DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 12:08
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,75
17.804
4,753
3,72
3,76
0,53%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Čini se da se zaboravlja da su trenutno najveći pojedinačni dioničari Dalekovoda mirovinski fondovi, što im daje dodatnu težinu, pa i političku, te iako naravno postoji, ustvari je vrlo mala vjerojatnost da će dozvoliti da se njihov udio pretvori iz najvećeg u marginalan i to od strane nekih bezveznjaka i lešinara, a tim više što lova koja je potrebna za uspostavljanje likvidnosti u Dalekovodu za njih predstavlja kikiriki…

Ne bi im bio prvi udio koji se smanjio na veličinu zrna graška…
[/quote]

Možda i ovdje bude tako, ali postoje određene indicije da bi u ovom slučaju, između ostalog i radi prijašnjih grijeha, neki od reprezentativnih predvodnika čopora morali staviti jajčeka na panj, pa je za vjerovati da postoji određena motivacija da tako ipak nebude…
[/quote]

A koja je to indicija?

@Darius

Indicije…
Odgovoriće ti Linić osobno kada se odlući…
Vjerujem uskoro…
U međuvremenu osluškuj…[emo_smijesak]

'ko zadnji, magarac...[img]http://www.pic4ever.com/images/www_MyEmoticons_com__fishing.gif[/img]

jel znate sto znaci "Brutalni Kapital"?
[emo_namigusa]

kaj, objasni?[emo_smijeh]

free flow information

naj bolja bi vijest bila da se krešimir devčić oglasi po pitanju bar 10-torice mufljoza iz dalekovoda. ja bi im onda i halalio moje novce.

who dares, wins

jel znate sto znaci "Brutalni Kapital"?
[emo_namigusa]

kaj, objasni?[emo_smijeh]
[/quote]
Znaći,da nema dušu i da će nas oderati ako im dozvolimo.
A deru vas ,a tek slijedi najgore.

Trgovat će se na ovoj razini sve dok ima "pametnih" koji kupuju. Kada nestane kupaca onda se letvica spušta za dodatnih 4-5 kuna, pa se opet trguje sve dok ima "kamikaza". Kada nestane i "kamikaza" onda se opet spušta letvica i prodaje se "samoubojicam". A kada ponestane i "samoubojica" onda obično nema više ni volje ni novca za ubacivanje u "stečajušu". Onda se kupuje, ali tada više nitko nema hrabrosti ni keša za kupnju, kupuju samo oni koji su prodavali cijelo vrijeme. Tak to ide, a vidim da smo trenutno tek u fazi "pametnih", daleko je još do "samoubojica"!

Ne razumiju da imate dobre namjere i da ste korektni.
Njima tuče u glavi ATH,a danas smo na novom ATL.
Uvijek može odbijanac,ali sigurno slijedi još veći zabijanac.I stvarno se čovjek mora zapitati zašto kupci dobro ne prouče prijedlog prestečajne naodbe.

U DLKV samo krv,znoj i suze.

očito je već par dana da netko veći izlazi i spušta cijenu

meni ne,meni je više nego očito da netko veliki koji prema top10 vjerovatno ima veze s onim pbz skrbničkima nakon one igre neposredno pred ročište dnevnim nalozima stvara sliku tržišta koju poželi i da se zajedno s tim ovdje odjednom pojavila hrpa likova koja sugerira prodaju koji u životu nisu 3 posta na dalekovodu napisali
očito mi je i da su ju skrkali 20% od tad a da ne postoji u javnosti poznato baš ništa novo a i da se niko od dušebrižnika tipa gorjup nije ničim oglasio
ovo se još jednom pokazalo ko kaljuža u kojoj bez direktnog insajdera ili članstva u Sindikatu stavljaš sve na panj pa šta bude

http://webcafe.net.hr/2013/02/02/0226007.63.jpg

Zar nije nikome čudno kao su zadnjih par dana veći igrači i fondovi nestali s kupnje nego kupuju samo mali? Što je u pozadini toga???

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

ajte okupite se u frontu za osvještenje dioničara dlkv jer ne imati dionice a svaki drugi post Vaš to je zaista dobronamjerno

Zar nije nikome čudno kao su zadnjih par dana veći igrači i fondovi nestali s kupnje nego kupuju samo mali? Što je u pozadini toga???

to ti se zove privid,kolega.mada bi ja to nazvao lošim gledanjem ili namjerno lošim gledanjem.

ja ovdje jedino velike vidim da kroje igru.
a po čemu si ti to zaključio da su mali u igri to samo bog zna

http://webcafe.net.hr/2013/02/02/0226007.63.jpg

jedini razlog za ovakav kontinuirani pad cijene vidim u zamjeni duga za dionice po osjetno nižoj cijeni od ove na burzi [emo_ljut]

to te ja pitam ,,imamo novu “ingru” jos samo da izdaju par miliona novih dinica…u zamjenu za dug…al ce bit belaja ..60 kn je puklo nakon 4. pokusaja…vrlo ocekivano…sad trazimo novi suport..[emo_naivan]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

New Report

Close