Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,73 | 37.463 | 10,044 | 3,70 | 3,72 | -1,07% |
danima se svakodnevno ruši na nezakonit način i bez razloga tu HANFA nema potrebu da reagira
kad si ih već spomenio ja sam im jučer poslo mejl ko šta sam i obećo osobi pod nadimkom Sveps.nije bog zna kak napisano al sam uspio nekak dić to na gospodski nivo da me skuže kaj im hoću ukazat.
Poštovani,
Primjetio sam određene radnje zadnjih dana na dionici dlkv-r-a pa to želim podijeliti s vama.Anonimno,do duše,jer nemam povjerenja u rad institucija i u tom kontekstu vlastitu sigurnost,ali to vama ne bi smio biti problem da poduzmete određene provjere u smislu mojih navoda.Dakle, radi se o tome da se dva trgovinska dana prije ispitnog ročišta 05.02.2013 trgovina odvijala na način da su veliki nalozi stavljeni na bid i ask a dogovoreno se trgovalo između tih naloga,njih ne dirajući.Slična situacija se događala i na sam dan ročišta iako u manjem intezitetu.
Tim načinom je trgovano s 1,5 – 2 mil.kuna i,prema mom sudu,iskrivila se slika trgovanja.Također,trgovanje se odvijalo neposredno prije održanog ročišta u neobičajenom modalitetu i količinama, pa stoga postoji i određena sumnja da je netko znao što će se dogoditi na istom.
Eto,samo sam želio s Vama kao kontrolorom podijeliti ono što sam osobno primjetio,a vi ako želite-provjeravajte,a ako ne-nemojte.
pozdrav
Nema ti od tih anonimnih prica za malu djecu nista.
valjda će doći vrag po svoje od raznih portala preko novinarčića do vraga u hanfi
doće vrijeme kad će i oni odgovarati ja sam ubjeđen pogledaj samo sanadera tko bi to i POMISLIO SAMO UNAZAD KOJU GOD
@frankie
opće prav zapravo nije ni bitno dal ima ili nema jer je ionak ovo u segmentu za promatranje pa bi se onda trebalo i promatrati.a ono je i sljepac iz aviona vidi kak se dela poso.
a po ovom mejlu nek rade šta im drago.meni je bitno da ja sam svoje poslo kako sam i reko da mi ovaj poslje ne bi mogo spočitati da samo laprdam na forumu ko šta on radi.i opće se ne nadam da će nekaj istraživat jer ak je prošlo svo ono tajenje informacija o blokadama računa i predaji papira za predst.nagodbu ovo je mala beba za sve to.
i nigdje ne piše da anonimno odma mora ić u koš neg samo da=
U slučaju podnošenja anonimne predstavke Agencija nije dužna pružati informacije o postupanju po predmetnoj predstavci.
Zakon o Hrvatskoj agenciji za nadzor financijskih usluga (N.N. br. 140/05)
valjda će doći vrag po svoje od raznih portala preko novinarčića do vraga u hanfi
doće vrijeme kad će i oni odgovarati ja sam ubjeđen pogledaj samo sanadera tko bi to i POMISLIO SAMO UNAZAD KOJU GOD
To sam ja davno napisao. Da je netko rekao unazad 3 godine da ce Sanader na robiju,a kamoli da ce dobit 10 kuka svi bi rekli da je lud.
@frankie
opće prav zapravo nije ni bitno dal ima ili nema jer je ionak ovo u segmentu za promatranje pa bi se onda trebalo i promatrati.a ono je i sljepac iz aviona vidi kak se dela poso.
a po ovom mejlu nek rade šta im drago.meni je bitno da ja sam svoje poslo kako sam i reko da mi ovaj poslje ne bi mogo spočitati da samo laprdam na forumu ko šta on radi.i opće se ne nadam da će nekaj istraživat jer ak je prošlo svo ono tajenje informacija o blokadama računa i predaji papira za predst.nagodbu ovo je mala beba za sve to.
i nigdje ne piše da anonimno odma mora ić u koš neg samo da=
U slučaju podnošenja anonimne predstavke Agencija nije dužna pružati informacije o postupanju po predmetnoj predstavci.
Zakon o Hrvatskoj agenciji za nadzor financijskih usluga (N.N. br. 140/05)
Ne vidim razloga da se nisi predstavio. Zadnji put kad sam imala nejasnoće uredno sam okrenula broj telefona, predstavila se, zatražili su me pismeno na
e-mail istu stvar i dobila sam povratnu informaciju isto tako.
Pozdrav
Ne vidim razloga da se nisi predstavio. Zadnji put kad sam imala nejasnoće uredno sam okrenula broj telefona, predstavila se, zatražili su me pismeno na
e-mail istu stvar i dobila sam povratnu informaciju isto tako.
Pozdrav
e ja vidim razloga.i to sam kratko objasnio i u mejlu.divim se ljudima poput Mijata Stanića ali to je na žalost sve.i to nisu nikakve nejasnoće nego ukazivanje na moguće kriminalne radnje.velika je to razlika.
ovdje da se malo dublje počne kopati svakakve radnje bi izmigoljile van počevši od tih po mom viđenju manipulacija na TK pa do sam bog zna kakvih radnji odrađenih iza flanjke a tiče se nadzornog odbora, gorjupa i ostale netransparentne ekipe koja se tolerira pod normalno iako svi znamo da nije
ništa od svega toga rekao je samodol hanfa bmk i partneri klt i partneri uzeli radnicima dionoce i sebi podjelili ali svi šute