DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 23.12.2024. u 15:00
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,47
3.157
910
3,44
3,46
-1,15%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Mirovinski Fondovi su samo na papiru neovisni, a u naravi su u sluzbi svojih maticnih banaka te rade u njihovom interesu a ne u interesu udjelinicara u fondovima.

Jeli kod predstecajne nagodbe, ako se sloze vjerovnici i ulaze u vlasnistvo na osnovu svojih potrazivanja, za to nije potrebna odluka Skupštine drustva.

@Veliki Sefe
Do jucera si pricao neke druge bajke(vjetrenjace i koliko je to dobro da bi onda uslijedio moonwalk da ih treba prodat.Valjda po mogucnosti za 2 sladoleda Curkovicu i ekipi) dok su puhali neki drugi vjetrovi.Sada kad imamo blokadu sada kazes da je predstecajna nagodba odlicna. Drzim da je to g.lupost i malima nece nista dobra donjeti. Ciji si ti igrac druze???

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

Kako stoji u predstečajnoj nagodbi

Naime, ako čelni ljudi Dalekovoda pokrenu taj postupak, mogu konsolidirati kompaniju. Iako su odredbe zakona o financijskom poslovanju mnogima još nejasne, kaže naš sugovornik, jedno je jasno – predstečajna nagodba znači moratorij, a u postupku koji bi trajao oko 120 dana bili bi odblokirani računi.

U tom razdoblju ne bi bilo moguće pustiti nove zadužnice i ne bi bilo prisilne naplate, što bi dalo vremena Dalekovodu da se digne na noge.

Ključne informacije
Ja sam zvao Dalekovod i tražio dodatne informacije, i oni svi govore o predstečajnoj nagodbi…… većina radnika ne zna tko je blokirao dalekovod, ali znaju da se radi o predstečajnoj nagodbi

I još da dodamo da je uprava svjesno i dogovorno išla u ovu blokadu jer upravo to su i najavili u izvješću za 3q pa ne mogu nikako odgovarati

Fokus Društva i novog Menadžmenta za kraj 2012. godine stavljen je na smanjenje svih fiksnih troškova

Iako su u prvom polugodištu bili vidljivi pozitivni pomaci s aspekta profitabilnosti, Menadžment je svjestan da je
nužno nastaviti daljnju provedbu financijskog i operativnog restrukturiranja s fokusom na prodaju non-coreimovine i smanjenje kreditne zaduženosti.

http://zse.hr/userdocsimages/financ/DLKV-fin2012-3Q-NotREV-K-HR.pdf

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

…e,dragi moj,nemaš ti pojma…

…sada nastupaju samo suze,plač i lelek…[emo_vrtimise][emo_vrtimise][emo_vrtimise]

Cini mi se da su stvoreni uvjeti radi kojih bi sada Hanfa trebala blokirati trgovinu dok od Dalekovoda ne dobije ocitovanje na clanak na Poslovnom…

Obzirom na novi postav iste, vjerojatno nista od toga…

'ko zadnji, magarac...[img]http://www.pic4ever.com/images/www_MyEmoticons_com__fishing.gif[/img]

Blokirat će kad padne 10%[emo_bijesan][emo_bijesan][emo_bijesan][emo_bijesan][emo_bijesan]

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

Nemogu vjerovat da će jedan novinski članak dotuć ovu dionicu[emo_bijesan]

bit će blokada, vjerojatno iza 15h

Nakon današnjeg napisa o mogućem postupku predstečajne nagodbe, ovdje su popucali svi šalunzi. Ne vidi se dno ponora [emo_mrgud]

"Wide diversification is only required when investors do not understand what they are doing." - Warren Buffet

MILAS JE BIO DIREKTOR TVORNICE U VELIKOJ GORICI, IZA NJEGA POSTOJE IZVANREDNI REZULTATI POSLOVANJA NIJE BIO ČLAN UPRAVE GRUPE, RADNICIMA JE NAJAVIO PODIZANNJE PLAĆA JEDINI JE ON ISPLATIO POLA REGRESA ZA PROIZVODNJU A
SMJENJEN JE I TO PRVI DAN. ZAŠTOOOOOOOOOOOOOO ?

Ovo je pravo pitanje. A vidim da nitko ne reagira.
Zašooooooo?!

Nemoguće da HANFA neblokira trgovanje!!!!!![emo_bijesan]

New Report

Close