DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 17.11.2024. u 20:33
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,73
37.463
10,044
3,70
3,72
-1,07%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Slijedeća vijest:

BANKE AKTIVIRALE ZADUŽNICE….

Znate li što to govori. Banke hoće napraviti dokapitalizaciju i to po što nižoj cijeni i imati potpunu kontrolu nad dalekovodom. trenutno imaju cca 25% dalekovoda, ali im to nije dovoljno za potpuno upravljanje….

Sve ovo meni jako smrdi.[emo_zacudjen]

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

Ovo je samo dokaz da ima jako puno malverzacija na burzi, jer mnogi su pripremali teren na burzi upravo da pokupe što veći broj dionica po manjoj cijeni, sada u izvješću se ne navodi što je uzrok te blokade, kako je nastala i koliko treba vremena da se odblokira račun…..

To je dokaz da ova Uprava nastavlja netransparentno vodititi tvrtku po uzoru na prethodnu.
[/quote]

Ipak je iznenadjenje da su obavijestili o blokadi racuna kad znamo da je ovu godinu blokada bila nekoliko puta, a o tome nikakve obavijesti.Prerano je sudit kako ce se nova uprava ponasat trebat ce bar godina da vidimo u kojem smjeru ide brod naravno ako prezive 🙁

Hahahahaha milina za gledati kako nestaju mirovine.Još jedan od bisera ulaganja mirovinskih fondova. [emo_smijeh]

Tvoj komentar nije niti malo smijesan nadat se da susjedu krava crkne, nadam se da se nitko nece tebi smijat kad ti se dogodi nesto lose.

Ignore : renči

Cijeli dan sam uz laptop jer imam još nešto slobodnog keša,pa da uletim na neku pozitivni vijest na ZSE.
Pošto sam previše izložen u građevini cijeli dan pratim trgovanje ove dionice.

Kad je izašla vijest u vezi blokade u roku dvije minute skoro su svi portali prenijeli tu negativnu vijest.

Prije neki dan kad je VDKT objavio izvješće i nove poslove trebalo im je najmanje dva /tri sata da objave vijest.

Neznam, možda sam previše izložen,pa tražim zrnu optimizma u ovom crnilu al mi iskustvo tokom ovih godina govori da mi tu nešto strašno smrdi.

Nebi se iznenadio da padne još 10-ak% i da izvješće bude dobro,a nakon toga da pošalju obavijest na ZSE o dobivenom malo većem poslu.

Možda su ovo samo moje želje[emo_beztona]

Ja postam screen shot iz kojega se jasno vidi kada je bila blokada moderator me brise.

Zašto je baš danas došla obavijest kad se zna da je račun blokiran nekoliko dana?
Zašto prije objave q3?
Tko je blokirao i na koliko [emo_kuna]?
Kad će biti odblokirano?

Sve su pitanja koja mi nikad nećemo saznati i sad ti budi investitor na TK[emo_ljut]

teško mi je zadnjih par dana išta komentirati o ovoj žabokrečini od burze…

Tko ima sreću nije mu potreban razum, tko ima razum potrebna mu je sreća.

Ovo je samo dokaz da ima jako puno malverzacija na burzi, jer mnogi su pripremali teren na burzi upravo da pokupe što veći broj dionica po manjoj cijeni, sada u izvješću se ne navodi što je uzrok te blokade, kako je nastala i koliko treba vremena da se odblokira račun…..

To je dokaz da ova Uprava nastavlja netransparentno vodititi tvrtku po uzoru na prethodnu.
[/quote]

Ipak je iznenadjenje da su obavijestili o blokadi racuna kad znamo da je ovu godinu blokada bila nekoliko puta, a o tome nikakve obavijesti.Prerano je sudit kako ce se nova uprava ponasat trebat ce bar godina da vidimo u kojem smjeru ide brod naravno ako prezive 🙁

Hahahahaha milina za gledati kako nestaju mirovine.Još jedan od bisera ulaganja mirovinskih fondova. [emo_smijeh]

Tvoj komentar nije niti malo smijesan nadat se da susjedu krava crkne, nadam se da se nitko nece tebi smijat kad ti se dogodi nesto lose.
[/quote]

Lako je što se ja smijem ali još više se smije kum u mirovinskom fondu.[emo_smijeh]

Cijeli dan sam uz laptop jer imam još nešto slobodnog keša,pa da uletim na neku pozitivni vijest na ZSE.

Evo ako ulazes na ovaj nacin ni ne mozes proc drugacije nego ispusit.Na pozitivnu vijest prodati,a ne kupovati.Danas si konkretno trebao kupovati ovaj “biser” jer se odbijanac i moga ocekivat nakon pada od gotovo 10% ili su neki mislili da ce radi ovoga pasti 50%??

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

Jedna zanimljiva informacija za sve je to da je u blokadi racun Dalekovod dd ali ne i njegovih firmi kceri Dalekovod projekt, dalekovod proizvodnja, svi dalekovodi u inozemstvu…. Dalekovod dd je prezaduzen ali ne i njegove firme kceri koje nastavljaju normalno poslovati obzirom da imaju zasebne racune. Tek na iraju godine cemo vidjeti da li ce biti viska love na svim ostalim racunima firmi kceri, pa ako bude bit ce onda i za maticu!

Nekako mi sve ovo smrdi. Sky office je gotov, vjetroelektrane rade, dosla lova od autocesta rijeka zagreb, imaju unosno ugovorene poslove u RH, otpustili visak ljudi A RACUN U BLOKADI.! Mozda je problem u drzavi koja ne ispunjava svoje obveze na vrijeme, odnosno kako je HEP nesolventan onda se to sve prelilo i na Dalekovod! Hep trenutno trazi lovu kod banaka za podmirivanje svojih obveza jer ne mogu isplacivati ni 10% avansa za pocetak svakog posla koji je Cacic obecao! HEP JE ISTO PROBLEM, pa… HAC, ARZ…. U drzavi nema love i to je main problem. Vlakovi nam svakodnevno ispadaju iz tracnica a nitko ne rekonstruira ppruge WTF???? Cijela drzava treba u blokadu!

Sve je to velikim dijelom istina.
Ali je bivsa Uprava dijelila zaduznice i jamstva i za one koje nije trebala.
Sto se tice Skyoffica, on je sada ogromni teret.
I ovde je partner Montmontaza iznajmio veci dio svojih prostora, a Dlkv ???.
VE jesu protifabilne, ali po obicaju su tako vlasnicki poslozene da se eventualna dobit dijeli sa famoznim tajnim partnerina dok se eventualni rizik u cijelosti prebacuje na Dlkv.

Ne vjerujem da na računima tvrtki kćeri nema novca što će se i vidjeti u izvješću sa 30.09. ali logično je da Dalekovod d.d. pokušava iskoristiti novi zakon te postići predstečajnu nagodbu uz očekivanje otpisa i pretvaravnje dijela potraživanja vjerovnika, banaka i države u vlasničke udjele. To je neka vrsta prisilne dokapitalizacije i smanjenja zaduženja, uzmi dionice ili me tjeraj u stečaj koji nikom ne odgovara. Naravno da zbog važnosti tvrtke, velikog broja ugovorenih poslova u inozemstvu, perspektive i očekivanja budućih radova u RH nikom nije interes da se ide u stečaj, pa će se uz blagi pritisak države naći dogovor. To je samo moje mišljenje i logično razmišljanje.

Jedna zanimljiva informacija za sve je to da je u blokadi racun Dalekovod dd ali ne i njegovih firmi kceri Dalekovod projekt, dalekovod proizvodnja, svi dalekovodi u inozemstvu…. Dalekovod dd je prezaduzen ali ne i njegove firme kceri koje nastavljaju normalno poslovati obzirom da imaju zasebne racune. Tek na iraju godine cemo vidjeti da li ce biti viska love na svim ostalim racunima firmi kceri, pa ako bude bit ce onda i za maticu!

nastavi li se blokada računa, pitanje je hoće li matica dočekati kraj godine???? a pitanje je i što će biti s tvrtakama kćerima, možda ih sve rasprodaju za podmirenje dugovanja i deblokadu računa? zna li se uopće koliki je iznos blokade? ima li tko taj podatak??

p.s. evo ima u članku PD-a:
“… Iako iz same tvrtke nisu željeli dodatno komentirati nastalu situaciju, nagađa se da je riječ o aktiviranju zadužnica PBZ-a i RBA na 67 milijuna kuna

New Report

Close