DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 03.11.2024. u 12:41
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,67
92.179
25,100
3,64
3,74
-2,67%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

U fokusu investitora i dalje je Dalekovod koji će uskoro vjerojatno dobiti spasonosno rješenje svojih problema.

Možda če Dalekovod i riješit svoje probleme ali dionica, tako mi se čini, ne može biti više 80 kuna. Možda 20. Ulaz države ili banaka u vlasničku strukturu znači samo jedno, nove emisije dionica u zamjenu za već dane kredite i porezna dugovanja. Pogledajte slučaj Sunčanog Hvara. Nove dionice su samo fingiranje da novac nije izbubljen. Ne mislite valjda da će Tipurić svoje pokloniti državi jer je bio zloćo?

Kakve su ovo kombinacije!!!

bjesomučno drukanje prema gore naglo je utihnulo, izgleda da su glavni navlakači sve dionice DLKV rasprodali u prvih sat vremena trgovanja? [emo_smijesak]

korekcija….jbga

cash je cash,a sve ostalo je sex!

Sada prodaje Ivo Sanader da može vratiti 3,6 mil. kuna u državni proračun kako mu je naložio sud.

Naravno da korekcije cijene mora biti, pa svi koji su kupovali prije prošli tjedan će kapitalizirati dobit, a kad to naprave cijena će opet ići prema gore. Ja sam također danas prodao sve na samom otvaranju ( zato što je uobičajeno kad postoji ravnotežna cijena poslije toga u 90% slučajeva na našoj burzi cijena padne ). Kasnije sam kupovao na cijenama cca 79 kuna i čekam slijedeći vlak vjerovatno obzirom na novosti da će biti do kraja tjedna opet cijene iznad 85kuna.
Čestitam svim koji su zaradili.

E pa Đuro ima tešku ruku.

bjesomučno drukanje prema gore naglo je utihnulo, izgleda da su glavni navlakači sve dionice DLKV rasprodali u prvih sat vremena trgovanja? [emo_smijesak]

ovdje imas samo drukere na pad..ti ne citaju kvartalna izvjesca..
osim njih par koji kuze TA(respect takvima)
a ovih sitnih par drukera na rast,to je smijesno…

Teško će se zadržati preko 80 kn dok se ne odblokira račun… Sad je krucijalno pitanje kada i na koji će način napraviti deblokadu? Po meni će vjerojatno ići na zamjenu dijela duga u dionice, ali sumnjam da će banke pristati po ovoj cijeni, vjerojatno će tražiti neki diskont, moguće po 50-60 kn za dionicu.

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Malo sam sumnjičav oko TA na ZSE. Premala je likvidnosti i utjecaj onih koji je se služe TA u trgovanju.
A po komentarima ovdje i čitaća izvješća nema previše.
Brkaju se pojmovi, uspoređuje neusporedivo itd.

Ako pogledate izvješća Dalekovod nije u nekim velikim problemima, trošak restrukturiranja je proutzročio gubitak 2011 i gubitak je pokriven iz popriličnih rezervi koje društvo ima, a nelikvidnost je nešto sasvim drugo. Prema rezultatima firma nebi trebala imati nekih problema da servisira svoje redovne obveze. No izgleda da je došlo do nekih “izvanrednih” situacija.
Rekao bi da su aktivirana neka konzorcijska jamstva i da su ona dovela do problema.

Nemoj misliti na m2!

Teško će se zadržati preko 80 kn dok se ne odblokira račun… Sad je krucijalno pitanje kada i na koji će način napraviti deblokadu? Po meni će vjerojatno ići na zamjenu dijela duga u dionice, ali sumnjam da će banke pristati po ovoj cijeni, vjerojatno će tražiti neki diskont, moguće po 50-60 kn za dionicu.

Jedno je misliti a drugo je znati……

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Jedno je misliti a drugo je znati……

Kao što si ti “znao” da treba kupovati DLKV na 120 kn nedavno pa si pjevao hvalospjeve? Ili kao što si opet “znao” kad si prije 3Q najavljivao odlično FI Dalekovoda itd. itd.

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

New Report

Close