Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,73 | 37.463 | 10,044 | 3,70 | 3,72 | -1,07% |
do 60 kn niti 1000 komada na prodaji, izgleda da je sklapanje nagode pred vratima [emo_palacg]
to je i normalno, danas je izašlo najgore FI do sada i vjerojatno nikad ni neće biti lošijega jer su sad pobacali sve kosture iz ormara (clean start), tako da je sve loše sad ukalkulirano u cijenu….polako nazad preko 60 kn [emo_cool]
[/quote]
padalo nije zbog izvjesca nego straha da ce 4q biti jos puno gori..i krivog racunanja ukupnog gubitka i BV [emo_plazi]
prije panike se razmjenjivalo ,vjerojatno dogovorno,po cca 68
moje misljenje je da je dlkv neusporediv s ingr i njenom dokap.-jer ingra je ostala bez prihoda a nagomilala troskove-osobito financijske
kao sto sam i pisao ,iako vani povecavaju poslovanje,taj rast je malen,a gubici i dalje veliki
zato je dokap isao po niskoj cijeni jer inace bi isla u stecaj
ingra je i sad nesto otpisala iz cega dio gubitka,ali je i dalje iz oposlovanja ogroman gubitak
s druge strane dlkv ima prihode(cisto za usporedbu-cca 8 puta vece od ingre)(!!) i potencijal rasta koji se i pokazuje…a ima i ogromnu perspektivu..pisalo se tu vec o tome
zato nemozemo projicirat dokap ingre na dokap dlkv
ako bi se ista slicno desilo,evo vam osnove za debele tuzbe uprave od strane dionicara ali i MIF(koji stalno u javnosti cmolje da nemaju gdje ulagati??) ova od njihovih clanova itd
“Postupak dobro napreduje jer su svi konstruktivni.
Dok Konstruktor klizi prema stečaju, Dalekovod bi sljedećeg tjedna mogao imati potpisanu nagodbu.
Zanimljivo je da su obje tvrtke praktički istodobno predložile predstečajni postupak, no i na početku, kao i danas, razlike su među njima očigledne. ”
Ja vidim ogromnu prazninu na prodaji, par igrača sa sitnim nalozima pokušavaju zadržat, da užicaju još koju tisućicu na ovoj razini.
Netko je istresao 1400 komada, iako je vidio da na prodaji do 60 u tom trenutku ima par stotina dionica.
a mislim da ljudi strahuju i do nadolozečih izviješća
to je i normalno, danas je izašlo najgore FI do sada i vjerojatno nikad ni neće biti lošijega jer su sad pobacali sve kosture iz ormara (clean start), tako da je sve loše sad ukalkulirano u cijenu….polako nazad preko 60 kn [emo_cool]
[/quote]
padalo nije zbog izvjesca nego straha da ce 4q biti jos puno gori..i krivog racunanja ukupnog gubitka i BV [emo_plazi]
prije panike se razmjenjivalo ,vjerojatno dogovorno,po cca 68
[/quote]
Sanjam te,sanjam te noćas…
DLKV je zrela stečajuša i svi će se potruditi da otpišu što više svojih potraživanja kako bi dioničari zaradili više.Malo morgen!Najviše će izgubiti
vlasnici tj dioničari mislim postotno i to od sadašnje cijene,a ne od one davne.To su realisti odavno otpisali,a sanjalice će biti nemilosrdno kažnjeni.
FGS nisu socijalne ustanove nego profitabilni fondovi.Oni ulaze nisko,niže, najniže!
Ja vidim ogromnu prazninu na prodaji, par igrača sa sitnim nalozima pokušavaju zadržat, da užicaju još koju tisućicu na ovoj razini.
Netko je istresao 1400 komada, iako je vidio da na prodaji do 60 u tom trenutku ima par stotina dionica.
Krivo vidiš.Samo je pitanje vremena kada će početi veći iskrcaj.
Krivo vidiš.Samo je pitanje vremena kada će početi veći iskrcaj.
[/quote]
Nadaj se, čekaš na kupnji.?
dobro je preko 2 k komada u niti sat vremena ..[emo_palacg]