Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,73 | 37.463 | 10,044 | 3,70 | 3,72 | -1,07% |
E sad, nek je blokiraju a nisu svi kupili, koja bi to jagma bila, samo na razinama 80+
Jeli mozda znat, kod tvrtki, koja se uopce sredstva uplacivati na ovaj racun i sta se sa njega smije placati.
[/quote]
ma to sam i ja pitao ali superhik9 se pravi pametan!
istina da nikada nisam tražio u banci da mi otvore 13 ali pitanje je temeljem cega je KABA otvorila takav racun. valjda je jasno da dalekovod nije broker :S
vjerojatno posluju preko njega a obzirom da je u KABI nista me ne cudi
Angažman hrvatskih poduzeća u toj zemlji počeo bi vrlo brzo, već početkom iduće godine jer, a siguran posao vrijedan 100 milijuna eura nekima od njih, poput Dalekovoda, Konstruktora, IGH i Ingre, pomoći će da izađu iz duboke poslovne krize koje ih je gotovo dovela do bankrota.
oprostite, zasto mi brisete post, u cemu je problem?
hvala
objasnite mi na PM barem?
ne razumijem
Hvala na infu……
Nije ovdje dobra prognoza, samo mala pauza od dovlačenja na cijenu od 30 kuna, na kojoj bi možda ušao FGS ili banke.
Ako ovo blokiraju zbog predstečajne nagodbe kao na magmi onda slijedi čekanje, na prvu dobru vijest odblokirat će je uz dvostruku pozitivnu blokadu.
Banke su zauzele stav i od toga bitno ne odstupaju, tako da bi to još
moglo potrajati.
Samo nek ga blokiraju, ovaj članak gore a i zdrava logika kaže da će Vlada ovo morati riješiti jako skoro. I to u korist dalekovoda naravno.
A tek koliki su se nakrcali iznad 70? Milijunski prometi su bili u pitanju.
Nije ovdje dobra prognoza, samo mala pauza od dovlačenja na cijenu od 30 kuna, na kojoj bi možda ušao FGS ili banke.
Kolega DŽABA drukate kako se prodavalo tako će se i kupovati.Izazvala se panika a da se nisu sagledale sve činjenice.
Meni ovo izgleda efekt praćke ali vi ionako neznate što je to.
post nije poziv na kupnju ni na prodaju dlkv-r-a
to je moje skromno mišljenje
Previše si se navikao na ingru pa si malo polupao lončiće. Za koji dan biti će drž nedaj, a 30 kn možeš samo sanjati.
Kolega DŽABA drukate kako se prodavalo tako će se i kupovati.Izazvala se panika a da se nisu sagledale sve činjenice.
Meni ovo izgleda efekt praćke ali vi ionako neznate što je to.
post nije poziv na kupnju ni na prodaju dlkv-r-a
to je moje skromno mišljenje
[/quote]
Ne druka on dzabe, zamisli kad se udje u predstecajnu nagodbu i obustavi trgovina dionicama kao sto je slucaj sa Magmom. Da li biste vi htjeli u tom periodu da ne mozete trgovati dionicom. I da jos jedna informacija je ta da od danas i slijedecih 6 mjeseci nece moci sklopiti niti jedan ugovor u RH. Treba prezivit to! Nece biti nimalo lako!