Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,73 | 37.463 | 10,044 | 3,70 | 3,72 | -1,07% |
Što su to toliko otpisali? Kapital i rezerve su više nego prepolovljene. Meni to liči na čišćenje bilance prije uleta strvinara, banaka i države. Ako se to dogodi ipak je bolje imati dionice firme sa budućnošću nego dionicu sa računom u blokadi.
Ova obavijest je malo čudna, da nije došlo do zabune pa se radi o nekonsolidiranom izvješću. Nije mi jasno kako su im revizori obrisali 400 mil. prihoda.
Ni meni nije dosta toga jasno, ali očito je da su svi dioničari bili izmanipulirani, kao i fondovi, nije niti čudno da je predsjednik NO dao ostavku jer je omogućio takve stvari, ali mene čudi kako fondovi to nisu vidjeli, ili nisu urgirali to što vide…..
http://narodne-novine.nn.hr/oglasi/default.aspx
Sa dlkv d.d. na dalekovod proizvodnja
Pozdrav
Puno se trguje na 58-62 kn, samo jučer i danas trgovano je sa oko 47.000 dionica! Obzirom da je danas odjednom kupljeno 10.500 + 5.000 komada na 60 kn, moguće da će biti promjena u top 10 pa ćemo vidjeti tko to kupuje??
Ova obavijest je malo čudna, da nije došlo do zabune pa se radi o nekonsolidiranom izvješću. Nije mi jasno kako su im revizori obrisali 400 mil. prihoda.
Ni meni nije dosta toga jasno, ali očito je da su svi dioničari bili izmanipulirani, kao i fondovi, nije niti čudno da je predsjednik NO dao ostavku jer je omogućio takve stvari, ali mene čudi kako fondovi to nisu vidjeli, ili nisu urgirali to što vide…..
[/quote]
nije problem u otpisima ili usklađivanju vrijednosti, ali oni navode 470 mil. manje prihode za 9 mjeseci. umjesto 1.090 mlrd kn sada je 618 mil. kn prihoda.
[/quote]
nije problem u otpisima ili usklađivanju vrijednosti, ali oni navode 470 mil. manje prihode za 9 mjeseci. umjesto 1.090 mlrd kn sada je 618 mil. kn prihoda.
[/quote]
Može biti da su im neku podružnicu već eliminirali iz izvješća?
Trebali bi se JASNO i BRZO OČITOVATI!!!!!!
a dobro di je onaj sindikalac hus koji je tjedan dana tu svako jutro otvarao forum?? da nam on pojasni jesu onda plaćene te božićnice i plaće il nisu? i da on pojasni o čem se radi s ovim čudnim usklađivanjem izvješća?
šta ste zapeli za ta izvješća? to je prošlost i to su grijesi stare uprave pa neka se USKOK bavi time. ono što danas treba zanimati dioničare je najava sporazuma vjerovnika i brza deblokada računa, a to znači okretanje nove stranice za ovu firmu.
Dalekovod d.d. (ne Dalekovod Grupa)
Prihod po 3Q 2012 = 784M kuna
Revidirano: Prihod= 619M
Gubitak po 3Q 2013 = 44M
Revidirano: Gubitak= 374M
Znaci Prihod umanjen za 165M, a
Gubitak uvecan za 330M.
Netko ovdje dobro mulja. Ili stara Uprava ili nova Uprava.
Sta je radio revizor – PriceWater..
Sta je radio NO i njegovi vrli ekonomski strucnjaci iz redova Fondova.
Kapital i rezerve po 3Q 2012god je 505M kuna.
I dalje su netransparentni – trebali su danas objaviti korigirana izvješća a nisu niti je HANFA reagirala na tu činjenicu – trguje se, zna se da nešto ne valja no izgleda da to smiju znati samo odabrani!