DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 04:08
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,65
2.323
636
3,64
3,70
1,09%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

klirinže,kako sam i rekao,mali nalogici…
nije bilo jace kupnje na bidu,kakva uprava…promet i pad su bili radi mnogo malih na asku koji su ga spustali…nije bilo povlacenja s aska..
e sad,da nije uprava dala ovakvo idiotsko(nije uvreda-proguglat sto znaci ta rijec u grckom [emo_smijeh]) ocitovanje ,ma dobro malo i je uvreda jer su…[emo_vrtimise]..cijena bi nastavila ponirati
a evo sad vidimo da se nije nastavio ni rast..pa ako veliki,kojima uvijek treba par dana za reakciju krenu na ask…tog se treba bojati

mene samo brine šta ako se počnu i fondovi riješavat dionice , daj šta daš

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

… zašto se bojati ako veliki krenu na ask? Uđeš i oni te nose u sve veće visine. Vještina je samo skužiti kad su oni krenuli. Jedino ako nisi pod njihovim kretanjem na ask mislio na istresanje. Onda je bedara do boli. Barem onima koji su unutra, ako ne iostlaima koji su u dionicama koje bi to također moglo povući po inerciji. Nije da već nije bilo takvih situacija.

Ovo s predstečajnom nagodbom je pritisak na one vjerovnike (banke) koje nisu htjele pristati na dobrovoljnu nagodbu jer u predstečajnojnagodbi ako se složi više od pola vjerovnika, onda nagodba važi i za sve ostale. Zato me ne bi čudilo da se u sljedećih 5-10 dana postigne dobrovoljna nagodba te da se potom povuče zahtjev za predstečajnu nagodbu. To bi naravno povlačilo deblokadu računa i nastavak redovnog poslovanja.

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

@CoRot2em

jasno ,samo ti se nisi izjasnio sto si cinio..lako je u teoriji
da se uprava nije onako ocitovala -mimo svih ocekivanja i dosta brzo,cijena bi imala velike sanse da odmah zaranja dublje
hm,a evo vidimo unatoc pozitivnijoj reakciji uprave od ocekivane,cijena ide kamo ide…

2-ima tko kakav hunch sto ce dalje biti s cijenom,kada izaci,kada uci,kada opet izaci..?
a onda cemo mu davat stotke i pisat hvalospjeve ako se pokaze kao vjest [emo_namigusa]

Elijah

Kako god zanimljivo je a to volimo[emo_namigusa]

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

CoRot2em

[emo_smijesak]
ako krenu na ask ,kolega i tamo ZASJEDNU,POSTAVE SE,pa se onda krenu natjecat ko ce prvi bit na asku,pa mali sve to gledaju i pocnubit depresivni,pa veliki ,videci da nema kupnje krenu na bid-UDARAT PO BIDU,pa krene jaca depra malih i njihovo pridodavanje valu…
to smo vec gledali,dok je predstecajna nagodba bila samo najava mogucnosti a ne najizvjesnijeg scenarija koji je u procesu vec 2 tjedna??[emo_vrtimise]
ako veliki polude na to moglo bi biti i tuzbi

@ elijah

Inače tako radim. Danas na dlkv nisam stavljao nalog jer nisam bio uvjerenja da će doći do odbijanca do kojeg inaće i u poravilu dolazi u ovakim situacijama.
Ovo ovdje je presklisko. Ne radi se o tome da je pala dionica jer je propao neki posao ili porasla jer su dobili posao. Ovdje se radi o mogućoj propasti cijele firme. Tu niti lipe. I da uđeš na minus 20 posto ostaje kiseli osječaj. Odbilo se samo do 66,50 kn što nije nešto, čak i za vrlo velike apetite na rizik.

elijah ovi šta su prodali danas ne namjeravaju ulazit u dalekovod garant, sve u strahu da od dionice neće biti ništa
gledajući ealno ako se i postigne nagodba neće puno utjecati
bit će betonirana jer velik je otpor na 120 , avidili smo i triput na 80, postalo je ovdi opasno biti dugoročni

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

Ovo s predstečajnom nagodbom je pritisak na one vjerovnike (banke) koje nisu htjele pristati na dobrovoljnu nagodbu jer u predstečajnojnagodbi ako se složi više od pola vjerovnika, onda nagodba važi i za sve ostale. Zato me ne bi čudilo da se u sljedećih 5-10 dana postigne dobrovoljna nagodba te da se potom povuče zahtjev za predstečajnu nagodbu. To bi naravno povlačilo deblokadu računa i nastavak redovnog poslovanja.

HAHAHA pa nije ovo grcka vs njemacka i milijarde u igri..
nemoze nitko prisilit vjerovnika da prihvati nesto sto on zeli-u smislu otpisa ili slicno
ako pak imas link i citat koji govori protiv prava na privatno vlasnistvo ,samo daj…
da nisi usao po 65?[emo_plazi]

jedna od rijetko pametnih danas

Stop telling lies about me and I'll stop telling the truth about you.

@gismund
nagodili se možda ili ne… netko mora platiti jučer navedene obaveze od oko 1,56 milijardi kuna, a to je Dalekovod tj. njegovi vlasnici – svi dioničari koji će to u vrijeme naplate biti i to bez obzira na način dogovorne ili nedogovorne sprovedbe iste…

New Report

Close