Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 13:43
Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,65 | 6.834 | 1,872 | 3,64 | 3,66 | 1,67% |
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.
tja..čovjek bi očekivao da će nakon dobre vijesti cijena dionice narasti, a još će biti dobro ukoliko ne bude i opet pala ispod 1600[cry]
"Da ne mrzin,i buden pošten, iskren i odan, a razliku između zla i dobra, nisan naučija ni od fratra, ni hodže, ni popa "
http://www.liderpress.hr/
ovo zaslužuje bar još 1%up gore[wink][thumbsup]
dečki strpljenja sve budemo to masno naplatili [thumbsup][thumbsup]
Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.
NAPOKON! [thumbsup][cool]
http://vijesti.hrt.hr/ShowArticles.aspx?ArticleId=37327
[yawn]
"Da ne mrzin,i buden pošten, iskren i odan, a razliku između zla i dobra, nisan naučija ni od fratra, ni hodže, ni popa "
ocito je TLM ugraden u sadasnju cijenu vise nego sto bi mi htjeli…
[undecid]
A što je bilo ugrađeno na 1950 kn? Čekaj dok danas ljudi vide u dnevniku , onda u ponedjeljak kreće kupnja.
dada1: ” ocito je TLM ugraden u sadasnju cijenu vise nego sto bi mi htjeli… [undecid] ” A što je bilo ugrađeno na 1950 kn? Čekaj dok danas ljudi vide u dnevniku , onda u ponedjeljak kreće kupnja.
jel to onaj tenkista iz DDJH ????[proud]
ocito je TLM ugraden u sadasnju cijenu vise nego sto bi mi htjeli… [undecid]
pa jasno da je već uračunat u cijenu[shocked]
pravi investitori (fondovi) su davno pretpostavili tu stvar, i isto uracunali u cijenu….a tko god misli da je zbog toga cijena trebala skocit 10%, gadno se prevario[huh][shocked]
dalekovod je dugorocna dionica, i nije spekulantska kao neke (IGH), zato ulozit novce i cekad da dobar menadžment odradi dobru slijedecu godinu, pa cemo onda svi zajedno dobor zaradit[rolleyes][thumbsup]
Moderatora treba zabranit!!!