Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,73 | 37.463 | 10,044 | 3,70 | 3,72 | -1,07% |
Ovo bi moglo biti prvo argumentirano objašnjenje zašto su tolike tisuće dionica kupljene u proteklih par dana. Govorimo o stvaranju privida kataklizme i izazivanja panike kod malih dioničara radi što povoljnije kupnje. Žalosno ali istinito !
[/quote]
evo recimo ja neshvaćam to objašnjenje pa Vas molim da objasnite?!?
[/quote]
s naglaskom na moglo :-))) kak je ekipa nervozna pomalo pa se intenzivno pohađaju tečajevi čitanja između redova i svetom dužnošću se smatra održavanje razine optimizma na ovom forumu, kao da je to nekom bitno. Ajde ekipa koja imate dionice, muški to podnosite a ne ovjde cvilit, kukat i prosipat se prognozama. Još nam samo milan fali da kaže ponešto na temu. Stisnite zube i igrajte igru, tko vas/nas je tjerao na ovo [emo_namigusa]
fantomski izlazak na poljsku burzu je pompozno najavljivan od bivšeg šefa uprave.
Koliko je ono cijena tada bila?
oko 310-320 kn
nakon toga je slijedilo famozno istresanje naivcima, zaključno sa sadašnjom cijenom.
——————————————————————————–
Imam dionice dlkv, nije nagovor na kupnju ili prodaju, pa niti na kaznenu prijavu [emo_plazi]
http://www.vecernji.hr/biznis/mirovinci-imaju-novac-koji-tvrtke-hitno-trebaju-clanak-472804
Ukoliko netko na temelju ovakvog članka donosi odluke……???
Trebalo bi samo biti realan, pogledati malo oko sebe i shvatiti da je građevinski sektor mrtav! Ne samo kod nas već i u okolnim zemljama! Konkurentnost naše radne snage je samo iznad Slovenske..a za ostale smo preskupi!
Možda bi mogli preživjeti kroz ozbiljan oblik udruživanja u građevinskom sektoru, uz uvjet da banke otpišu najveći dio duga ili ga pretvore u dionički kapital što bi dovelo do smanjenja kamatnih stopa ili su banke toliko pohlepne da bi varale i same sebe! Bez otpisa duga nema naprijed.Puno veće i značajnije banke u snažnijim zemljama otpisuju dug, kako bi se spasilo što se spasiti da, a naše u jeku krize imaju enormne dobiti! Priznam da sam ograničen..da li vi razumijete kako?
A da…još treba isisati novaca iz mirovinskih fondova..u vlasništvu banaka za spašavanje propalih plasmana bankarskog sektora….pa tu su miljarde…izgurati ćemo još neku godinu…pa što bude…možda kriza prođe…ili netko naštampa novce i usreći ovce!
NEXE spašava: “pri čemu će pomoći poslovi poput gradnje mosta na Savi kod Svilaja, gradnje osječke obilaznice te projekti HŽ Infrastrukture u pripremi!”
Jedan most..jedna obilaznica i HŽ infrastruktura u pripremi..od 1945. godine do dana današnjeg…a za što se one pripremaju…za sudnji dan! Pa to je posao za mog strica Juru i njegovu infrastrukturu(stric radio u Njemačkoj..ne treba mu kredit), a ne za burzovne perjanice, mirovinske fondove i financijske stručnjake!
Nikad nisam imao…i ne želim imati dionice DLKV, i iskreno se nadam da nisam u pravu, budući me ne veseli vaša nevolja!
Znaci ocekujes daljni pad od 10%??[emo_ooooo]
dobro kolika je dobit od 13 milja eura,vjerojatno 10 milja ako oduzmemo
leasing i održavanje ,
i kliko ide dlkv od toga,
a tu će biti prostora za još 100 gkh dodatnih
koliko planiraju nasadit propelera ako sam ja dobro razumio
a interesantni su ovi novi nickovi ,kako samo znaju lipo pisat
čudo neviđeno, samo vam HvALA na vašoj brizi,ali snaćićemose mi i bez vas
što mislite o ovome???
http://www.jutarnji.hr/hrvatske-ceste-zbog-konstruktora-izgubile-240-milijuna-kuna-/1065273/