Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,65 | 7.233 | 1,981 | 3,64 | 3,66 | 1,67% |
-ja sam mišljenja da bi fondovi mogli uskočiti s obveznicama dalekovodu a samim tim maknuti ove banke
i tako poduplati poziciju a samim time i profit
Sada fondovi komotno mogu staviti naloge na 105 Kn, a što to znači uskoro ćemo saznati 🙂
kaj?
kaj?
[/quote]
To znači
da je uprava napravila prave poteze, danas neće biti nikakvog prosvjeda a trebao je biti, ali biti će prijem za novinare, inače to je znak koliko se daleko otišlo u pregovorima, i da će kroz naredna 2 dana biti napravljeni završni koraci koji će značiti potpunu deblokadu računa..
ima na zse nezgodnih dionica u smislu da u vezi s njima svaki cas moze doc vijest i odeeee gore
u pravilu vijesti dodju i sve drukeraj na dole spekulacije se tada RASPADNU
ima na zse nezgodnih dionica u smislu da u vezi s njima svaki cas moze doc vijest i odeeee gore
u pravilu vijesti dodju i sve drukeraj na dole spekulacije se tada RASPADNU
Najbolje je kada izgore ovi negativni špekulanti, radnici će dobiti plaće računi odblokirani……… a dionica ponovo vrednovana…
a vidit cemo iza podne šta ima za reč upravca ali mišljenja sam da je nešto negativno vjerojatno bi cijena kliznila
I imovine koja je pod hipotekom banaka.
Današnji "očekivani" rast DLKV-a vrlo je jasna poruka pa mirovinci mogu diktirati cijenu ove dionice kako im odgovora. Po meni slijedeći tjedan ne bi me iznenenadila cijena preko 80 kn i po meni ovo je također nasigurniji ulog trenutno na tržištu jer vrlo je lako zaključiti da će dogovor oko svega biti postignut ipak je to velika tvrtka specifičnog profila i od velike važnosti za RH. Kupovao sam ovu dionicu jučer a kupujem i danas jer sve ispod 70 kuna u ovom trenutku je vrlo povoljan ulaz.
Ako ste ovo pročitali sigurno ste kupovali daleko ispod 70 kuna i zaradili, evo trenutna cijena je 71.93 i ne razmišljam o izlasku ispod 80 kuna, ma zar Vam nije jasno da svim velikim dioničarima a ni vladi RH nije u interesu da ova tvrtka propadne, izgubili bi svi i bez obzira što drugi kažu uvijek trebate poslušati svoju intuiciju kad je riječ o kupnji dionica.
Ovaj post ću također citirati kad DLKV prijeđe 80 kuna.