Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,61 | 42.127 | 11,670 | 3,56 | 3,62 | -3,78% |
Pozdrav kolega Persuader! Može li kalkulacija po kojoj je ova “odlična” dionica prenapuhana na ovim visinama?
Za tekuću godinu.
Hypo izlazi iz svega a čini mi se uskoro i iz države tako da ti to nije mjerodavno.
Zna li netko zašto se zapravo Hypo ‘povlači’, odnosno izlazi s ovog tržišta?
Geopolitika ili jednostavno promjena poslovne strategije??
laser:
”
Hypo izlazi iz svega a čini mi se uskoro i iz države tako da ti to nije mjerodavno.
”
Zna li netko zašto se zapravo Hypo ‘povlači’, odnosno izlazi s ovog tržišta?
Geopolitika ili jednostavno promjena poslovne strategije??
osniva vani neki nekretninski fond ali i jakopuno afera i gubitaka se veže uz ime ove banke
ne razmem:
”
Pozdrav kolega Persuader! Može li kalkulacija po kojoj je ova “odlična” dionica prenapuhana na ovim visinama?
”
Za tekuću godinu.
možda u ovom trenutku.kupujuči dionicu odnosno dio tvrtke kupuješ i njenu budučnost,a to je u ovom trenutku dogovoreni poslovi za 2 . godine u iznosu cca 2 milijarde + aluminij+tlm. daj molim te sad izračunaj vrijednost dalekovoda.[cool]
osniva vani neki nekretninski fond ali i jakopuno afera i gubitaka se veže uz ime ove banke
Sigurnije je uloziti kod Petraca iako je u przunu nego kod HAAB-a. HAAB su teski krimosi. [angry]
ratus: ” laser: ” Hypo izlazi iz svega a čini mi se uskoro i iz države tako da ti to nije mjerodavno. ” Zna li netko zašto se zapravo Hypo ‘povlači’, odnosno izlazi s ovog tržišta? Geopolitika ili jednostavno promjena poslovne strategije?? ” osniva vani neki nekretninski fond ali i jakopuno afera i gubitaka se veže uz ime ove banke
Taj fond je osnovan prije 5 godina i ima dosta nekretnina u vlasništvu i u RH, to nije ništa novo. Jedino HI sad punom parom seli kapital s našeg tržišta kapitala u njega. I što više vrijeme prolazi, sve mi se čini da nisu oni ni tako blesavi… Kapitaliziraju dobit i prenose u drugu imovinsku grupu u kojoj očekuju viši rast nego u dosadašnjim ulaganjima. I to je to, simple as that!
ljudi pa cijelo trziste stoji, odnosno ide u crveno,a ne samo DLKV.
Dajte mi jednu dionicu, s dobrim ili losim FA, koju nije zahvatila korekcija.
Iz dobro poznatih razloga situacija je trenutno ovakva, i koliko god mi je tesko reci, ne vijerujem da ce brzo u plus, koliko bi mi htjeli!
mislim, da Vam je netko prije HT Ipo rekao da ce u ovo doba biti dostupan po 3.., vjerujem da bi ga poslali da ode u neku stvar!
Treba strpljenja, ocito puno vise nego sto bi mi htjeli priznati sami sebi…
p,s, vijerum u ono da s dionicom kupujes dio tvrtke i njenu buducnost, e ja sam DLKV kupio na ATH, i ne bojim se..(moje osobno misljenje i nije poziv na kupnju)
100%! Ne samo uračunati planirani poslovi nego i svi poslovi kojih i ne bude.Imaju sigurno nekog astrologa u DLKV u upravi ili na plaći (vanjski suradnik).
… ” možda u ovom trenutku.kupujuči dionicu odnosno dio tvrtke kupuješ i njenu budučnost,a to je u ovom trenutku dogovoreni poslovi za 2 . godine u iznosu cca 2 milijarde + aluminij+tlm. daj molim te sad izračunaj vrijednost dalekovoda.[cool]…
Kolega, ili opasno drukate ili se šalite, sa PE 180 ova dionica će se isplatiti za 180 godina.
I ovo definitivno nije cujena za ulaz.
Ali da, snažno vjerujem u ovu dionicu i posao kojim se bavi.
100%! Ne samo uračunati planirani poslovi nego i svi poslovi kojih i ne bude.Imaju sigurno nekog astrologa u DLKV u upravi ili na plaći (vanjski suradnik).
O čemu ti?
[huh]