Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,61 | 42.127 | 11,670 | 3,56 | 3,62 | -3,78% |
koliko ja vidim, uprava je ostala na samo jednoj opciji, još imaju samo predstečajnu nagodbu, a to znači – kako gazde (banke) kažu!
vjeruje li netko da će banke prihvatiti cijenu na burzi kao fer za zamjenu duga za dionice? ja ne!
zato se slažem s kolegama koje očekuju da se deal odradi u rasponu 30-50 kn
Javnosti možda nije dovoljno poznata činjenica kako grupa Dalekovod zapošljava oko 1700 ljudi.
U posljednjih 5 godina Dalekovod d.d. je u proračun Republike Hrvatske uplatio više od 2,5 milijardi kuna.
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/VYg3oJvg70ATedU4w8aQfg==.pdf
Ja mislim da se ovdje netko isao igrat igru pa izazvao lavinu. Nesposobna drzava,kriminalna vlasnicka struktura i upravljanje firmom i na kraju nezasitne “hrvatske” banke.
Sta ste se svi uhvatili HPB-a
Pa prva je Zaba blokirala pa ostali. Obveza uprave HPB-a je da i ona stavi bloakda i da zastiti svoje potrazivanje (i oni imaju neku odgovornost).
tako da nije tu problem.
Oov je jedna zeznuta igra i nije problem 30-50 kuna ako se dug drasticno smanji jer pitanje je koliko dlkv vrijedi sa ovim dugom..
Pitanje je da li ce prezivjeti dok se ne restrukturiraa a tu je onaj koji je ovo zakuhao odigrao vrlo riskantnu igru gdje ako ovo padne onda se zna tko je prvi poceo i sto moze ocekivati na drugim frontama..
Osobno me jako zanima o kakvom se sudužništvu radi i za što, te smatram da je ta informacija trebala biti uključena u obavijest…
Nažalost izgleda da u Dalekovodu transparentnost vide na nešto drugačiji način…
Kao da se neće saznati…[emo_palacd]
Ta obavijest je dokaz da je kriza umjetno stvorena, i ništa više, kao i što je cijena dionice umjetno pala, jer je netko odlučio da je sruši, ovim potezom uprava ja otvorila put trnsparetnosti i da će riješiti sve probleme prošle uprave pri tome ne zaobilazući dioničare…….
[/quote]
E bigboss, da da sve je ovo umjetno. SVe je ovo lažno.
Cijena nije pala, i ti nisi 70% u minusu.
A onda kuc kuc… tko je…ajde sinko u školu i onda shvatiš da je ovo istina, da nije lažno i da si ostavio gaće kao na ingri i ptkm…
legendo…
bravo!!!
Javnosti možda nije dovoljno poznata činjenica kako grupa Dalekovod zapošljava oko 1700 ljudi.
U posljednjih 5 godina Dalekovod d.d. je u proračun Republike Hrvatske uplatio više od 2,5 milijardi kuna.
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/VYg3oJvg70ATedU4w8aQfg==.pdf
bojim se samo da lopinama nije cilj preuzeti Dalekovod kroz predstečajnu nagodbu, a kroz taj proces riješiti se viška radnika i malih dioničara
p.s. na prodaji do 70 kn je preko 2300 dionica
ali vidim kupnja je stabilna koliko god to čudno izgledalo nekima
meni je također to čudno.maknite se sa kupnje pa da vidimo dokle to ide.
ako predstečajna nagodba ne uspije, jer je vjerovnici možda neće htjeti prihvatiti ili sl. … (a nekome je možda to i u interesu… zbog nama nepoznatih xy razloga)… Dali Dalekovod kači ovaj novi jutros usvojeni zakon… ili možda ne…?
11. PRIJEDLOG ZAKONA O IZMJENAMA I DOPUNAMA STEČAJNOG ZAKONA, S KONAČNIM PRIJEDLOGOM ZAKONA, hitni postupak, prvo i drugo čitanje, P.Z. br. 195;
Dana 14. studenoga 2012. prihvaćena je primjena hitnog postupka (81 glas “za”, 52 “protiv”).
http://www.sabor.hr/Default.aspx?sec=2148
slučajno ili…?
@zizi
to je uglavnom usklađenje stečajnog zakona sa zakonom o predstečajnoj nagodbi
Koji ste vi likovi trgujete izmedju sebe i jedi drugima rusite cijenu za 2 kune.
Ajme!
Navedeni post nije poziv na kupnju ni na prodaju dlkv-r-a.