DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 01:59
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,65
2.323
636
3,64
3,70
1,09%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Što se ovdje kupuje ? 3 i pol milijarde duga ?! [emo_zacudjen]

ja više ne kupujem dug od 3,5 mlrd, sada sam više orjentiran na gubitak od 383 mil.ipak je to gorovo deset puta manja “cifra” u skladu sa današnjom cijenom [emo_ljut]

Tamni oblaci se uključili u kupnju?

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Svi nagađaju, je situacija je loša, al pametovanaj i predviđanja nemanjka.Ako nemate ništa konkretno čemu piskaranje.

[emo_palacg]

Da li će mali dioničari imati pravo na dokap?

samo molim bez besplatnih savjeta novih nickova razno raznih upravitelja portfelja i brokera. kad pogubimo sve novce onda ćemo se zaposliti kao i vi i raditi za plaću. bar je to jednostavno. dignemo se u 6h u jutro i na posao ko roboti. i tako jedno 45 godina. [emo_palacg]

who dares, wins

O nekom ulazu razmišljati tek na cijeni oko 20 kuna. Sve prije toga je ravno “samoubojstvu”! Da se razumijemo Dalekovod će preživjeti ali će se vlasnička struktura razvodniti do “boli”. Još oni nisu ni počeli sa svojim “smicalicama”, ovo je tek zagrijavanje za zadnju fazu!
Javim se opet za mjesec dana da Vas ne davim više, jer vidim da nitko ne obraća pozornost na jasne znakove “uzbune”. Pozdrav!
Evo tu Vam sve piše!

Poruka vjerovnicima: ‘Ne podržite li plan, dajte nam svoj’

ovo su odgodili jer nisu utovarili robu do kraja

mislim da je i onaj u zadnjem redu zna kako je sve u kc i kako se treba rješit ove dionice

vrijeme je za uspon jer su sanse za obrat puno veće

[emo_palacg]

Krasan nalog na asku…. 2650 komada

@bananarama
Kako ste beš došli do 20 kn imate neku analizu ili to onako iz rukava :)?

Kako nekima nije jasno da ova dionica više ništa ne vrijedi???[emo_naivan]

Kako nekima nije jasno da ova dionica više ništa ne vrijedi???[emo_naivan]
vrijedit ce kad krene odbijanje..pozitiva ce prstati na sve strane par dana [emo_plazi]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Ja imam 1500 komada.Samo sam kupovao ni jednu nisam prodavao.Ne radi se o nikakvom altruizmu ipak gledam malo siru sliku i statistiku.

bravo kolega.

thats the spirit.
koliko vam je prosjecni ulaz?

New Report

Close