DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

decki za one kojima je ova dionica na duge staze….vedijet cete gdje ce biti krajem druge godine [thumbsup]…a tek tada ne treba prodavat jer sami znamo koliko poslova ima dalekovod u naredne 2 godine…..[proud]

tenkista:

dada1: ” ocito je TLM ugraden u sadasnju cijenu vise nego sto bi mi htjeli… [undecid] ” A što je bilo ugrađeno na 1950 kn? Čekaj dok danas ljudi vide u dnevniku , onda u ponedjeljak kreće kupnja.

jel to onaj tenkista iz DDJH ????[proud]

I stalni Dalekovođanin.[proud]

decki za one kojima je ova dionica na duge staze….vedijet cete gdje ce biti krajem druge godine [thumbsup]…a tek tada ne treba prodavat jer sami znamo koliko poslova ima dalekovod u naredne 2 godine…..[proud]

Koliko u kunama?

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

sangoman: ” decki za one kojima je ova dionica na duge staze….vedijet cete gdje ce biti krajem druge godine [thumbsup]…a tek tada ne treba prodavat jer sami znamo koliko poslova ima dalekovod u naredne 2 godine…..[proud] ” Koliko u kunama?

Samo u prošlom mjesecu ugovoreno poslova 1,8 milijardi kn.[cool]

gogo1: ” tenkista: ” dada1: ” ocito je TLM ugraden u sadasnju cijenu vise nego sto bi mi htjeli… [undecid] ” A što je bilo ugrađeno na 1950 kn? Čekaj dok danas ljudi vide u dnevniku , onda u ponedjeljak kreće kupnja. ” jel to onaj tenkista iz DDJH ????[proud] ” I stalni Dalekovođanin.[proud]

bravo tenkista[thumbsup]

"Da ne mrzin,i buden pošten, iskren i odan, a razliku između zla i dobra, nisan naučija ni od fratra, ni hodže, ni popa "

gogo1:

tenkista:

dada1: ” ocito je TLM ugraden u sadasnju cijenu vise nego sto bi mi htjeli… [undecid] ” A što je bilo ugrađeno na 1950 kn? Čekaj dok danas ljudi vide u dnevniku , onda u ponedjeljak kreće kupnja.

Aluminij!

[smiley]

Nemoj me krivo svatit i ja bi htio da ide up!
Ali sam ocekivao da ova vijest ipak bude pozitivnije prihvacena, ipak se ovaj potpis ceka mjesecima, a u TLM-u i 14 godina! I danas od 12 bruje o tome i na TV-u i radiju…kad ono samo 0,80% promila gori! Jos jednom potvrda cudnog Hrv. trzista!
Nadam se da ce medijsko bombardiranje preko vikenda i snimke veselih radnika TLM-a cija je agonija i neizvjesnost rijesena nakon 14 godina uciniti svoje…

..pa vijest je došla u najgorem mogućem trenutku…kad je objavljeno da prvi prdgovori izmešu hdz-a i hss nisu završili uspješno..teški , downer….[undecid]

fundamenti.blog.hr - vjeruj u fundamente! moj skype: markoqc5

tenkista: ” gogo1: ” tenkista: ” dada1: ” ocito je TLM ugraden u sadasnju cijenu vise nego sto bi mi htjeli… [undecid] ” A što je bilo ugrađeno na 1950 kn? Čekaj dok danas ljudi vide u dnevniku , onda u ponedjeljak kreće kupnja. ” ” Aluminij! [smiley] Nemoj me krivo svatit i ja bi htio da ide up! Ali sam ocekivao da ova vijest ipak bude pozitivnije prihvacena, ipak se ovaj potpis ceka mjesecima, a u TLM-u i 14 godina! I danas od 12 bruje o tome i na TV-u i radiju…kad ono samo 0,80% promila gori! Jos jednom potvrda cudnog Hrv. trzista! Nadam se da ce medijsko bombardiranje preko vikenda i snimke veselih radnika TLM-a cija je agonija i neizvjesnost rijesena nakon 14 godina uciniti svoje…

trziste je dobrim dijelom vec ukalkuliralo ovu vijest u cijenu,
takodjer, prilikom svakog preuzimanja postoji neizvjesnost kako ce ulaganja utjecati na likvidnost/ rezultat ulagaca, tako da obicno cijena prilikom preuzimanja raste onom tko je preuzet a pada onom tko preuzima
u ovom slucaju, mislim da se nemamo sto brinuti, danasnji mlak odaziv na ovu (ipak) odlicnu vijest je kratkog vijeka, vrijeme ce pokazat da je ovo dobra dionica, i vjerujem da ce ici up (iako nazalost nisam in)

[color=blue][/color]Sta ne moze sa pare, moze sa puno pare!

Kakve veze ima HDZ s dalekovodom? Ono što bi trebalo je vijest o Aluminiju, ukoliko se ne dogodi kupnja Aluminija, to bi bio downer, iako privremeni.

Da li je neko zna, koliko bi uštedio DLKV na troškovima za Sirovinu u slučaju kupnje Aluminija, odnosno kako bi se odrazilo na profit?

..pa vijest je došla u najgorem mogućem trenutku…kad je objavljeno da prvi prdgovori izmešu hdz-a i hss nisu završili uspješno..teški , downer….[undecid]

To bas nije istina. Rekli su da imaju jos par otvorenih pitanja ali nacelno su se oko vecine pitanja slozili. Jedino oko ceg se jos nisu usuglasili su ZERP i NATO, a to ce prepustiti Sanaderu i Friscicu da se dogovore. Cisto sumnjam da ce im na tim pitanjima pasti koalicija, s obzirom da su i jedni i drugi za ZERP, dok bi HSS odustao od referenduma ako se u HR javi dovoljna podrska. Bitno da i dalje nitko ne razgovara s SDP-om. Iako, cak i da razgovaraju, Jurcic je out a Cacic in, pa je opet svejedno.

Da li je neko zna, koliko bi uštedio DLKV na troškovima za Sirovinu u slučaju kupnje Aluminija, odnosno kako bi se odrazilo na profit?

U slučaju kupnje??? Alo! Potpisano je i kupljeno.[shocked]

New Report

Close