DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 18.11.2024. u 10:31
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,73
37.463
10,044
3,70
3,72
-1,07%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

može jedno pitanje što se točno dogodi s našim ulaganjem kad tvrtka ode u stečaj !

bolje da ne znaš.[emo_palacd]
[/quote]
Bolje da ne znaju ovi koji prodaju. I u stečaju bi vrijedio više od 60 kuna, pa to je dalekovod ne magma.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Neću se ja svađat s vama, ali vidim da ne znate da FGS nije nigdje ušao preko 0,15 booka.

pa ti mislis da bi MIF dozvolili da netko udje 7 puta jeftinije nego oni???
pa radije ce oni ponovo uci i osigurati si zaradu nego je prepustit drugima..

uskoro novi val po bidu
kao i jučer[emo_namigusa]

Nitko nije propao u tjedan dana, ali kroz duzi vremenski period jest!

dajte ljudi..mi neznamo koje ce bit rjesenje ali mozemo upotrijebit mozak…
evo npr ingr NEMA i dalje poslova koji bi ju doveli bar na nulu..i u par jos ovakvih godina ce pojest cijeli kapital
a dlkv moze izdat obveznice,kom.zapise,nove dionice,pretvotir dug banaka u kapital
ili mogu uci FGS ili netko drugi..
i elegantno rijese nelikvidnost a samo sa sadasnjom razinom poslovanbja su u plusu ,da ne govorimo o potencijalu..sve je tu pisno
a uz sve BV je i dalje oko 200kn!

a vi tu brijete…pa zato i je dionica tu di je..ali MIFovi nisu skoro na nikakvom gubitku-vrijednost firme je cak i veca nego kad su je dokapitalizirali
a na brzi…pa i buffet je bio u minusu i po 30ak posto pa je naposljetku debelo zaradio

Elijah

Sistematski se rušilo od 120 do 60, šta misle ovi koji hoće da ide na 30 da će stvarno tamo i otići. Od 80 pa do 60 već se nakupovalo i još se kupuje i onda u par dana možda ode i na 3 znamenke, tad će kupovati oni koji su čekali 30.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Ako se radi o predstečajnoj nagodbi onda bi se promet tj trgovina ovom dionicom trebala zaustaviti kao i u slučaju MGME:

http://zse.hr/userdocsimages/novosti/LoFrLVgXdBdDXxSq2b1znw==.pdf

To će se i desiti kada i ako Dalekovod podnese službeni zahtjev Fini za pokretanje pred stečajnog postupka. Trgovanje Magmom se nastavlja sutra.

dajte ljudi..mi neznamo koje ce bit rjesenje ali mozemo upotrijebit mozak…
evo npr ingr NEMA i dalje poslova koji bi ju doveli bar na nulu..i u par jos ovakvih godina ce pojest cijeli kapital
a dlkv moze izdat obveznice,kom.zapise,nove dionice,pretvotir dug banaka u kapital
ili mogu uci FGS ili netko drugi..
i elegantno rijese nelikvidnost a samo sa sadasnjom razinom poslovanbja su u plusu ,da ne govorimo o potencijalu..sve je tu pisno
a uz sve BV je i dalje oko 200kn!

Je je 200 kn ako uđu FGS-ovi ili banke po 10 kn par miliona dionica, pitam te kolika će onda biti knjigovodstvena vrijednost po dionici?

Ajde nađi mi gdje sam ja to govorio da ništa ne valja. Ovo možeš predbacivati teškim drukerima tipa bakica i ekipa.
Uostalom od 60 kuna sam se javio i gle di je cijena sada.

što uopće uprava čeka. da im neko drugi riješi nagomilane probleme. nema se tu što čekati. mislim da bi im trebalo biti važno što prije podnijeti zahtjev za predstečajnu nagodbu.valjda neće čekati da prođe rok od 60 dana.svako blokiranje poslovanja ide samo na štetu.za blokadu su znali i prije no što je službeno objavljena.

New Report

Close