Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,74 | 2.057 | 550 | 3,72 | 3,74 | 0,00% |
@dhus03
…ajmo napred Dalekovodaši,kad već neće Uprava da se očituje…
…barem nam vi olakšajte dušu…[emo_palacg]
bakicee,a koliko vi dionica dalekovoda imate?
@dhus03
…molim moderatora da ovo ostavi,ili barem ovu rečenicu…ŠTA TI VRIJEDE DIONICE AK NEMAŠ EKIPU ZA DRUŽENJE…[emo_palacg]
…živio ti nama Hus…[emo_palacg]
Kad su se vec poceli javljati ljudi iz Dalekovodovih udruga, mozda da se javi netko i iz ove, meni osobno najbolje… [emo_zloban]
http://www.dalekovod.hr/udruga-dalekovodas.aspx
Udruga Dalekovodaš
"Udruga Dalekovodaš osnovana je s ciljem održavanja razvoja i prosperiteta društva Dalekovod d.d. Zagreb te održavanja transparentnosti poslovanja, unapređenja korporativnog kodeksa upravljanja, ostvarivanja porasti cijena dionica i brige oko redovne isplate dividende."
Koliko znam inicijativu za formiranje Udruge Dalekovodas je bila od strane Uprave, i osnovana je da bi se toboze stitilo radnicko dionicarstvo, a u naravi da bi se manipuliralo dionicama Esopa, a u korist Skansija, Tipurica, Milicica i dr. Oni su svoju ulogu odigrali uspjesno.
Ne znam koliko radnici sada uopce imaju dionica. Moja procjena je ispod 5%.
Cuj mislim da Dalekovod isplaćuje plaće 😉
Da li se to može ako je u blokadi?
Saznat cemo uskoro jeli isplacuje place.
Ne znamo ni tko je u blokadi, pretpostavljam da je to d.d. , a ako je to tako, a kod njih je gro zaposlenih, onda je svaka eventualna isplata placa tvrtke u blokadi protuzakonita. Mogu jedino jos malo muljati sa d.o.o.-ma ali je to kratkog vijeka i uskoro ce povuci i d.o.o.-ove u blokadu.
Zivi bili pa vidjeli.
Sta ce ti place kad nema druzenja!
prije 10 min.na radio antena g.Čačić najavio velike investicije u energetiku,spomenuo i obnovu mreze,dalkovoda…
već je 10 dana blokiran račun i još uvijek nema deblokade! ovo polako prerasta u “Ingra sindrom” [emo_palacd]
A vidi volumena vidi trgovine.A Bigi govori da nema kolicina po 115. Ima do 115 sada kolko ti dusa hoce.
eto dok su neki pesimistični tj negativno sentiment guraju
neko kupio 3500 komada ,a vjerujem da nije neki neiformirani
Gdje je kraj ovom što prodaje od 125,00 kn?[emo_bijesan]
Stvarno sam mislio da neće ići ispod 120 sa prodajom al ovaj pritisak na asku nema granica[emo_bijesan]
Dajte već odblokirajte taj jeb… račun!!!![emo_bijesan][emo_ljut]