Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,65 | 7.233 | 1,981 | 3,64 | 3,66 | 1,67% |
Bas to..dobro pitanje,nevjerojatno…a znalo se da ce danas biti straj nekuzim sta je novo?di je problem?
Po zakonu , od zadnje neisplaćene plaće a to je 31.10. mora proći 30 dana i još pet dana za mirenje. tada se može objaviti zakonom štrajk. Ovo danas je spontana obustava a štrajk će poćeti 06.12. ako se do tada ne isplate dvje plaće.
Majstore,imaš još koju lošu vijest za Dalekovod?
a da nam vi objavite jednu pozitivnu… ?
Evo još jedna loša:
gospođa I. Radić, PR and Head of Marketing Department na Linkedin profilu je objavila:
Looking for a new job, a new challange at work, connected to organization and communication.
Znači žena bježi iz Kratkovoda.
I glupom dosta.
A ovaj sto je danas skinuo2000 s aska odjednom on je “naivac”…..lol bitno da mi mali vodimo igru i znamo di ce sta s 100-300 dionica…al ako je tako crno,sto onda dajete paznju uopce dlkv???
Kolega benza,to vam je tako tempirano da se zatvori taj famozni gap do petka a onda???[emo_zacudjen]Vjerojatno nove vijesti…..
danas vecernji list
veliki clanak od Dalekovodu
ukratko
predsjednik uprave trazi da se dalekovod odblokira u 24 sata
A ovaj sto je danas skinuo2000 s aska odjednom on je "naivac"…..lol bitno da mi mali vodimo igru i znamo di ce sta s 100-300 dionica…al ako je tako crno,sto onda dajete paznju uopce dlkv???
danas vecernji list
veliki clanak od Dalekovodu
ukratko
predsjednik uprave trazi da se dalekovod odblokira u 24 sata
Poput Mao Ze Tunga hahaha. A ja trazim od njega da momentalno podnese kaznene prijave za sav kriminal pocinjen u tvrtki ciji sam dionicar. To je u interesu firme,radnika i dionicara.