DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 09.11.2024. u 17:04
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,71
29.749
8,013
3,70
3,76
3,87%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

…kad su to oni objavili onda je to malo veća blokada…a jednom kada upadneš u blokadu ko da si upao u živo blato…

…najgore od svega je sada ako nastane panika ili je sve napravljeno da se ode u stečaj pa ćemo polako…

…ludnica…[emo_vrtimise]

Ovo je samo dokaz da ima jako puno malverzacija na burzi, jer mnogi su pripremali teren na burzi upravo da pokupe što veći broj dionica po manjoj cijeni, sada u izvješću se ne navodi što je uzrok te blokade, kako je nastala i koliko treba vremena da se odblokira račun…..

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

…znaš što…tebe bi trebalo objesit,da ne kažem za što…pa se okreći ko vjetrenjača…[emo_zloban]

ukupna kupnja je samo 279 komada?!??!

moji postovi nisu savjet za kupnju ili prodaju dionica nego moje osobno mišljenje

…kad su to oni objavili onda je to malo veća blokada…a jednom kada upadneš u blokadu ko da si upao u živo blato…

…najgore od svega je sada ako nastane panika ili je sve napravljeno da se ode u stečaj pa ćemo polako…

…ludnica…[emo_vrtimise]

…ma Bakice,nije to blokada vec ARKADA….cekaj samo da se Milicic vrati iz Varšave jer ide ovo na VARŠAVSKU BURZU !!!!!

p.s.žao mi je malih dionicara a “One” tipa Tipuric,Milicic…..,uf ,uf kako bi ih….po KINESKOM NARODNOM OBICAJU[emo_mrgud]

Ovo je samo dokaz da ima jako puno malverzacija na burzi, jer mnogi su pripremali teren na burzi upravo da pokupe što veći broj dionica po manjoj cijeni, sada u izvješću se ne navodi što je uzrok te blokade, kako je nastala i koliko treba vremena da se odblokira račun…..

A bice blokirali racun jer vise nije moglo stat na njega.Pripunili su ga sa lovom od kWh.Ovo se zove pozitivna blokada.Sad ce otvorit drugi da i njega pune.A ako se ne varam neki su o ovome pisali i screen shotove stavljali.Jos uvijek cekam da mi Hanfa zakuca na vrata.A ti?

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

…elem,dakle kad je blokada,pogotovo danas,sve staje…[emo_beztona]

…nema kompenzacija,nema cesija,nema plaća,nema plaćanja…a vjerovnici navale…

…porezna prekine sve dogovore…

…nitko ti više robu neće dat…das ist eine katastrofe…[emo_mrgud]

…znaš što…tebe bi trebalo objesit,da ne kažem za što…pa se okreći ko vjetrenjača…[emo_zloban]

Nemoj tako,BB nam zlata vrijedi,jer dionice koje on hvali neizostavno idu samo u jednom smjeru.On je zbilja dobar indikator da se slučajno ne zaletimo i kupimo neku od tih dionica.

"Only dead fish swim with the stream"

evo, blokiralo trgovanje na 100 kn…kad se deblokira, lako moguće da će zaroniti jače ispod 100 kn

moji postovi nisu savjet za kupnju ili prodaju dionica nego moje osobno mišljenje

…elem,dakle kad je blokada,pogotovo danas,sve staje…[emo_beztona]

…nema kompenzacija,nema cesija,nema plaća,nema plaćanja…a vjerovnici navale…

…porezna prekine sve dogovore…

…nitko ti više robu neće dat…das ist eine katastrofe…[emo_mrgud]

Hmm, a gdje će onda dobavljači s robom? Nemam DLKV, ali ovo odugovlačenje s investicijama će nam uništiti sve što još ima neku šansu da se spasi, gdje je kraj…,a na žalost mislim da je tek početak

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

Sta se uzbudjujete, pola firmi u RH je u blokadi a vi se uzbudjujete jer je gradjevinarska firma u blokadi u vremenu najgore recesije u RH i katarze poslovanja 80% firmi.

Oni su barem priznali da su u blokadi, a sto je sa onima koji lazu

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Sta se uzbudjujete, pola firmi u RH je u blokadi a vi se uzbudjujete jer je gradjevinarska firma u blokadi u vremenu najgore recesije u RH i katarze poslovanja 80% firmi.

Oni su barem priznali da su u blokadi, a sto je sa onima koji lazu

nije to baš podatak koji se može sakriti

New Report

Close