Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,60 | 14.512 | 4,036 | 3,60 | 3,64 | -1,10% |
Problem ove dionice osim kratkoročnog duga je i to što ovdje ima par “zaraćenih struja” koje jedna drugoj podbacuju klipove, iako trenutno i jedni i drugi gube!
Problem ove dionice osim kratkoročnog duga je i to što ovdje ima par "zaraćenih struja" koje jedna drugoj podbacuju klipove, iako trenutno i jedni i drugi gube!
…ovo mi se čini jako dobra ocjena…
prvih 10 stanje na dan 09.11.2012 ; 1.143.841 komada iliti 39,89%
prvih 10 stanje na dan 13.11.2012 ; 1.143.358 komada iliti 39,88%
što iznosi razlika= -483 dionice u prvih deset e sad ako je erste prodao 1000+ ili više komada i ispao iz top 10, netko je morao kupovati od ostalih???
Sad kad ste poprodali sve jedan drugome idete u novi krug??
Nije poziv na kupnju ni na prodaju dlkv-r-a.
Predstečajna nagodba – pravi melem za svaku firmu u problemima sa bankama i kreditima. Banke i vjerovnici ulaze u vlasništvo, a firma nakon toga posluje bez troška za kamate i bez duga. Naravno to je u slučaju da se svi krediti zamjene za udjele što je malo vjerojatno, ali i u polovičnom omjeru to je dobro za tvrtku i pogotovo male dioničare.
Za danas je odrađen posao! Kuna gore, dole!
Čuvajte se petka!
mislim da udjelićčari u investicijskim fondovima povlače svoje udjele,
fondovi su prisiljeni prodavati dionice radi isplate
i dolazi do spirale rušenja cijena likvidnih dionica
nešto kao i 2008.
zar nije očigledno da su špekulanti na sceni.
Špekulanti??
danas i u prethodna 3 dana protrgovano je sa preko 90.000 dionica DLKV, a ti pričaš o špekulantima?!?!
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/inPnTMAsM29an4y4xvpcKw==.pdf
Može li mi neko pojasniti da li je Dalekovod dobio na račun tih 90,9 mil kuna iz nagodbe s Autocestom Rijeka-Zagreb d.d. od prije 3 mjeseca ?
Nija to ne mogu odgonetnuti.
Nova Uprava u svom Izvjescu taj dogadjaj uopce ne spominje, a radi se od 90M kuna ili cca 25% prihoda jednog kvartala.
Ako Linic nije ispunio obecanje pa 90M nije doznaceno Dlkv-u onda je prakticki Drzava (Linic) izvrsila indirektno blokadu Dlkv-a.
Ako su pak sredstva doznacena onda je Uprava trebala to reci u svom izvjescu.
[/quote]
Pa vidiš i sam da je u nagodbi napisano da će im ARZ platit kad bude u mogućnosti a to je konstrukcija *lako ćemo*.Zato se meni čini da oni tu lovu vidjeli nisu kao što se i ne vidi u izvješću.
meni se u pon činilo da bi moglo do 50kn kako je krenulo u prvim minutama. malo se stišalo, ali izgleda da je sad frka svima koji su otkupili i dosadašnje količine. jako je labilno.
Magin kod Agrama model X3M – odnos kolaterala i kredita 1 : 3 – na spisku dionica koje uzimaju u kolateral i DLKV. Oni koji su digli margin u tom omjeru i kupili ili založili Dalekovod u naj manju ruku su naheba..
http://www.agram-brokeri.hr/UserDocsImages/margin/Agram_Brokeri-Opci_uvjeti_za_odobrenje_Zajma.pdf