Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,67 | 92.179 | 25,100 | 3,64 | 3,74 | -2,67% |
Uprava bi se trebala odnositi prema dioničarima kao prema pravim vlasnicima društva,
inače podaci o udjelima npr. u vezi vjetroelektrana ne bi smjeli dolaziti s strane, kako službenim tako i neslužbenim kanalima, nadalje u vezi blokade računa isto i uvjetovanje nekih kao npr. dokapitalizacija korištenjem zakona koji je stupio na snagu uz otpis kamata,
sve su to pozitivne vijesti ali bi one morale dolaziti službenim kanalima, a ne da moraš napraviti sto radnji kako bi došao do nekih vijesti…….
Eto čekamo izvješće za 3q, a neki ga čak i znaju jer su po informacijama koje daju na forumu usko povezani s poslovanjem dalekovoda, ja nisam pa moram sve pitati tražiti, ponavljati, biti uporan i snalaziti se, kako je tek manjim dioničarima sigurno se osjećaju jako jadno, ali dolazi bolje vrijeme kada će se i taj loš tretman ispraviti…
Eto čekamo izvješće za 3q, a neki ga čak i znaju jer su po informacijama koje daju na forumu usko povezani s poslovanjem dalekovoda, ja nisam pa moram sve pitati tražiti, ponavljati, biti uporan i snalaziti se, kako je tek manjim dioničarima sigurno se osjećaju jako jadno, ali dolazi bolje vrijeme kada će se i taj loš tretman ispraviti…
Ja sam mislio da si dosljedan svojih izjava,a ona glasi:
Dobit DLKV za 3q bit će 150 mil kn.
Koliko se sjećam to si pisao prije nepunih mjesec dana ,a sad se ograđivaš sa rečenicom.
citiram: a neki ga čak i znaju jer su po informacijama koje daju na forumu usko povezani s poslovanjem dalekovoda
pogledajte kako je veselo na ingri fi predivan a još uz to
ne mogu isplatiti komercijalne zapise,a račun u blokadi
svašta
Ako netko vadi iz konteksta da sam napisao da će biti 150 milijuna Kn dobiti, samo tako gledajući jesam, ali napisao sam uvjete što se mora dogoditi da se ostvari 150 milijuna Kn, ja sam očekivao oko 30 milijuna iz redovitog poslovanja a ovo drugo moraš tražiti zašto sam napisao 🙂
Ako netko vadi iz konteksta da sam napisao da će biti 150 milijuna Kn dobiti, samo tako gledajući jesam, ali napisao sam uvjete što se mora dogoditi da se ostvari 150 milijuna Kn, ja sam očekivao oko 30 milijuna iz redovitog poslovanja a ovo drugo moraš tražiti zašto sam napisao 🙂
Kolega,sve ok[emo_smijeh][emo_palacg]
Ja sam dokupio jer smatram da bi trebalo biti dobiti iako ulažem prema “grahu” jer ovdje je to očito jedini način.
Neznam,zašto kasne sa izvješćem?
Nije valjda toliko loše?!
primjećujem već skoro mjesec dana da netko zatvara trgovanje u zadnjim sekundama kupnjom par komada po asku.
ćini mi se da to namjerno radi da bi za sutrašnji dan ostala veće cijena, da bi se nakupilo na bidu naloga za ponovno istresanje….
volio bih da se varam….ali..
Izašlo je izvješće…
Izašlo izvješće od dalekovoda, 26 milijuna Kn minusa za 3q ukupno minus za prvih 9 mjeseci 9 milijuna Kn….. Po svemu se vidi vanjski utjecaj vanjskog poslovanja koji dopridonosi pozitivnim pomacima bilance od dalekovoda, dok kod nas još nisu započeti veliki projekti dalekovod još i dobro posluje uz pomoć izvoznih poslova, nadalje može se vidjeti da dalekovod na računima ima oko 60 milijuna Kn, a iz konsolidiranog izvjeća se vidi oko 80 milijuna Kn na računu, a možemo i dodati da nije došlo do nekog velikog smanjenja potraživanja od strane kupaca, što znači da dalekovod još nije naplatio potraživanja od autocesta, taj iznos je presudan za poboljšanje likvidnosti i nije se desilo po bilančnim promjenama!
http://www.zse.hr/userdocsimages/financ/DLKV-fin2012-3Q-NotREV-K-HR.xlsx
Izvješće katastrofa!
Gubitak u trećam kvartalu 26.139.036 kuna.
Kumulativni gubitak 9.697.367 kuna.
Turn around u poslovanju?
Svaka čast bakici i ekipi [emo_ljut]
Izašlo izvješće od dalekovoda, 26 milijuna Kn minusa za 3q ukupno minus za prvih 9 mjeseci 9 milijuna Kn….. Po svemu se vidi vanjski utjecaj vanjskog poslovanja koji dopridonosi pozitivnim pomacima bilance od dalekovoda, dok kod nas još nisu započeti veliki projekti dalekovod još i dobro posluje uz pomoć izvoznih poslova, nadalje može se vidjeti da dalekovod na računima ima oko 60 milijuna Kn, a iz konsolidiranog izvjeća se vidi oko 80 milijuna Kn na računu, a možemo i dodati da nije došlo do nekog velikog smanjenja potraživanja od strane kupaca, što znači da dalekovod još nije naplatio potraživanja od autocesta, taj iznos je presudan za poboljšanje likvidnosti i nije se desilo po bilančnim promjenama!
http://www.zse.hr/userdocsimages/financ/DLKV-fin2012-3Q-NotREV-K-HR.xlsx
Još trebam dodati i ključan podatak da je dalekovod u 1 kvartalu zatvorio 180 milijuna kratkoročnih obveza usporedimo 2q sa 3q pod kratkoročne obveze i sve jasno. Kada jedno poduzeće smanjuje svoje obveze to nešto govori koliki je platiša……
Baš su šaljivđiji ovi iz Uprave. Prvo daju izjavu da pregovaraju s banaka i da same banke vide da je Dalekovod u prvoj polovici godine poslovao sa dobiti, a onda isti dan objave izvješće gdje su annulirali svu dobit u samo jednom kvartalu [emo_vrtimise]
…nadalje može se vidjeti da dalekovod na računima ima oko 60 milijuna Kn, a iz konsolidiranog izvjeća se vidi oko 80 milijuna Kn na računu
Imao…