Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,73 | 37.463 | 10,044 | 3,70 | 3,72 | -1,07% |
Mislim da nisi u pravu ali nemam volje za nekom minornom polemikom.
Dalekovod je između svega ostalog i zbog ulaska mirovinskih i dobrovoljnih fondova nadrastao takve birtijaške mogućnosti rješenja problema. Nema više da nitko nije odgovoran za ništa. Prepostavljam da su slutili to kad su ''dubinski'' skenirali tvrtku. Preuzimanje bi ovdje bilo puno vjerojatnije nego stečaj ukoliko bi to bilo potrebno za nesmetano funkcioniranje tvrtke. Barem meni.
A što netko ne bi preuzeo imovinu i poslove koji su donekle isplativi?
Sve se da kupiti iz stečajne mase i za to se uglavnom dobija novac, a ne prazna obećanja.
ako ikoga treba kriviti zaloše stanje ove firme i sve niže cijene dionice na burzi, onda je to isključivo UPRAVA!!!
Jeli Dlkv sam dao obavijest o blokadi racuna ili je imao upit?
Ovdje se u ovom slucaju Hanfa i ZB pokazale totalno nesposobne posla koji obavljaju. Vec desetak dana se pise o blokadi, ima – nema, a oni se prave Tose kao da ih nije briga.
ako ikoga treba kriviti zaloše stanje ove firme i sve niže cijene dionice na burzi, onda je to isključivo UPRAVA!!!
Ja bih prije rekao bivsa Uprava, ovi su tek kratko na poslu.
Iako mi nije drago ni sto je sadasnji predsjednik Uprave prakticno postavljen od bivse Uprave.
Od sadasnjih struktura u firmi najveci su problem predstavnici Fondova u NO koji su nesposobni za posao koji obavljaju ili su mozda sposobni ali samo za sebe. Pa oni sjede u NO sa Curkovicem i neznaju da im je on tajni partner u poslu sa VE. Oni su dopustili da Dlkv bude jamac za cjelokupno ulaganje u VE iako ima samo 50% vlasnistva.
Pa njihove majke banke su drzale ljestve prilikom malverzacija Tipurica, Skansija, Milicica, Telegre i drugih.
Sve je to fino opisao Samodol u Rjesenju Hanfe. Jadni Bajic da to fino iskoristi i obavi posao za koji je placen, on suti jer nije dobio nalog od Linica, koji lijepo suti zbog animoziteta prema Samodolu i jer mu je Skansijev brat ponocnik Jovanovicu.
svakim danom nastavka blokade nervoza na burzi će biti sve veća, a cijena sve niža…postaje opasno prenoćiti ovdje
Ovo je samo dokaz da ima jako puno malverzacija na burzi, jer mnogi su pripremali teren na burzi upravo da pokupe što veći broj dionica po manjoj cijeni, sada u izvješću se ne navodi što je uzrok te blokade, kako je nastala i koliko treba vremena da se odblokira račun…..
To je dokaz da ova Uprava nastavlja netransparentno vodititi tvrtku po uzoru na prethodnu.
Hahahahaha milina za gledati kako nestaju mirovine.Još jedan od bisera ulaganja mirovinskih fondova. [emo_smijeh]
Nebi me ništa iznenadilo da danas objave rezultate za 3Q, …
Po obicaju, objavit ce nekoliko sati prije krajnjeg roka.
svakim danom nastavka blokade nervoza na burzi će biti sve veća, a cijena sve niža…postaje opasno prenoćiti ovdje
Pa ako tako misliš kako onda komentiraš noćenje u Viaduktu ?
A to te pitam zato što jedna današnja vijest u naslovu urla da je Dalekovod tresnuo 7,46 % a tek na samom kraju onako usput spominje i da su na vrijednosti danas izgubile i ostale trgovanije dionice, uključujući i viadukt 7,37%. Dakle viadukt koji je 25.10. izvijestio o pet potpisanih ugovora već 26. je bio na -3,46 i danas još -7,37%.
Tko je tu lud ?