Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,73 | 37.463 | 10,044 | 3,70 | 3,72 | -1,07% |
vlada obećala da će sredit organizirani kriminal a na ovoj dionici i na zse to će biti cunami
izgleda da ima istine o blokadi računa? cijena tone sve brže [emo_beztona]
vi raspravljate o stecaju??? LOLOLOLOL
ahm,pretpostavljam da su sad po cca 117 na prodaji “trejderi” koji su kupovali po 125…ccc
Da netko želi van potrebno je samo staviti količinu od najmanje 5 000 komada staviti po cijeni od 115 i biti će kupnje, znam neke ljude koji žele uložiti a trenutačno nema količine…….
Daj zovi hitno te ljude ima im i po 112 kolko hoces.Mozda bude i jeftinije. Sad me osobno vata strah da li dokupit ili ne na ovim cijenama.
Dajte ne pišite svašta. I oni koji to pišu neka nazovu prvo firmu i pitaju da li je u blokadi. Dalekovod nije u blokadi.
Jesu li ovo aktivirana jamstva za Spaladium ?
Ovo je smiješno… [emo_mrgud]
Dajte ne pišite svašta. I oni koji to pišu neka nazovu prvo firmu i pitaju da li je u blokadi. Dalekovod nije u blokadi.
Ne pišu svašta nego istinu. Otiđi u Finu, nazovi Dalekovod ili ako imaš pretplatu na neki bonitetni portal provjeri i vidjet ćeš da je istina. Već nekoliko dana račun je blokiran. Mene samo čudi kako uprava nije o tome izvjestila, mislim da su dioničari dužni znati ako im je poduzeće kojega su suvlasnici blokirano.
…Ne pišu svašta nego istinu. Otiđi u Finu, nazovi Dalekovod ili ako imaš pretplatu na neki bonitetni portal provjeri i vidjet ćeš da je istina. Već nekoliko dana račun je blokiran. Mene samo čudi kako uprava nije o tome izvjestila, mislim da su dioničari dužni znati ako im je poduzeće kojega su suvlasnici blokirano.
Hebe se upravu za ove dionicare. U rvackim kompanijama dionicari su ovce za sisanje.