DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 21.11.2024. u 23:12
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,65
2.323
636
3,64
3,70
1,09%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Moraš bit sa svima frend sa bi mogao normalno čitati?!

Sad se Uprava ponovno ukrcala [emo_smijeh]

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

U jednom trenu će doći u balans bid i ask i onda će sve stati, pa polako na ovu ili onu stranu, ovisno o novim vijestima, ako ih bude ili volji ulagača na još rizika. A čini se da je balans upravo nastupio. Smirili se i ovi i oni.

… ipak se čini da će ask i dalje dominirati. Nema balansa. Barem još ne.

@ CoRot2em
vjesti i odlucni? 1-vjesti i odlucni bi kupili po 60 a prodali po 65…takvih ako je bilo bili su mali nalogici
2-dr stvar je ako postoje male grupice koje slozno se postavljaju i micu s kupnje pa prvi uskoce pa podignu malo pa kad drugi misle da ide rast onda i oni uskoce ali ovi pri im vec ikrcaju-ali to bi bila manipulacija kaznjiva zakonom
-3-je najvjerojatnije-pobojase se ,pa kad sade na 60 rekose idemo ali ne skupise bas nesto pa kupovase skuplje-a dal ce sto zaradit? kunu dvije po dionici,ili izgubit 5,10…[emo_plazi][emo_vrtimise]

Ovdje lud j..e zbunjenoga.
Tko je lud, a tko zbunjen?

Dalekovod d.d. – Odgovor na upit Zagrebačke burze
Društvo Dalekovod d.d. predalo je zahtjev za pokretanje predstečajne nagodbe, na koju smo zakonski bili obvezni. Za sada još nije donešena odluka o otvaranju predstečajne nagodbe. Društvo i dalje vodi intenzivne razgovore s našim vjerovnicima oko dobrovoljne nagodbe . U slučaju postizanja dobrovoljne nagodbe otklonili bi se razlozi za vođenje predstečajne nagodbe.

U slučaju nagodbe… koliko imovine će pripasti vjerovnicima, a koliko će ostati sadašnjim dioničarima…? Ukoliko su obaveze veće od imovine koliki je BVPS…? Ukoliko su obaveze istovjetne dugovanju… BVPS za dioničare, a za vjerovnike, ukoliko svoja potraživanja pretvore/kompenziraju iz imovine Dalekovoda… je…?

Ja sam kupio po 60 i prodao po 64 i 65 i onda opet kupio po 65 ali nije poteglo, prodao po 64 i otišao na wc, kad sam se vratio prodavalo se po62 ali nisam niš kupio. Sad nemam ništa ali sam i dalje mišljenja da je ovo biloduplo dno ida vam se Uprava nakupovala svega danas.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

vjestih tu nema,samo kak bi sapunarke rekle ,imbecils!
sad su nabildali bid na 62 i ak im se krenu “vjesti”-veliki istresat …[emo_zacudjen]

@ elijah
Pa uglavnom jesu mali nalogići. Traderi su mali ljudi. Veliki se istresu odjednom po puno naloga, a takvih nije bilo previše danas.
Ako i postoji grupica organiziranih igrača koji ovo rade, teško je to dokazati.
Ovo je ionako igra živaca gdje je bitna stavka koliko ti malo znači novac koji imaš i ulažeš u firmu koja je u ovakvoj situaciji.
Inače najpametnije se na ovakvu vijest staviti na bid na minus 15 do 20 posto, pa ako te poklopi, ok. Prodaš čim se vrati 10 posto iznad tvoje cijene po kojoj si ušao. Ako ne, onda si unutra i probaj izaći makar bez minusa. Nema tu velike nauke.

puno će proći dana 40 pa to je kao kad je isus hodao pustinjom
bojim se da je ova priča slična ingri i validusu, fima neće propasti, samo ćemo mi mali dioničar popušit
ne,nisam prodao dionice ali sve me vuće tome
samo znam da me zse neće više vidjeti s friškom lovom,
dosta sam love popušo ovde, bilo bi bolje da sam prokurvao

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

@ fffffff

Molitva drugar, molitva. Bit će ti lakše.

New Report

Close