DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 11:40
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,65
10.313
2,827
3,64
3,68
-1,62%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

pozitivna blokada. najbitnije je da se nešto konačno počelo riješavati na tragu je one sekretarice. Lako je moguće da već sutra dd bude odblokiran a onda je nebo granica. Proizvodnja je najbitnija jer se nastavlja što? Proizvoditi.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Jel “dražba uravnoteženja” znaći blokada? [emo_naivan]

“Proizvodnja će se zaustaviti, plaće se neće moći isplatiti, zaustavljen će biti i rad na…”
bravo,zastarjeli clanak si postao prije nego si ga i postao…
zar nisi cuo,zar nisi procitao:”u 24h”-to ti se vec desilo..[emo_zacudjen]

kolika su vaša očekivanja ako se sutra d.d. odblokira, jel bi to moglo na 100-120 ??

znam da sam optimističan al to su cijene prije blokade

@meister

…ma čekaj malo u 11,43 si objavio da Dalekovod proizvodnja više nije u blokadi…

…ali si trebao naglasiti i ostatak vijesti…da je Big mama još blokirana…

…moraš shvatiti da moraš biti oprezan kad prenosiš ovakve vijesti,makar one bile i pozitivne u jednom dijelu…

…veliki minus treba dobiti uprava koja se ovim povodom već trebala oglasiti,ali očito da su mali dioničari zadnja rupa na svirali…

ajd ne pretjeruj[emo_plazi]
a uprava,,pa bili su pod stresom [emo_smijeh]..[emo_zloban]

Proizvodnja se gasi,
radnici na ulicama
a cjena dionice raste
to ima samo u Hrvatskoj i nikome to nije čudno
zašto postoje institucije.
U Americi bi zbog ovog zatvorili burzu,a specijalci upadali u urede.
I onda se čudimo što nikto ne želi ulagati u ovu našu v…j..u.

pozitivna blokada. najbitnije je da se nešto konačno počelo riješavati na tragu je one sekretarice. Lako je moguće da već sutra dd bude odblokiran a onda je nebo granica. Proizvodnja je najbitnija jer se nastavlja što? Proizvoditi.
Ocijeni
poruku Slažem se Ne slažem se

Pa kolega kliring čitateli predhodne komentare d.d. je deblokiran

…d.d. je deblokiran

Koliko je taj podatak pouzdan? Naime, čudi me da uprava nije dala nikakvo očitovanje na ZSE i da nije obustavljeno trgovanje jer upravo zbog blokade je DLKV pao sa 115 kn na ove razine….

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

provjerite na portalu poslovna.hr ako ste predplatnik a na predhodnoj stranici je kopija izvješća po računima

kolika su vaša očekivanja ako se sutra d.d. odblokira, jel bi to moglo na 100-120 ??

znam da sam optimističan al to su cijene prije blokade

i više prijatelju, i više…

Mislim da je čovjek htio napisati “Dalekovod proizvodnja” je odblokirana što je i točna informacija. Dalekovod d.d. je još uvijek u blokadi

Pa kolega kliring čitateli predhodne komentare d.d. je deblokiran

Nisam vidio. Pa to je super, znači ovi koji sad prodaju po 76 će sutra kupovati po 86. Valjda svi čekaju potvrdu na zse pa da počnu lupati po prodaji. Tako se ne stvara plus u portfelju [emo_namigusa] Nema straha ako je račun deblokiran, strah postoji od eventualne propuštene zarade na relaciji 75 – 100 kn minimum.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

New Report

Close