Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,61 | 42.127 | 11,670 | 3,56 | 3,62 | -3,78% |
…nije me dugo bilo ovdje…[emo_namigusa]
…kaj ove godine na zemljinoj sjevernoj hemisferi ne predviđaju vjetrove…[emo_namigusa]
bako;
samo onoliko, koliko djedi izleti poslije dobre porcije graha….
Kipanje se nastavlja i dalje, uvjeren sam da je neka loša vijest u pozadini za koju je po običaju netko saznao ranije od drugih.
prije bih rekao neko krcanje na nižim cijenama prije objave za 3q a udio među prvih 10 dioničara je se povećao i sad iznosi skoro 40 % … LP
…nije me dugo bilo ovdje…[emo_namigusa]
…kaj ove godine na zemljinoj sjevernoj hemisferi ne predviđaju vjetrove…[emo_namigusa]
Mislim da je pad bio jer si previse drukala na los izgled i funkcionalnost naseg poslovnog foruma pa se taj los optimizan prosirio malo dalje 😛
………………………….
Ako ste primjetili i gledali iti malo vec nekoliko mjeseci na tjednom grafu traje konsolidacija iz negativnog trenda tako da s tehnicke strane ovo nije niti malo iznenadjenje i bilo je za pretpostavljat sad bi nam trebalo slijedit jos po nekoj logici odrzavanje cijene na nekim razinama koje su bile zadnjih mjeseci s pokusajima proboja otpora tj pokusajima stvaranja trenda u nekom smjeru gledajuci tjedni graf….ps. moje vidjenje situacije.
I opet isto. Razina niže ali opet u +-5 kuna i +-1000-1500 komada u prvih 20 na asku. A to je valjda tako već duže vrijeme jer kako će drugačije i biti kad na ovoj burzi ne trguje ni 5% ljudi ko nekad. Možeš nekog jednom,možeš i dvaput, i triput, ali četvrti put ćeš morati sam sebe [emo_zloban]
usporedbe radi onako samo da vidite koliko su dLEKOVOD MASAKRILALI određeni igrači
ATH 1997KN – DALEKOVOD
ATH 1367KN – KONČAR
potaklo me izvješće končarevo sa minusom od15% nemogu da nepromrljam kakav je to organizirani kriminal na zse
Pojačana kupnja![emo_palacg]
usporedbe radi onako samo da vidite koliko su dLEKOVOD MASAKRILALI određeni igrači
ATH 1997KN – DALEKOVOD
ATH 1367KN – KONČAR
potaklo me izvješće končarevo sa minusom od15% nemogu da nepromrljam kakav je to organizirani kriminal na zse
Sinko o kakvim ti kruskama i jabukama govoris ???
tko može opravdati ovu cjenu od 112kn niko baš niko
sustavno je urušena da je to strava i to firma koja je od državnog interesa kao i končar
tko se može pohvait sa svjetskim poslovima koje izvodi dalekovod
sjetite se norveške
sve je ovo planski i organizirani kriminal
a izgleda da je netko dobio grtai dionice,pa se veseli prodati ih
ne vidim drugu računicu, da je kopao a njih i krvavo zaradio kune, drugćije bi se ponaša
jehiga ka se cila burza svodi na veća manja
A nu ovoga na 112 sta se zajunija.