijesak]
…drago mi je da se netko ipak osjetio pozvanim da mi se ispriča zbog ove mrtvačke glave koju ipak nisam zaslužila…[emo_namigusa]
…naravno da ću poziv na janjetinu prihvatiti…[emo_smijesak][emo_namigusa]
PS Istina je da ni sama nisam bila sigurna koliko sam u pravu…[emo_smijesak][emo_namigusa]
Kako komentirate da DLKV mora u predstečajnu nagodnu a INGR ne jer ima “puno poslova u inozemstvu itd”?!!?
Ma ne znam za mrtvačku glavu, al jednom (ne)zgodom sam Vam gadno odbrusio. A nije lijepo napadati stare i nemoćne bakice. Pogotovo ako govore istinu a oboružane su bukovim valjkom za tijesto[emo_smijeh][emo_smijeh]
Kako komentirate da DLKV mora u predstečajnu nagodnu a INGR ne jer ima "puno poslova u inozemstvu itd"?!!?
Zato što bivši predsjednik ima jako veliki utjecaj u politici – HNS-u…
Zanimljivo da neki dan na 42-44 se tuklo i pritiskalo prodaju svim mogućim snagama, sad su sve snage uperene da se iskrca iznad 50 kn… Danas teže malo je crvenilo vani pa nema previše kamikaza…
[emo_plazi]
dobro odbijanje…10-12% pametnom dosta…[emo_naivan]
Mislim da si prerano prodao, ima ovdje snage za još rasta [emo_smijesak]
Mislim da je malo njih bilo baš toliko sretno da na dnu ubode…oni koji kupuju jučer i danas žele svojih 10-12%
apothekar @triba@
dno sam pogodio …pa nemoram vrh [emo_plazi], bit ce tu posla jos ohoho u narednom razdoblju ..
Riskirao si 100 % da zaradiš 10 %. Baš mi ne izgleda pametno.
Od 10 takvih slučajeva 7 puta ćeš izgubiti.