DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 03.11.2024. u 12:37
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,67
92.179
25,100
3,64
3,74
-2,67%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

@zizi

to je uglavnom usklađenje stečajnog zakona sa zakonom o predstečajnoj nagodbi

http://www.tportal.hr/biznis/gospodarstvo/225048/Vlada-izmjenama-zakona-ubrzava-postupak-stecaja.html

[/quote]

jel to onda znaci sljedece
“Više neće biti ni financijskog restrukturiranja jer će se to po novome rješavati u predstečajnoj nagodbi. ‘To ne znači prestanak djelatnosti jer postoji mogućnost prodaje stečajnog dužnika u cjelini’, rekao je Miljenić.”

netko kupuje dlkv?
bagra nacelu sa Tipuricem?

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

Napisah prije dva dana da treba čekati sa kupnjom, a ovi vas opet "navuku" na valove. Prodavat će se sve dok ima kupnje, a kada nestane kupnje onda će se kupovati lagano, ali tada većina neće imati s čim kupovati, samo odabrani.

samo ti nemoj dijeliti savjete!
na Ingri si se na 6 kn čudio bedacima koji prodaju jer je Đuro dao ponudu, na 5 kn si se hvalio odličnom kupnjom, na 4 kn si pisao zahvale prodavačima, a sad kad je na 3 kn pokrio si se ušima i šutiš!
[/quote]
Upravo od mene možeš puno toga naučiti, ali eto ne slušaš. Zar nisam “kompetentna” osoba za napisati ovako nešto? LP!

Koje su ovo manipulacije, na cijeni od 1 kn je na “kupnji” 8000 dionica?!?!?
A na kupnji iznad 51 kn je samo oko 3800 dionica!

Sve sam uvjereniji da ćemo uskoro gledati DLKV na 5x kn…

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Evo, povukao se “kupac” sa 8000 komada, stvarno svašta se ovde događa [emo_palacd]

jucer i danas ,,cim se krene u kupnju i podigne za kunu dvije sliju se brutalne kolicine po kupnji…
podsjeca me na ingru jos oko 20-30 kn ..
pitanje, koliko ima free float dionica dlkv ?

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

jucer i danas ,,cim se krene u kupnju i podigne za kunu dvije sliju se brutalne kolicine po kupnji…

INGRA sa 420 na 3
DLKV sa 2000 na 60…

INGRA sa 420 na 3
DLKV sa 2000 na 60…

[/quote] kao sto rekoh ..nek pukne ovih cca 60 kn i ostane ispod…dlkv ne gine cca 20 kn u dogledno vrijeme…

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Izgleda da će ubrzo puknuti donja blokada, a onda bi cijena mogla naglo zaroniti ispod 60 kn. Ako još krene i novi val margin call-ova kao neki dan kad je promet bio preko 40.000 dionica, bit će gadno [emo_palacd]

Puklo je, prodaja je na 63 kn! A sad će biti držte gaće…

Puklo je, prodaja je na 63 kn! A sad će biti držte gaće…

mislim da je DLKV krenuo prvi put na burzu sa 59…

koliko je realno da se dlkv uruši, ipak je to jača tvrtka nego ingra u ovom trenutku na stranim tržištima, jedino što me sprječava sad u jačoj kupnji je dilutacija koja će nastati pretvorbom duga u kapital. doista ne vjerujem u stečaj ili raspad tvrtke. očito se ide na jako jako nisku cijenu zamjene duga kako bi se banek okoristile na duži rok i poslije utrampile pakete za višestruku cijenu. ovo je sve igra banaka da se makne uprava, očito je i njima došlo iz dupeta u glavu nakon ovih katastrofalnih ulaganja mirovinaca. slažem se s mišljenjima kolega da bi se moglo ići na 40-50 kuna zamjene duga i mislim da ću na tim razinama razmisliti o jačem ulasku. jedino mi žeo postojećih dioničara što im je napravila stara uprava. ružno je to za gledati u jednoj ovako tvrtki s ogromnim potencijalom. ali i nju su izmasakrirali pojedinci čija imena neću navoditi a svima znamo koji su [emo_vrtimise] još jedna mučna priča RH tajkunizacije i mafije u svom najsjajnijem sjaju.

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Može li tko objasniti, zašto su mirovinski fondovi kupovali ovu dionicu na 250 kuna???
Jesu li fondovski stručnjaci za ulaganje bili samo poslovično neupućeni ili je to bilo standardno punjenje privatnih džepova novcem od mirovina.
Može li ta HANFA istražiti tko je to prodavao na 250, pa da bar jednom vidimo koja je njena funkcija?
Koja lakrdija…

I gdje je sad onaj s brzinom vjetra?

New Report

Close