Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,65 | 2.323 | 636 | 3,64 | 3,70 | 1,09% |
Što se ovdje kupuje ? 3 i pol milijarde duga ?! [emo_zacudjen]
ja više ne kupujem dug od 3,5 mlrd, sada sam više orjentiran na gubitak od 383 mil.ipak je to gorovo deset puta manja “cifra” u skladu sa današnjom cijenom [emo_ljut]
Tamni oblaci se uključili u kupnju?
Svi nagađaju, je situacija je loša, al pametovanaj i predviđanja nemanjka.Ako nemate ništa konkretno čemu piskaranje.
[emo_palacg]
samo molim bez besplatnih savjeta novih nickova razno raznih upravitelja portfelja i brokera. kad pogubimo sve novce onda ćemo se zaposliti kao i vi i raditi za plaću. bar je to jednostavno. dignemo se u 6h u jutro i na posao ko roboti. i tako jedno 45 godina. [emo_palacg]
O nekom ulazu razmišljati tek na cijeni oko 20 kuna. Sve prije toga je ravno “samoubojstvu”! Da se razumijemo Dalekovod će preživjeti ali će se vlasnička struktura razvodniti do “boli”. Još oni nisu ni počeli sa svojim “smicalicama”, ovo je tek zagrijavanje za zadnju fazu!
Javim se opet za mjesec dana da Vas ne davim više, jer vidim da nitko ne obraća pozornost na jasne znakove “uzbune”. Pozdrav!
Evo tu Vam sve piše!
ovo su odgodili jer nisu utovarili robu do kraja
mislim da je i onaj u zadnjem redu zna kako je sve u kc i kako se treba rješit ove dionice
vrijeme je za uspon jer su sanse za obrat puno veće
[emo_palacg]
Kako nekima nije jasno da ova dionica više ništa ne vrijedi???[emo_naivan]
Ja imam 1500 komada.Samo sam kupovao ni jednu nisam prodavao.Ne radi se o nikakvom altruizmu ipak gledam malo siru sliku i statistiku.
bravo kolega.
thats the spirit.
koliko vam je prosjecni ulaz?