DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 06.11.2024. u 03:07
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,65
7.233
1,981
3,64
3,66
1,67%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

U slučaju stečaja prvo se od imovine poduzeća namiruju vjerovnici, a onda ako što ostane zadrže vlasnici i suvlasnici (dioničari), a ovdje su dugovi i potraživanja vjerovnika veći od neba.
Stvarno ne znam kolika .uda moraš imati da bi sada svoju lovu upucavao ovdje.

krenula je kontra ofenziva na kotu 60…
nije nagovor ni na sto osim na razmisljanje i pisanje prognoza

Ovo s predstečajnom nagodbom je pritisak na one vjerovnike (banke) koje nisu htjele pristati na dobrovoljnu nagodbu jer u predstečajnojnagodbi ako se složi više od pola vjerovnika, onda nagodba važi i za sve ostale. Zato me ne bi čudilo da se u sljedećih 5-10 dana postigne dobrovoljna nagodba te da se potom povuče zahtjev za predstečajnu nagodbu. To bi naravno povlačilo deblokadu računa i nastavak redovnog poslovanja.

Budimo pragmatični,

sve građevinske firme koje nisu prilagodile broj zaposlenih količini posla nemaju šansi opstati. Vrlo brzo su potrošile supstancu i na koljenima su.U ovoj krizi jadini riješenja je drastično smanjenje broja zaposlenih.

@ elijah

Po nalozima na lijevoj i desnoj strani čini se da bi na ovoj cijeni od cca 60 – 62 kn mogla danas dalje prometovati. Na toj cijeni je očito ukalkulirano sve što se imalo za ukalkulirati s obzirom na vijesti i situaciju. A valjda su se i smirli svi revni duhovi na lijevoj i desnoj strani. Kad se malo iskonsolidiraju, zbroje, razmisle i smire onda će doći do novog događanja u trgovanju.

@fff
dugorocno je opasno svugdje na zse ,sve veca depra,sve nize razine cijena..ako na to jos krenu veci prometi..
ono sto me iritira je da nemozes dugorocnije ni razmisljati…jer izmisle blokadu jednom dlkv taman posto je preokrenuo poslovanje..
i onda dok si jos u mislima o zaradi u buducnosti,ovo krene rokat na dolje..

opet će prodavaći na cca 60 kn izgubit lijepu lovicu na temelju jednog članka.
hvala vam ljudi po drugi put.

Današnje trgovanje i prosječna cijena 62,27 kn je pokazatelj kako shvatiti izjave g. Linića.

kad se sjetim drukanja na dlkv, .. di ste sad znalci!?

Cookie Monster

kad se sjetim drukanja na dlkv, .. di ste sad znalci!?

Ke bide .

Nemoj tako Saladine. Tko kaže da sutra Uprava neće objaviti da su uspjeli postići nekakav dogovor sa vjerovnicima (jer očito se pregovara, pa šansa postoji), da će se račun odblokirati čisto zato da se omogući da se odrade ugovoreni i dogovoreni poslovi (da se zaradi jer je to bankama ipak u interesu) pa da dionica poleti, a svi koji su danas ušli na 60 i koju kunu budu sretnici, dobitnici. Svašta je moguće. Sklisko je, ali na skliskom ne padaš baš uvijek.

sumnjam, .. volio bi da je tako ali šanse su jako male, nagomilali su manadžeri dugova, puno je to para … a to da nitko tamo nema tri čiste je istina! godina je ekipa poput Skansija izvlačila pare, … tu leži zečina .. mješvina grizlija i zeca

Cookie Monster

Ovo s predstečajnom nagodbom je pritisak na one vjerovnike (banke) koje nisu htjele pristati na dobrovoljnu nagodbu jer u predstečajnojnagodbi ako se složi više od pola vjerovnika, onda nagodba važi i za sve ostale. Zato me ne bi čudilo da se u sljedećih 5-10 dana postigne dobrovoljna nagodba te da se potom povuče zahtjev za predstečajnu nagodbu. To bi naravno povlačilo deblokadu računa i nastavak redovnog poslovanja.

Tak nekak si i ja mislim. To je očito planB isto kaj je očito da uprava manipulira sa kvalitetom i izlaskom informacija u javnost i omogućava ovakve nebulozne +-20% okrete u par dana. Koj je ovo većput,treći? Kaj se to dubijoznije danas ili jučer saznalo više nego prije 7 dana? Sve je skroz isti status kvo osim kaj je cijena dokapa mirovinaca koji sjede u nadzornom odboru spaljena na 1/4 uloženog a dozvolili su si nevjerovatan luksuz ispustit priliku da si sami pomognu

http://webcafe.net.hr/2013/02/02/0226007.63.jpg

New Report

Close