Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,65 | 2.323 | 636 | 3,64 | 3,70 | 1,09% |
užas kako nam pada dionica.to više nije dionica nego pušionica..
I dalje je u tijeku 3 podval, doduše vjerujem kako će obrana na 38-39kn izdržati.
I onda opet idemo do 50kn.
Do 40kn strpljenje jer moramo još dolje. [emo_smijeh]
3.puta postavljam isto pitanje u zadnjih mjesec dana. da li se zna da li će mali dioničari imati pravo dokupa?
Ako budu i mogli vjerovatno neće kupovati jer bi cijena dionice trebala biti niža
od cijene dokapitalizacije.
Vidi:KABA,IGH;CEBA,BPBA…jedino Ledo,iznimka potrvđuje pravilo.
U DLKV samo krv,znoj i suze za dugoročne.a i za trejdere nije obečavajuće jer
dionica tone kao olovo.
Možda bude i odbijanac,ali sigurno slijedi zabijanac!
3.puta postavljam isto pitanje u zadnjih mjesec dana. da li se zna da li će mali dioničari imati pravo dokupa?
Kako misliš da ti itko može odgovoriti kad to ovisi o planu predstečajne nagodbe koji još nije usvojen?!? Tek po usvajanju istoga znat ćeš odgovor na to pitanje!
Po pisanju većine kolega rekao bi da su se pomirili s gubicima i da su prodali, što za ovu dionicu može biti samo dobro…
Inače, na špekulacijama “što će biti” ova dionica je odradila pad 30 kn ili skoro 50 %, odradila pad za najgori scenarij… nije sve u dugovima ima tu i imovine, ugovorenih poslova…
svi koji imate dionicu. Dva jednostavna pitanja.
zbog cega je imate to jest koja je to momentalno pozitivna stvar u dalekovidu?
koliko vrijedi sada dionica pa koju god metodu procjene koristili?
hvala na odgovoru.
i ako nastavi postojati dalekovod neće moći vraćati dugove.s takvim poslovanjem jako teško.sumnjam da će netko upumpavati uzalud novac.a teško da će banke pristati otpisat dio dugova i pozdravit se sa svojom lovom.njihov posao je da zarađuju na novcu i oplođuju ga a ne da pomažu posrnule firme.općenito posao koji radi dalekovod mogu odraditi jedna dobra alatnica,električarska firma i firma koja se bavi montažama.možda su se već spremali na ovo kad su izdvojili proizvodnju.
E moj frankie… nisi jedini zaglibio u ovoj dionici. … I malo po malo evo nas ovdje na dnu,a sa tim dionicama sada ne može kupiti ni malo bolji rabljeni automobil. .
Ma nisam ja nigdje zaglibio niti zalutao. Tocno sam znao sto radim. A je li se ti nadas da ce se ovo oporavit ili ces prodat sada ili si prodao vec???
…koliko vrijedi sada dionica pa koju god metodu procjene koristili?…
Ljepota je u oku promatraca mada je to poprilicno subjektivno. Meni npr vrijedi 1833 kn.
@frankie
– Bože mio, Ah, je l’ ono samo pusti sanak bio?
Kranjčević,San ili java
frankie@ tako treba…samo naprijed…samo sto ces uskoro gledati cjenu ..1 % od ath tj,18.33 kn
ovo ti je promaklo ,pa i sljepcu je bilo jasno kamo ovo sve vodi…
http://www.poslovni.hr/domace-kompanije/dalekovod-gubitak-pokriva-iz-rezervi-214527 koliko je tada bila cjena ?