DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 04:27
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,65
2.323
636
3,64
3,70
1,09%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

bojim se da to nije impresioniralo ovoga frajera na prodaji…. 1.644,99 391 1.645,00 98 1.646,00 20 1.649,80 17 1.649,89 25 1.650,00 1,948 1.659,54 3 1.669,00 14 1.670,00 24 1.675,00 5

Netko mora drzati ulagace malo na kocnici inace cijena bi naglo otisla gore, ima se municije za to,mislim da oni koji prodaju (fondovi) da oni odmah i kupuju ali manje na drugim cijenama,zaradili su i opet ce, iza Ht-a trenutno na otvaranju dalekovod ima najveci promet, prati ga igh i mi
mlinar
[undecid]

evo ako nije nitko postavio[thumbsup]
http://www.biznis.ba/index.php?option=com_content&task=view&id=21136&Itemid=59

1.650,00 -1,948. Možda ga i proda danas!?

Teško onome koji gleda, a ne vidi.

Vidjeti ćete kada se frajer ( znate koji ) nakupuje do 1650,00 pa makne čudovište od naloga. Nemojte stavljati ispod njega naloge pa da vidimo koliko će moći čekati…

Vidjeti ćete kada se frajer ( znate koji ) nakupuje do 1650,00 pa makne čudovište od naloga. Nemojte stavljati ispod njega naloge pa da vidimo koliko će moći čekati…

Da… da … plakat’ [cry][cry] će oni koji su izašli možda već danas.
Moja nadanja su da će se maknuti nakon službene objave potpisa za TLM.[undecid][thumbsup]

Ko pod drugim jamu kopa nos

evo malo friskih vjesti sa hina.hr :
“Vlada dala suglasnost na privatizaciju TLM-a ”
[cool]

two bad....milosh dead

Što je sada???
Nije potpisano..opet tonemo???

"Da ne mrzin,i buden pošten, iskren i odan, a razliku između zla i dobra, nisan naučija ni od fratra, ni hodže, ni popa "

Nakon kiše dolazi sunce ili možda obrnuto, vidjet cemo ali ocekivanja su nas pojela u zadnje vrijeme.

Zašto pad???
dogodilo se nešto na sjednici???

"Da ne mrzin,i buden pošten, iskren i odan, a razliku između zla i dobra, nisan naučija ni od fratra, ni hodže, ni popa "

eto dobili TLM [thumbsup][thumbsup][thumbsup]

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

Eto… , potpisano ![thumbsup]
A sada … [wink]

Ko pod drugim jamu kopa nos

[ ” Da… da … plakat’ [cry][cry] će oni koji su izašli možda već danas. Moja nadanja su da će se maknuti nakon službene objave potpisa za TLM.[undecid][thumbsup]
[/quote]

da, samo je to nažalost tek iza 16 sati[cry]

New Report

Close