DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 18.11.2024. u 04:48
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,73
37.463
10,044
3,70
3,72
-1,07%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

karamarko o ksst,ptkn,dlkv blokadi:
– Zbog ovog smo slučaja mi i Europi vjerojatno neozbiljni i naša percepcija je dosta loša.
a neeeee…on to o cacicu…
dok mu njegov premijer ide u zatvor…ahahaha ko je tu crazy?

@fahro

…ljubi te majka…[emo_smijesak][emo_namigusa]

BAKICAAA, 15.11.2012. u 12:49
To je u pravilu brokerski račun Odnosno povjerenički račun na kojem se drže sredstva klijenata. Drugim riječima oni ne mogu poslovati preko tih računa.

može jedno pitanje što se točno dogodi s našim ulaganjem kad tvrtka ode u stečaj !

bit će sad strke od ovih koji su je tili srušit,a još pogotovo ako su bile posuđene dionice pa se shortalo

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

Kako se zatrpava ask sa sitnim nalozima da se ne vidi da je prvih 10 zapravo šuplje.

ovo mnostvo vrlo malih naloga mislim da su bili i jesu zadnji misevi koji napustaju brod jer su se malo smocili…

Izgleda da se je napokon stabiliziralo.

Ajde bar jedna dobra vijest danas.

Previše je to palo zadnjih dana.

lp

[b]MRAČNI MOD[/b] [b]Do kraja godine raste samo DIOKI zbog Hrvatskih nacionalista koji su ga spasili od zatvaranja.[/b]

bit će sad strke od ovih koji su je tili srušit,a još pogotovo ako su bile posuđene dionice pa se shortalo

posudjene?
shortalo se je..zdimio je jedan sa 150tisuca..
ali posudjene?objasnite kolega…

Danas su se istresli zadnji margini kod agram brokera. sada ide odbijanac prema 75 – 80 kn i stabilizacija do postizanja rješenja blokade bilo predstečajnom nagodbom ili na drugi način. nakon toga povratak na 120 kn. Ovo nije navlačenje na kupnju ili prodaju nego samo moje skromno mišljenje.

Angažman hrvatskih poduzeća u toj zemlji počeo bi vrlo brzo, već početkom iduće godine jer, a siguran posao vrijedan 100 milijuna eura nekima od njih, poput Dalekovoda, Konstruktora, IGH i Ingre, pomoći će da izađu iz duboke poslovne krize koje ih je gotovo dovela do bankrota.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/doznajemo-cacic-u-kataru-hrvatskim-tvrtkama-dogovorio-posao-vrijedan-100-milijuna-eura/646835.aspx

oprostite, zasto mi brisete post, u cemu je problem?
hvala

objasnite mi na PM barem?
ne razumijem

Ozren, đe' kombo?

hebate na magmi obustave trgovanj a tu nisu

pepe7

Može li tko objasniti, zašto su mirovinski fondovi kupovali ovu dionicu na 250

U Hanfi sjedi grupa tipicnih nesposobnih birokrata.
Ponasaju su kao ona dvojica sta su upala u septicku jamu (kako je to nedavno ispricao Trener svih trenera):
Pita jedan drugoga sta im je sada ciniti. A ovaj kaze: Ne talasaj!

mogu ja.kupovali su jer se to tako radi.njih ne brine previse da li dionica padne jer ulazu s namjerom da kasnije zarade-npr koji su ulagali u atlantic po onoj cijeni je bilo apsurdno ali horizont mora da im je bio vise od 10 godina,mozda i 20 ,30..
e sad ,ono sto je zalosno je da nemaju tehnicare koji bi ulazili na ovim razinama i dizali cijenu i zaradili pritom u kracem roku te pridonjeli stabilizaciji trzista
za to je kriv zakonodavac koji im je u krizi omogucio da se igraju vani s nasim mirovinama umjesto da podupiru domacu zdravu ekonomiju
takodjer je zalosno i sto nemaju strategiju daljnjeg veceg ulazenja po potrebi-no opet,s dr strane jasno je da ovo sto je priredila zaba je cudna igra mimo pravila i dogovora-nema to puno veze s mifovima
ljudi dajte ne budite pateticni,to zamagljuje stvarnost

Danas su se istresli zadnji margini kod agram brokera. sada ide odbijanac prema 75 – 80 kn i stabilizacija do postizanja rješenja blokade bilo predstečajnom nagodbom ili na drugi način. nakon toga povratak na 120 kn. Ovo nije navlačenje na kupnju ili prodaju nego samo moje skromno mišljenje.

Ma daj? A ne na 1.750?

Laže selo, lažu ljudi…

New Report

Close