Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,73 | 37.463 | 10,044 | 3,70 | 3,72 | -1,07% |
11000 komada protrgovano, još cca 6000 na kupnji, milijunski promet a još sat i pol do zatvaranja ove žabokrečine, ne vjerujem da mali toliko kupuju… LP
@fahro
…[emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]lepa sela,lepo gore…[emo_vrtimise][emo_vrtimise][emo_vrtimise]
Jedan od postulata koji se uče na jednoj jako posebnoj višegodišnjoj akademiji ulaganja kaže da je vrijednost dionice na duži period uvijek obrnuto proporcionalna količini šljama u vlasničkoj strukturi…
Drugi kaže da se cijena dionice uvijek opire svom prirodnom smjeru prilikom ulaska i izlaska istog…
Nama su na predavanju postulate dokazivali kroz primjer jedne velike firme iz Rovinja…
Ima li to kakve veze i sa Dalekovodom…?
taj šljam o kojem govorite nemože izlazit iz ovoga zbog radi dotičnog riješenja koje je još uvjek na snazi.
Apropo ostalog ste u pravu iako to trenutno nema veze sa ovom dionicom.
taj šljam o kojem govorite nemože izlazit iz ovoga zbog radi dotičnog riješenja koje je još uvjek na snazi.
Apropo ostalog ste u pravu iako to trenutno nema veze sa ovom dionicom.
Teorija i praksa se u životu često razlikuju…
Može mi neko tko je prodao danas na 85/84 kn objasniti zašto je to učinio. Kada je na tim razinama kapitalizacija tvrtke cca 32 miljuna eura ??? U Ukrajini su dobili jedan od poslova težak 70 miljuna eura (prije cca 2 mjeseca). Tvrtka je dug sa 100 miljuna svela na nulu, tako stoji u izvješću od prije nekoliko dana ???
Gdje je logika?
Gekko
Burza je čista psihologija.
Mislim da ide odblokada s obzirom da su danas obečali radnicima plaće.
evo vam prilika da se iskipate “po dobroj cijeni” (ovo je trebao bakica napisati ne ja 😛 ) 😀
Izgleda da su za danas završili s kipanjem margina po kupnji?