DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 02:14
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,65
2.323
636
3,64
3,70
1,09%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Dalekovod u blokadi!

Ma napravit će dokap mirovinci od naših mirovina..pa će primat naknadu za Nadzorne odbore, a firma??? a radnici??? a mali dioničari??? ma koga briga…bitna je naknada direktorima i nadzornjacima…

sjećam se ko da je bilo jučer kad su vas ljudi upozoravali…

DLKV će bit sretan ako opstane u ovom obliku nakon što ne iskupi komercijalne zapise za par mjeseci. Nešto što su INGR i IGH prošli već, DLKV ide istim putem.

Vidjet ćemo kakva će reakcija biti sutra na burzi kad svi dioničari saznaju za blokadu? [emo_naivan]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Panika je pretjerana. Ovo neko još od 120 prodaje jer je imao info. Ovo na 96 je bio ko zadnji magarac ti nisu imali info[emo_vrtimise]

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

…znaš što…tebe bi trebalo objesit,da ne kažem za što…pa se okreći ko vjetrenjača…[emo_zloban]

Je kad bi dotični se im’o za što objesit…[emo_smijeh]

Nego, što će sad bit s vjetrenječama, hoće li se vrtit u prazno ili će lokalne domaćice sušit veš na njima ili će se okitit cvijećem u znak dolaska proljeća?

Pod čijim su zalogom? Erste ili?

bit će čupavo ako se račun ne deblokira do srijede jer četvrtak je neradni pa će mnogi spojiti petak, a malo će ih se usuditi ostati 4 dana s dionicom DLKV u portfelju obzirom na blokiran račun.
opasno je ovdje, mogao bi se dogoditi žestok pad kao na Ingri, sjećam je se na 80 kn, a sad je na 3,50 kn [emo_vrtimise]

Da netko želi van potrebno je samo staviti količinu od najmanje 5 000 komada staviti po cijeni od 115 i biti će kupnje, znam neke ljude koji žele uložiti a trenutačno nema količine…….

Zovi ih! Nemoj mi sad rec da si zva ali da im se ispraznija mobitel?? Neka brane cijenu ako nista,a do 115 imaju preko 2000 komada ako opale iz suta.

@kliring
Ovo je poprilicno realna izjava i slazem se u potpunosti.

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

lijepo vas je bigboss navukao na kupnju na 120-125 kn, laganih -20% na brzinu

Sve što pišem je osobno mišljenje bez sugestija i odgovornosti, tekst je podložan raspravi

Žao mi je vlasnika ovdje …
Sada kad drukerska ekipa sindikat sa Ingre najuši svježu krv ……[emo_ooooo]

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

Jos uvijek cekam da mi Hanfa zakuca na vrata.A ti?

Ako ovo danas ima bilo kakvo uporište o kojeg bi se trebalo ozbiljno zabrinuti onda ja recimo čekam da Uskok zakuca na vrata mirovinskim fondovima koji su prošle godine prvo dubinski skenirali poslovanje a onda pristali kupovati po takozvanoj fer cijeni od 245 kn

…e,moj tkachenko,

bojim se da je to takva žabokrečina u kojoj su mnogi umočeni…i da se čeka stečaj ko jedino rješenje,da se sve smeće i gnoj počisti i da sve pokrije zaborav i trava…

New Report

Close