DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 16.11.2024. u 09:58
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,73
37.463
10,044
3,70
3,72
-1,07%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

http://www.mrrsvg.hr/default.aspx?id=1174

[emo_novac][emo_novac]

Ovo bi moglo biti prvo argumentirano objašnjenje zašto su tolike tisuće dionica kupljene u proteklih par dana. Govorimo o stvaranju privida kataklizme i izazivanja panike kod malih dioničara radi što povoljnije kupnje. Žalosno ali istinito !
[/quote]
evo recimo ja neshvaćam to objašnjenje pa Vas molim da objasnite?!?
[/quote]

s naglaskom na moglo :-))) kak je ekipa nervozna pomalo pa se intenzivno pohađaju tečajevi čitanja između redova i svetom dužnošću se smatra održavanje razine optimizma na ovom forumu, kao da je to nekom bitno. Ajde ekipa koja imate dionice, muški to podnosite a ne ovjde cvilit, kukat i prosipat se prognozama. Još nam samo milan fali da kaže ponešto na temu. Stisnite zube i igrajte igru, tko vas/nas je tjerao na ovo [emo_namigusa]

14% glasača je glasalo protiv ulaska u EU ....

fantomski izlazak na poljsku burzu je pompozno najavljivan od bivšeg šefa uprave.
Koliko je ono cijena tada bila?
oko 310-320 kn

nakon toga je slijedilo famozno istresanje naivcima, zaključno sa sadašnjom cijenom.

——————————————————————————–
Imam dionice dlkv, nije nagovor na kupnju ili prodaju, pa niti na kaznenu prijavu [emo_plazi]

...''I try to buy stock in businesses that are so wonderful that an idiot can run them. Because sooner or later, one will.''

http://www.vecernji.hr/biznis/mirovinci-imaju-novac-koji-tvrtke-hitno-trebaju-clanak-472804

http://www.vecernji.hr/biznis/mirovinci-imaju-novac-koji-tvrtke-hitno-trebaju-clanak-472804
Ukoliko netko na temelju ovakvog članka donosi odluke……???
Trebalo bi samo biti realan, pogledati malo oko sebe i shvatiti da je građevinski sektor mrtav! Ne samo kod nas već i u okolnim zemljama! Konkurentnost naše radne snage je samo iznad Slovenske..a za ostale smo preskupi!
Možda bi mogli preživjeti kroz ozbiljan oblik udruživanja u građevinskom sektoru, uz uvjet da banke otpišu najveći dio duga ili ga pretvore u dionički kapital što bi dovelo do smanjenja kamatnih stopa ili su banke toliko pohlepne da bi varale i same sebe! Bez otpisa duga nema naprijed.Puno veće i značajnije banke u snažnijim zemljama otpisuju dug, kako bi se spasilo što se spasiti da, a naše u jeku krize imaju enormne dobiti! Priznam da sam ograničen..da li vi razumijete kako?
A da…još treba isisati novaca iz mirovinskih fondova..u vlasništvu banaka za spašavanje propalih plasmana bankarskog sektora….pa tu su miljarde…izgurati ćemo još neku godinu…pa što bude…možda kriza prođe…ili netko naštampa novce i usreći ovce!
NEXE spašava: “pri čemu će pomoći poslovi poput gradnje mosta na Savi kod Svilaja, gradnje osječke obilaznice te projekti HŽ Infrastrukture u pripremi!”
Jedan most..jedna obilaznica i HŽ infrastruktura u pripremi..od 1945. godine do dana današnjeg…a za što se one pripremaju…za sudnji dan! Pa to je posao za mog strica Juru i njegovu infrastrukturu(stric radio u Njemačkoj..ne treba mu kredit), a ne za burzovne perjanice, mirovinske fondove i financijske stručnjake!
Nikad nisam imao…i ne želim imati dionice DLKV, i iskreno se nadam da nisam u pravu, budući me ne veseli vaša nevolja!

Znaci ocekujes daljni pad od 10%??[emo_ooooo]

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

Slavko Linić:

sduvnja1, 09.11.2012. u 06:23
Žderić ne vodi racuna o interesima radnika i dobrobiti tvrtke, vec samo o svojim interesima
sduvnja1, 09.11.2012. u 06:23

Svaka slicnost sa Dlkv-om i njegovom starom Upravom (Milicic, Skansi) i clanovima sadasnjeg Nadzornog odbora je slucajna.

Evo nešto zanimljivo!

dobro kolika je dobit od 13 milja eura,vjerojatno 10 milja ako oduzmemo
leasing i održavanje ,
i kliko ide dlkv od toga,
a tu će biti prostora za još 100 gkh dodatnih
koliko planiraju nasadit propelera ako sam ja dobro razumio

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

a interesantni su ovi novi nickovi ,kako samo znaju lipo pisat
čudo neviđeno, samo vam HvALA na vašoj brizi,ali snaćićemose mi i bez vas

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

što mislite o ovome???

http://www.jutarnji.hr/hrvatske-ceste-zbog-konstruktora-izgubile-240-milijuna-kuna-/1065273/

Ž.E.LJ.K.O K.L.A.U.S.-uno di noi! Nakon Matije Gubeca-novi borac za pravicu malog čovjeka!!!Hvala ti Željko za sve, Bog te poživio i nagradio!

9. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. (23057039320) 45.415 1,58 Skrb. -1533

Ovi što su se nasadili na ask sa ovim količinama i sami znaju da nemogu prodati.Neznam zašto su se ovako naslagali nalozi?[emo_zacudjen]
Možda im je plan srušiti dionicu ispod 90 kn?[emo_ljut]

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

New Report

Close