DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 23.11.2024. u 03:19
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,61
42.127
11,670
3,56
3,62
-3,78%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

koliko ja vidim, uprava je ostala na samo jednoj opciji, još imaju samo predstečajnu nagodbu, a to znači – kako gazde (banke) kažu!
vjeruje li netko da će banke prihvatiti cijenu na burzi kao fer za zamjenu duga za dionice? ja ne!
zato se slažem s kolegama koje očekuju da se deal odradi u rasponu 30-50 kn

moji postovi na forumu su moje mišljenje, nisu financijski savjeti niti poziv na kupnju/prodaju dionica ili ulaganje u iste

Javnosti možda nije dovoljno    poznata  činjenica kako grupa Dalekovod zapošljava oko 1700 ljudi.
U posljednjih 5 godina Dalekovod d.d. je u proračun Republike Hrvatske uplatio više od 2,5 milijardi kuna.

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/VYg3oJvg70ATedU4w8aQfg==.pdf

Ja mislim da se ovdje netko isao igrat igru pa izazvao lavinu. Nesposobna drzava,kriminalna vlasnicka struktura i upravljanje firmom i na kraju nezasitne “hrvatske” banke.

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

Sta ste se svi uhvatili HPB-a
Pa prva je Zaba blokirala pa ostali. Obveza uprave HPB-a je da i ona stavi bloakda i da zastiti svoje potrazivanje (i oni imaju neku odgovornost).

tako da nije tu problem.

Oov je jedna zeznuta igra i nije problem 30-50 kuna ako se dug drasticno smanji jer pitanje je koliko dlkv vrijedi sa ovim dugom..

Pitanje je da li ce prezivjeti dok se ne restrukturiraa a tu je onaj koji je ovo zakuhao odigrao vrlo riskantnu igru gdje ako ovo padne onda se zna tko je prvi poceo i sto moze ocekivati na drugim frontama..

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Osobno me jako zanima o kakvom se sudužništvu radi i za što, te smatram da je ta informacija trebala biti uključena u obavijest…

Nažalost izgleda da u Dalekovodu transparentnost vide na nešto drugačiji način…

Kao da se neće saznati…[emo_palacd]

'ko zadnji, magarac...[img]http://www.pic4ever.com/images/www_MyEmoticons_com__fishing.gif[/img]

da,prvo je bila jedna banka koja je aktivirala zadužnicu a sad se piše o bankama

Ta obavijest je dokaz da je kriza umjetno stvorena, i ništa više, kao i što je cijena dionice umjetno pala, jer je netko odlučio da je sruši, ovim potezom uprava ja otvorila put trnsparetnosti i da će riješiti sve probleme prošle uprave pri tome ne zaobilazući dioničare…….
[/quote]

E bigboss, da da sve je ovo umjetno. SVe je ovo lažno.
Cijena nije pala, i ti nisi 70% u minusu.

A onda kuc kuc… tko je…ajde sinko u školu i onda shvatiš da je ovo istina, da nije lažno i da si ostavio gaće kao na ingri i ptkm…
legendo…
bravo!!!

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Javnosti možda nije dovoljno    poznata  činjenica kako grupa Dalekovod zapošljava oko 1700 ljudi.
U posljednjih 5 godina Dalekovod d.d. je u proračun Republike Hrvatske uplatio više od 2,5 milijardi kuna.

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/VYg3oJvg70ATedU4w8aQfg==.pdf

bojim se samo da lopinama nije cilj preuzeti Dalekovod kroz predstečajnu nagodbu, a kroz taj proces riješiti se viška radnika i malih dioničara

p.s. na prodaji do 70 kn je preko 2300 dionica

moji postovi na forumu su moje mišljenje, nisu financijski savjeti niti poziv na kupnju/prodaju dionica ili ulaganje u iste

ali vidim kupnja je stabilna koliko god to čudno izgledalo nekima

meni je također to čudno.maknite se sa kupnje pa da vidimo dokle to ide.

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

ako predstečajna nagodba ne uspije, jer je vjerovnici možda neće htjeti prihvatiti ili sl. … (a nekome je možda to i u interesu… zbog nama nepoznatih xy razloga)… Dali Dalekovod kači ovaj novi jutros usvojeni zakon… ili možda ne…?
11. PRIJEDLOG ZAKONA O IZMJENAMA I DOPUNAMA STEČAJNOG ZAKONA, S KONAČNIM PRIJEDLOGOM ZAKONA, hitni postupak, prvo i drugo čitanje, P.Z. br. 195;
Dana 14. studenoga 2012. prihvaćena je primjena hitnog postupka (81 glas “za”, 52 “protiv”).
http://www.sabor.hr/Default.aspx?sec=2148
slučajno ili…?

@zizi
to je uglavnom usklađenje stečajnog zakona sa zakonom o predstečajnoj nagodbi

moje pisanje je moje osobno mišljenje, nije savjet ili poziv za kupnju ili prodaju dionica!

Koji ste vi likovi trgujete izmedju sebe i jedi drugima rusite cijenu za 2 kune.

Ajme!

Navedeni post nije poziv na kupnju ni na prodaju dlkv-r-a.

LEAVE THE WORLD BEHINED

Jel to popunjajete gap, pa će te čak danas ispod 60kn….[emo_ooooo]

New Report

Close