Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,73 | 4.415 | 1,184 | 3,72 | 3,74 | -0,53% |
Pa kaj je opet INGRA kriva. Mislim da nema dionice Dalekovoda.
Meni nije jasno što se čudite. Ekipa iz Uprave se dokazala da zna raditi samo za sebe.
Biti dioničar takve firme, kao neko netko Vas je natjerao da kupite, je i.diotizam.
Dalekovod ima puno potencijala kada bi je preuzela stručna i poštena Uprava.
Jer meni i dalje nije ništa jasno, a ne vidim da se je netko iz Uprave očitovao.
LP
i čuvajte svoje novce, danas ih je stvarno teško zaraditi
Idemo uupp![emo_cool][emo_cool][emo_cool]
A što je dotuklo INGRU isti ti ćlanci i ekipa sa foruma…
Žalim vas ovdje bojim se da će te proći ono što sam ja na INGRI
nemojte zaboravit ovi ovdje su vam sposobni zabit dionicu na par kuna samo im dajte vremena…
[/quote]
Ako mislite da su za Ingrine probleme krivi novinari i forum, cini mi se da ste nazalost fulali profesiju.
[/quote]
Definitivno za probleme nisu ali za cijenu i te kako.Dalekovod je 100x jača firma od ingre ali to sada nije bitno, bit će kada se okrene smjer.
Stalo. Dead cat bounce??
Uspješno uništena firma, jedino još na burzi nitko nije odgovarao a milijarde nestale. Ruše je tuđim novcem kao i INGRU.
nemojte zaboravit ovi ovdje su vam sposobni zabit dionicu na par kuna samo im dajte vremena…
[/quote]
Magma i Ingra su otišle u stečaj. Ovdje se to neće dogoditi….dakle, isti scenarij se neće ponoviti….
Ja ulijećem sa još hrpom love, pa ti se javim za godinu dana jesam li postao pukovnik ili ono drugo….
Evo ti prijateljski savjet. Nemoj. Izgubit ćeš i postati pokojnik.
Radije pričekaj rasplet, a onda donesi odluku, koju god.
Siguro je da će račun biti uskoro odblokiran jer kada se pokrene predstečajna nagodba račun se automatski odblokira i dalekovod može plaćati svoje obveze prema državi, radnicima ali i partnerima, dakle sada će se pokrenuti predstečajna nagodba i onda će se odblokirati račun, i u tome vremenu dalekovod može restrukturirati svoj dug ali i javljati se na natječaje stoga svima u interesu je da to naprave…
Ma tebi bi pola forumasa sa ovog threada trebalo lupat glavom u zid. A da si mene ovako navukao objesio bi te za jaja i palio let lampom.
[/quote]
Što ste napali čovjeka.Ništa nije pisao što se nije moglo pročitati u izvješću.BigBoss samo nastavi dalje,a ovi drukeri nek o.djebu[emo_smijeh]
Vidim da je rasulo.Nije mi svejedno al još vjerujem da će do kraja 2013g cijena biti preko 3xx,xx kn.
Ja sam od danas OUT![emo_bijesan]
Evo ti prijateljski savjet. Nemoj. Izgubit ćeš i postati pokojnik.
Radije pričekaj rasplet, a onda donesi odluku, koju god.
Hvala prijatelju, ali ako će rasplet ići u pozitivnom smjeru, budi siguran da ćeš propustiti 100 – 200 % rasta….
[/quote]
Magma i Ingra su otišle u stečaj. Ovdje se to neće dogoditi….dakle, isti scenarij se neće ponoviti….
Ja ulijećem sa još hrpom love, pa ti se javim za godinu dana jesam li postao pukovnik ili ono drugo….
[/quote]
Stari svaka ti ćast makar ne vjerujem da si toliko lud… ludosti ja nemam više dovoljno sam platio na INGRI.. sam izgubio dobar dio ušteđevine
Nije mi do kocke uostalom ima rulet koji je daleko pravedniji od ovih namještaljki ovdje..pa ću tamo kad poželim osjetiti hazard
Ps. INGRA nije u stećaju
Realno je za očekivati uskoro deblokadu računa…ovo više ne može dolje i to je mnogima jasno pa drukaju na dolje kako bi sto vise ovcica osisali,ali takvih je uvijek bilo i biti ce…[emo_namigusa][emo_cool][emo_novac][emo_novac][emo_novac][emo_novac][emo_novac][emo_novac][emo_palacg]