Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,65 | 7.233 | 1,981 | 3,64 | 3,66 | 1,67% |
http://www.poslovni.hr/burze/velikom-broju-domacih-tvrtki-tek-slijedi-oporavak-meu-njima-je-i-dalekovod-226657mislim da je ovo puno bitnije nego što je milčić donirao svojih 35 tisuća.
Moj Sindikat je jedan od 600 000 poslpovni subjekata u Hrvatskoj. Godišnje raspolaže sa 20 000 kuna. Bilo kakva novčana transakcija mora obavezno ići preko FINE. Svaka tri mjeseca radi se bilanca koja se predaje centrali sindikata FINI i Državnom zavodu za reviziju, članovi nadzornog odbora SINDIKATA moraju dati pismeno izvjeće uz bilasu da kontroliraju financije SINDIKATA. SADA SE PITAM. Kako u toj istoj DRŽAVI netko raspolaže milionskom gotovinom, djeli te milione bez brojanja i bez potpisa, kako ta gotovina neide preko FINE, I ČIJI SU TO NOVCI????
Marijan Pavlovic je novi predsjednik NO.
Marian Pavlovic je od pamtivijeka u NO.
Kontinuitet se nastavlja.
Marijan Pavlovic je novi predsjednik NO.
Marian Pavlovic je od pamtivijeka u NO.
Kontinuitet se nastavlja.
Marijan Pavlović je ujedno i stari predsjednik NO iz vremena kada se provodila glavnina sumnjivih radnji…
Izgleda da ovdje nikada neće svanuti… [emo_vrtimise]
…ajme jučer sam gledala svjedočenje bivšeg predsjednika Uprave Miličića…dragi Bože koji tučak…a i onaj drugi…
…pa zar su takvi ljudi vodili Dalekovod…nije ni čudo da je došao na takve grane…[emo_zloban]
…ajme jučer sam gledala svjedočenje bivšeg predsjednika Uprave Miličića…dragi Bože koji tučak…a i onaj drugi…
…pa zar su takvi ljudi vodili Dalekovod…nije ni čudo da je došao na takve grane…[emo_zloban]
Misliš da u drugim firmama nema takvih na ključnim mjestima? Sve vrvi.