DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 06.11.2024. u 03:27
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,65
7.233
1,981
3,64
3,66
1,67%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Meni se čini kao dogovorena transakcija…

Nikad više 2007-08 na ZSE:(

Sta je prava firma kad sve pada dalekovod raste. Ideeeeemooooooo. Jos 1785 kuna do mog targeta

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

…pa kako sad to…pa evo danas vam je bar raslo…kaj ja mogu kad ste vi stalno nezadovoljni…[emo_smijeh][emo_smijesak][emo_namigusa]

…s druge strane mora malo i rast,jer ako bi padalo svaki dan onda ne bi utorak ni dočekali…

…a i s čim bi se onda zabavljali…[emo_smijesak][emo_namigusa]

Evo ja ću se gđi bakici ispričati. Naime dotična još od 200 – 250 kuna na ovoj dionici ima katastrofične prognoze i čitavo vrijeme ne da je u pravu nego ni sama valjda nije očekivala koliko će biti u pravu. Mene je u viša navrata iziritirala no zbog njenih sam se prognoza zamislio pa sam glavom mućnuo i većine se DLKV riješio, čak i bez nekog gubitka. Na žalost ostavio sam 80 komada, kao za uspomenu a na kraju će ispasti da su stvarno uspomena. Na jednom jednu dobru firmu i budalaštinu moju koja je dijelom zahvaljući bakici ograničena na 10ak tisuća kuna. Hvala bakice dužan sam ti janjetinu…[emo_namigusa]

…hvala,hvala…[emo_smijesak]

…drago mi je da se netko ipak osjetio pozvanim da mi se ispriča zbog ove mrtvačke glave koju ipak nisam zaslužila…[emo_namigusa]

…naravno da ću poziv na janjetinu prihvatiti…[emo_smijesak][emo_namigusa]

PS Istina je da ni sama nisam bila sigurna koliko sam u pravu…[emo_smijesak][emo_namigusa]

Kako komentirate da DLKV mora u predstečajnu nagodnu a INGR ne jer ima “puno poslova u inozemstvu itd”?!!?

Ma ne znam za mrtvačku glavu, al jednom (ne)zgodom sam Vam gadno odbrusio. A nije lijepo napadati stare i nemoćne bakice. Pogotovo ako govore istinu a oboružane su bukovim valjkom za tijesto[emo_smijeh][emo_smijeh]

Kako komentirate da DLKV mora u predstečajnu nagodnu a INGR ne jer ima "puno poslova u inozemstvu itd"?!!?

Zato što bivši predsjednik ima jako veliki utjecaj u politici – HNS-u…

Zanimljivo da neki dan na 42-44 se tuklo i pritiskalo prodaju svim mogućim snagama, sad su sve snage uperene da se iskrca iznad 50 kn… Danas teže malo je crvenilo vani pa nema previše kamikaza…

[emo_plazi]

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

dobro odbijanje…10-12% pametnom dosta…[emo_naivan]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Mislim da si prerano prodao, ima ovdje snage za još rasta [emo_smijesak]

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Mislim da je malo njih bilo baš toliko sretno da na dnu ubode…oni koji kupuju jučer i danas žele svojih 10-12%

apothekar @triba@

dno sam pogodio …pa nemoram vrh [emo_plazi], bit ce tu posla jos ohoho u narednom razdoblju ..

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Riskirao si 100 % da zaradiš 10 %. Baš mi ne izgleda pametno.
Od 10 takvih slučajeva 7 puta ćeš izgubiti.

New Report

Close