Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,73 | 4.415 | 1,184 | 3,72 | 3,74 | -0,53% |
Stoput ste upozoreni da će se upravo ovo dogodit.
Sad se ide dalje prokušaninm receptom, pokriće gubitaka iz rezervi, smanjenje nominale na fair value (koji određuju banke i njihovi fondovi) i pretvaranje obveznica, zapisa i potraživanja u kapital.
Kako smo pametni, svi su sad pametni, svi likuju , bitno je iskazati jal, veselje što neki gube , gube velike iznose.
Prosipati pamet i govoriti" jesam vam rekao, gledajte moje stare postove i slično".
Pa što ti i ostali dobivate time.
Ako nemaš ovu i druge dionice gje su debeli minusi , pa uživaj čovječe u svoim plusevima. Al ružno je pokazivati ovakvu euforiju i naslađivati se. Sigurno si jučer bio u crkvi i ispovjedio se.!!!!!!!
[/quote]
puno bi ti korisnije bilo da odeš lupat glavom u zid nego se svađat sa mnom, ja imam panamaxe znanja, strpljenja i provokacija, a tebi već sad trebaju tablete za smirenje i mjerenje tlaka.
Kako su je spustili s jakim presingom tako je i vrlo lako mogu dignuti!!
Sve jasno koliko je ovdje veliki financijski inžinjering….
Ali sva sreća da dalekovod nije niti blizu kao ingra jer ima poslova za sljedeću godinu u vrijednosti 1.8 milijardi Kn, puno potraživanja, ima vrijedne imovine, dok ingra nije imala niti ugovoreno 100 milijuna Kn poslova kada je radila swap dionice i ima samo Arenu i dio Lapada jer su veći dio prodali…….
Zanimljivo je kako Hanfa istovjetno cjenovno osjetljive informacije sagledava i postupa prema njima na razlicite nacine ovisno o cijoj interesnoj sferi i kojoj se dionici radi… [emo_beztona]
…avaj Veliki mali šefe…
…degutantan si više…te bajke pričaš od kad je dionica bila na 320 kn…[emo_zloban][emo_zloban][emo_zloban][emo_plazi]
Kako smo pametni, svi su sad pametni, svi likuju , bitno je iskazati jal, veselje što neki gube , gube velike iznose.
Prosipati pamet i govoriti" jesam vam rekao, gledajte moje stare postove i slično".
Pa što ti i ostali dobivate time.
Ako nemaš ovu i druge dionice gje su debeli minusi , pa uživaj čovječe u svoim plusevima. Al ružno je pokazivati ovakvu euforiju i naslađivati se. Sigurno si jučer bio u crkvi i ispovjedio se.!!!!!!!
[/quote]
puno bi ti korisnije bilo da odeš lupat glavom u zid nego se svađat sa mnom, ja imam panamaxe znanja, strpljenja i provokacija, a tebi već sad trebaju tablete za smirenje i mjerenje tlaka.
[/quote]
Nitko nije za svađu, dajte malo ozbiljnosti.
…avaj Veliki mali šefe…
…degutantan si više…te bajke pričaš od kad je dionica bila na 320 kn…[emo_zloban][emo_zloban][emo_zloban][emo_plazi]
…hoću reći tebi se više ništa ne može dignut…[emo_zloban][emo_plazi][emo_vrtimise][emo_vrtimise]
Siguro je da će račun biti uskoro odblokiran jer kada se pokrene predstečajna nagodba račun se automatski odblokira i dalekovod može plaćati svoje obveze prema državi, radnicima ali i partnerima, dakle sada će se pokrenuti predstečajna nagodba i onda će se odblokirati račun, i u tome vremenu dalekovod može restrukturirati svoj dug ali i javljati se na natječaje stoga svima u interesu je da to naprave…
Ask je šupalj…a prodalo se 16000+ dionica uz pad dvoznamenkast….???
Ne likujem…žao mi je što ste krivim ljudima povjerili svoje novce…
@mali šef
…slušaj mali…kad si u predstečajnoj nagodbi onda si korak do stečaja…
…predstečajna nagodba ne mora završiti nagodbom,jer ako se ocijeni da dogovora i života nema…ćao đaci…[emo_vrtimise][emo_vrtimise][emo_vrtimise]
A što je dotuklo INGRU isti ti ćlanci i ekipa sa foruma…
Žalim vas ovdje bojim se da će te proći ono što sam ja na INGRI
nemojte zaboravit ovi ovdje su vam sposobni zabit dionicu na par kuna samo im dajte vremena…
[/quote]
Ako mislite da su za Ingrine probleme krivi novinari i forum, cini mi se da ste nazalost fulali profesiju.
Siguro je da će račun biti uskoro odblokiran jer kada se pokrene predstečajna nagodba račun se automatski odblokira i dalekovod može plaćati svoje obveze prema državi, radnicima ali i partnerima, dakle sada će se pokrenuti predstečajna nagodba i onda će se odblokirati račun, i u tome vremenu dalekovod može restrukturirati svoj dug ali i javljati se na natječaje stoga svima u interesu je da to naprave…
Ma tebi bi pola forumasa sa ovog threada trebalo lupat glavom u zid. A da si mene ovako navukao objesio bi te za jaja i palio let lampom.
…avaj Veliki mali šefe…
…hoću reći tebi se više ništa ne može dignut…[emo_zloban][emo_plazi][emo_vrtimise][emo_vrtimise]
[/quote]
evo Bakice,skace,skace.Skocila je sa 69 na 72[emo_namigusa] a di je još, kada trezor krene u kupnju[emo_ooooo][emo_ooooo]