DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 13:43
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,65
6.834
1,872
3,64
3,66
1,67%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Vlada danas dala suglasnost za TLM! Vidi forum “Moj novac”![thumbsup]

rekli su i na Novoj na vijestima[wink]

tja..čovjek bi očekivao da će nakon dobre vijesti cijena dionice narasti, a još će biti dobro ukoliko ne bude i opet pala ispod 1600[cry]

"Da ne mrzin,i buden pošten, iskren i odan, a razliku između zla i dobra, nisan naučija ni od fratra, ni hodže, ni popa "

http://www.liderpress.hr/
ovo zaslužuje bar još 1%up gore[wink][thumbsup]

dečki strpljenja sve budemo to masno naplatili [thumbsup][thumbsup]

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

ocito je TLM ugraden u sadasnju cijenu vise nego sto bi mi htjeli…
[undecid]

gotovo sat vremena bez transkacije

NAPOKON! [thumbsup][cool]
http://vijesti.hrt.hr/ShowArticles.aspx?ArticleId=37327

[yawn]

"Da ne mrzin,i buden pošten, iskren i odan, a razliku između zla i dobra, nisan naučija ni od fratra, ni hodže, ni popa "

ocito je TLM ugraden u sadasnju cijenu vise nego sto bi mi htjeli…
[undecid]

A što je bilo ugrađeno na 1950 kn? Čekaj dok danas ljudi vide u dnevniku , onda u ponedjeljak kreće kupnja.

dada1: ” ocito je TLM ugraden u sadasnju cijenu vise nego sto bi mi htjeli… [undecid] ” A što je bilo ugrađeno na 1950 kn? Čekaj dok danas ljudi vide u dnevniku , onda u ponedjeljak kreće kupnja.

jel to onaj tenkista iz DDJH ????[proud]

ocito je TLM ugraden u sadasnju cijenu vise nego sto bi mi htjeli… [undecid]

pa jasno da je već uračunat u cijenu[shocked]
pravi investitori (fondovi) su davno pretpostavili tu stvar, i isto uracunali u cijenu….a tko god misli da je zbog toga cijena trebala skocit 10%, gadno se prevario[huh][shocked]
dalekovod je dugorocna dionica, i nije spekulantska kao neke (IGH), zato ulozit novce i cekad da dobar menadžment odradi dobru slijedecu godinu, pa cemo onda svi zajedno dobor zaradit[rolleyes][thumbsup]

Moderatora treba zabranit!!!

New Report

Close