Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,73 | 37.463 | 10,044 | 3,70 | 3,72 | -1,07% |
D.o.o. DALEKOVOD PROIZVODNJA bio je po financijskim rezutatima na vrhu grupe DALEKOVODA. Predsjednik Uprave je bio mr. sc. Zdenko Milas a direktori Poizvodnje, dipl ing Velimir Đurđević i dipl ing Ivo Marfat. Iako su ova trojica pokazala savšene financijske rezultate, bez objašnjenja prije dva mjeseca su bili smjenjeni. Tada su kola Proizvodnje krenula nizbrdo. Ja sam dobio informaciju 30.10. kako se plaća za deseti mjesec može isplatiti. Član Uprave d.d. a rekao mi je. Ne plaća se nemože isplatiti. 26.11. rekao sam članu uprave kako se mogu isplatiti dvje plaće i regres, a on mi je odgovorio , kako vi koji radite u pogonu znate da se mogu isplatiti a ja kao član Uprave znam da se nemogu. Jučer sam rekao istom članu Uprave danas možete podjelit plaću ali samo jednu jer sad vam je sjela još jedna banka na račun a on mi veli. To su izmišljotine plaća se nemože podjeliti. tada sam PUKNUO. I velim. Iza mene stoji MILAS ZDENKO . On tvrdi da može podjelit plaću i ja tražim od predsjednika Uprave Gorjupa da MILAS dođe u Goricu I da se plaća podjeli. MILAS NIJE HTIO DOĆI iz poniženja jer su ga smjenili bez razloga.Preko Glasnogovornice sa PREDSJEDNIKOM GORJUPOM dogovorio sam da naredi MILASU DA DODJE I PODJELI PLAĆU, Zdenko Milas došao je u Goricu i doživio šok. Tri člana UPRAVE, VELIMIR MARFAT I GRDEN ponijeli su ostavke. milas veli. Sredio sam i plaća za deveti mjesec je podjeljena a GORJUP NESMIJE prihvatit da ova trojica nebudu članovi UPRAVE . JA sam predložio ispred radnika Gorice i Dugog sela , te članova tri sindikata i radničkog vijeća te cjelog rukovodstva tvornice da Gorjup postavi MILASA PONOVO ZA DIREKTORA TVORNICE VELIKA GORICA I DUGOG SELA.
Ako se ovako nastavi neće ostati ništa osim banaka. A njima će se kao bumerang vratiti pitanje "A s kim vi bankarite?" Iako navijam za deblokadu, nije mi jasan današnji rast. Možda netko ima bolje informacije?
Ako su i povlaštene, ovaj put ne zazivam Hanfu.
Kolega StatusQuo je dobro prokomentirao ovaj rast. “… neki razlog za rast i oporavak dionice ja ne vidim, ocito je da banke vode svoju igru ili s ciljem da sta povoljnije steknu udjele u dalekovodu ili da banke vode neki medjusobni rat da nastete jedni drugima tako da je ovo sad samo kockanje i trgovanje na valovima …” Konkretno, radi se o pozitivnom valu koji je potaknut informacijom o deblokadi računa “Dalekovod Proizvodnje” i očekivanju eventualne deblokade računa Dalekovod d.d. Osobno sam prilično skeptičan po pitanju mogućnosti nekog dugotrajnog rasta dionice. Za dnevne trejdere i špekulante ovo je raj ! Za one koji misle dugoročno,a tu vidim i sebe…pušem i na hladno !
@dhus
Tko je smijenio Upravu Proizvodne (Milas i dr) i tko je postavio novu Upravu?
Matjaz Gorjup ili Milicic-Skansi
@dhus
Pa i kroz 3Q izvjesce se vidi da je Dlkv d.d. bio u gubitku od cca 44M kuna, dok je Dlkv Grupa oko nule, sto daje da su ostale tvrtke kceri poslovale odlicno sa cca 40M kuna dobiti.
Inace mislim da su izvjesca za 2Q i 3Q distorzirana i ne predstavljaju pravo stanje poslovanja, odnosno koristeno je kreativno knjigovodstvo sto je u normalnim drzavama kaznjivo.
Kako Hrvatska u tom smislu nije nornalna, onda sve prolazi, pa cak i Revizora, i nesposobni NO da ne upotrijebim goru rijec.
koliko ćete ga napucati gore kad dođe službena obavijest o dogovoru s bankama? do 100 kn? ili više? [emo_smijesak]
Sastanak sa Gorjupom danas bio je buran , trajao je skoro četri sata , bilo je ko u Avganistanu. Nisu se birale rijeći, sa jedne strane su bili tri sindikata i radničko vijeće te predstavnici radnika ali i predstavnici inžinjera i svi su imali jedan cilj. Da se smjeni osoba X te da se postavi nova Uprava PROIZVODNJE to jest ista uprava koja je bila u zlatna vremena. MILAS, VELIMIR I MARFAT
D.o.o. DALEKOVOD PROIZVODNJA bio je po financijskim rezutatima na vrhu grupe DALEKOVODA. Predsjednik Uprave je bio mr. sc. Zdenko Milas a direktori Poizvodnje, dipl ing Velimir Đurđević i dipl ing Ivo Marfat. Iako su ova trojica pokazala savšene financijske rezultate, bez objašnjenja prije dva mjeseca su bili smjenjeni. Tada su kola Proizvodnje krenula nizbrdo. Ja sam dobio informaciju 30.10. kako se plaća za deseti mjesec može isplatiti. Član Uprave d.d. a rekao mi je. Ne plaća se nemože isplatiti. 26.11. rekao sam članu uprave kako se mogu isplatiti dvje plaće i regres, a on mi je odgovorio , kako vi koji radite u pogonu znate da se mogu isplatiti a ja kao član Uprave znam da se nemogu. Jučer sam rekao istom članu Uprave danas možete podjelit plaću ali samo jednu jer sad vam je sjela još jedna banka na račun a on mi veli. To su izmišljotine plaća se nemože podjeliti. tada sam PUKNUO. I velim. Iza mene stoji MILAS ZDENKO . On tvrdi da može podjelit plaću i ja tražim od predsjednika Uprave Gorjupa da MILAS dođe u Goricu I da se plaća podjeli. MILAS NIJE HTIO DOĆI iz poniženja jer su ga smjenili bez razloga.Preko Glasnogovornice sa PREDSJEDNIKOM GORJUPOM dogovorio sam da naredi MILASU DA DODJE I PODJELI PLAĆU, Zdenko Milas došao je u Goricu i doživio šok. Tri člana UPRAVE, VELIMIR MARFAT I GRDEN ponijeli su ostavke. milas veli. Sredio sam i plaća za deveti mjesec je podjeljena a GORJUP NESMIJE prihvatit da ova trojica nebudu članovi UPRAVE . JA sam predložio ispred radnika Gorice i Dugog sela , te članova tri sindikata i radničkog vijeća te cjelog rukovodstva tvornice da Gorjup postavi MILASA PONOVO ZA DIREKTORA TVORNICE VELIKA GORICA I DUGOG SELA.
Iz svega navedenog,a s obzirom na ono sto sam i prije pisao izgleda da Gorjup i dalje ne vodi firmu odnosno ako je i vodi,vodi je na nacin kako odgovara staroj upravi.
promet od skoro 23.000 dionica uz solidan rast cijene…ovo danas nisu kupovali mali, prije bih rekao netko blizu banaka i uprave koji zna da će u vrlo kratkom roku sve biti pozitivno riješeno i račun deblokiran i da će cijena ond anaglo prema gore
Ako se ovo ostvari?
opaaa, sutra raketa??? [emo_palacg]