DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 17.11.2024. u 20:47
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,73
37.463
10,044
3,70
3,72
-1,07%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Mislim da nisi u pravu ali nemam volje za nekom minornom polemikom.
Dalekovod je između svega ostalog i zbog ulaska mirovinskih i dobrovoljnih fondova nadrastao takve birtijaške mogućnosti rješenja problema. Nema više da nitko nije odgovoran za ništa. Prepostavljam da su slutili to kad su ”dubinski” skenirali tvrtku. Preuzimanje bi ovdje bilo puno vjerojatnije nego stečaj ukoliko bi to bilo potrebno za nesmetano funkcioniranje tvrtke. Barem meni.

…naravno da ne mislim na stečaj koji je u svojoj suštini likvidacija…

…ali što je zapravo preuzimanje…tko će ostati i što će ostati…i što će biti sa dionicom to je pitanje?[emo_zloban]

a šta će onda bit sa obveznicama i zaduživanjima ove Vlade?Tko će im vjerovat bilo šta?[emo_beztona]

@bakica
Pa ukoliko bi došlo do takve situacije to onda moraš pitati upravo predsjednike mirovinskih fondova koji su nakon dubinskog skeniranja pristali na fer cijenu od 245. I u svrhu zaštite tih 245 vjerojatno i naknadno vrlo brzo postavili svoje ljude u nadzorni odbor. E pa ako u godinu dana 245 više ne vrijedi unatoč svemu navedenom onda je vrijeme da Uskok pokuca na vrata gore navedenih. Nadam se da se slažemo da je to fer scenario u slučaju ovoga što ti namećeš kao tebi jedino vjerojatno.
Jase osobno slažem s Datom i meni ovo izgleda baš ko Ingra kad se jedna dan jednom vijesti ruši cijena 10 a onda drugi dan dođe neki papir pa obavijest pa ode gore 20 i takve nebuloze dozovoljene na ovoj kvaziburzi.

u strahu su velike oći, nije mi bilo drago šta se ovo desilo
ali vjerujem da će se dalekovod izvući iz blokade

a izgleda da imn ije još stigla uplata od 108 milijuna kuna oda autocesta ,to će prominiti krvnu sliku

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

Jos uvijek cekam da mi Hanfa zakuca na vrata.A ti?

Ako ovo danas ima bilo kakvo uporište o kojeg bi se trebalo ozbiljno zabrinuti onda ja recimo čekam da Uskok zakuca na vrata mirovinskim fondovima koji su prošle godine prvo dubinski skenirali poslovanje a onda pristali kupovati po takozvanoj fer cijeni od 245 kn
[/quote]

Danas, ma koji danas treba se vratit 15-20 godina unazad. Pa na ovoj dionici(nije iznimka uopce) ima žita za DORH,USKOK i slicne institucije koliko ti dusa zeli,ali tko ce se s tim ic bavit.Kako jedan obicni bivsi nizerangirani sluzbenik Hepa ima udjele u vjetrenjacama,kako su u vlasnicku strukturu dosli profesori sa fakulteta(meni su uvijek govorili da su u prosvjeti place nikakve,pa sam zato i otisao radit u naftnu industriju).Kako su u vlasnicku strukturu usli svi ovi parkovi,telegrafi i telefaxi.Kako se iz Dalekovoda isisavao novac. I onda se pitaju zasto je firma tu gdje je???Dokle god u nas kriminal bude prolazio nekaznjeno i dok se ne provjerava porijeklo novca i ono sto ne mozes objasnit plijeni desavat ce se ovo. Ubila gospoda kravu za snicel.A najvise popusili mali dionicari(cudno zar ne,tesko za provjerovat da se tako nesto desava u pravnoj drzavi Hrvatskoj)i penzici tj svi mi preko mirovinskih fondova. Ja postam screen shot iz kojega se jasno vidi kada je bila blokada moderator me brise,a ovaj mi prijeti Hanfom,a navlaci ljude ovdje konstantno sa bajkama o Ukrajini,Poljskoj,Norveskoj, UK,gripenima…i blagim jesenskim povjetarcem koji vrti vjetrenjace. Za ne virovat.Ovo je moguce samo u drzavi Hrvatskoj,maloj zemlji za velike lopine.

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

da li je ovo prvi dan blokade računa ili to već traje par dana???

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

ne vidim kakav je problem što je račun blokiran, ionako na njemu nije bilo ništa [emo_ljut]

…gosn tkachenko,ja se s vama apsolutno slažem,ali oni su davno bili već za i Uskok i poskok…al nekako ih on zaobilazi u širokom luku…

…e,sad je pitanje zašto???????

Stalno se slažu neke teorije zavjere!
Blokada je blokada, a onaj koji je prodao dionice po 96 kuna mogao je i po 116 neki dan jer se o tom manje više piše već duže i nije baš neočekivano. Znamo kakva je situacija s likvidnosti.
E sad kada sutra izađe 3Q sa dobrim rezultatima i optimističnim komentarima uprave i cijena ode nazad do 115-120 kuna onda će se opet pisati da je namjerno objavljena vijest o blokadi da bi se kupile dionice jeftino prije izvješća.
Imali ste neki dan sličnu situaciju na ISTT gjde su neki panično prodavali zbog delistiranja pa su onda kukali kad je objavljena ponuda i cijena se vratila

Nemoj misliti na m2!

Dokle god u nas kriminal bude prolazio nekaznjeno i dok se ne provjerava porijeklo novca i ono sto ne mozes objasnit plijeni desavat ce se ovo.

Ja se u potpunosti slažem s ovom konstatacijom. I da sad ne bi zaglibili u povijest do 1945. ko je sve kriv stavio sam naglasak baš na najzadnje događaje, na predsjednike fondova i fer cijenu od 245 koju su platili u stotinama milijuna kuna i također nadzorni odobor koji su oformili sa svojim ljudima.

Dakle, ako je Polančec osuđen zbog 230 tisuća kuna za rasvjetu nogometnog igrališta NK Osvit onda bi ovi silni milijuni zahtijevali puno ozbiljnije provjere obzirom da nestaju ko rukom odnešeni. Je li tako ?

@daliborop
To na ISTT se zove kriminal.Mislis da na uredjenom trzistu kapitala one transakcije ne bi bile ponistene???

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

New Report

Close