Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,73 | 4.415 | 1,184 | 3,72 | 3,74 | -0,53% |
nemoj baš tako očito frankie, biti će danas dosta ponude pa kupuj cijena se otprilike zna kolika će biti
ovu nstvar ponavljate već sto puta, što će biti biti će.
što se toga tiče svi sve znamo
A bit ce sto bude.Genijalno. Ili sto nam Bog da. Ovo je izgleda tip ulaganja na ZSE i onda se cude sto su gace ostavili na stapu.Znaci cinjenice zanemarivat,na lazna obecanja i vijesti se oslanjat i jasno rezultat ni ne moze biti drugaciji od bice sto bude.Cak mi se cini da je to i predobar rezultat za ovakav vid ulaganja.
A bit ce sto bude.Genijalno. Ili sto nam Bog da. Ovo je izgleda tip ulaganja na ZSE i onda se cude sto su gace ostavili na stapu.Znaci cinjenice zanemarivat,na lazna obecanja i vijesti se oslanjat i jasno rezultat ni ne moze biti drugaciji od bice sto bude.Cak mi se cini da je to i predobar rezultat za ovakav vid ulaganja.
Kako se samo Dalekovod napucao na lažnim glasinama inače bi bio na 85 kuna ali ljudi i dalje kupuju bez obzira što svijetski stručnjaci kažu u 2013 puno dublja svijetska kriza i potop burzi.[emo_palacd]
A sad ovako ugovor o javno privatnom partnerstvu je potpisan i po njemu se konzorcij obvezao sagradit citav komplex znaci i Arenu i poslovni toranj do godine X. Kako vidimo za sada je sagradjena samo Arena, rokovi za toranj probijeni.Grad ima ugovor i bankovne garancije. Tocno je da su kasnije potpisivani aneksi ugovora(gradonacelnik Ivan Kuret),ali te je anekse trebalo potvrditi gradsko vijece. Medjutim ono to nije potvrdilo. Znaci za konzorcij Konstruktor,IGH,DLKV jako nepovoljna situacija. Postavlja se pitanje zatso bi grad placao najam za cijelu investiciju kad je zgradjeno samo pola i zasto ne bi aktivirao bankovne garancije. I onda se pitamo zasto je cijena tu gdje je.Pametnome dosta.
Nadalje svi ti poslovi koji se ugovaraju i na kojima se tuku 100tice je upitno koliko na njima ima zarade. Posao se moze ugovoriti sa plusom,nulom i minusom,a do sada uprava firme nije pokazala bas neku pretjeranu spretnost u ugovaranju tako da ne vidim razlog da bi od sada bili ista bolji.
Ako znas sta je tocno potpisano, napisi i da mi znamo.
Koliko znam i vidljivo je u RDIG Dlkv sada posluje po prihvatljivim i relativno dobrim marzama, napravljen je turnarond u poslovanju (bar po 2Q 2012),tako da problem nije u osnovnom poslovanju.
Dlkv-ov problem je vezan uz Skyoffice, Spaladium arenu, netransparentna uloga clana NO u poslu sa vjetroelektranama, netransparentna i mutna uloga vecih dionicara kao sto su Skansi, Milicic, Tipuric, Telegra i dr (vidi Rjesenhe Hanfe), te nezainteresirani i nesposobni clanovi NO iz redova Fondova.
A jeli cijena niska ili visoka reci ce trziste.
Kako se samo Dalekovod napucao na lažnim glasinama inače bi bio na 85 kuna ali ljudi i dalje kupuju bez obzira što svijetski stručnjaci kažu u 2013 puno dublja svijetska kriza i potop burzi.[emo_palacd]
[/quote]
kakve ti nebuloze pišeš, napravljen je turnaround u poslovanju, ugovoreno je preko milijardu kuna novih poslova a ovo sada je smiješna cijena, pametni se krcaju… LP
Ovo je očiti dokaz, dok gledamo naloge na kupnji, planska kupnja udruženih aktera, sa očitim ciljem držanja dionice do ove razine koliko je to god moguće.
na taj način se iscrpljuje do iznemoglosti svaki onaj koji vjeruje u dionicu i vrijednost poduzeća, sa ciljem da mali dikoničari pošto poto prodaju.
igra je već viđena na mnogo dionica na ovoj našoj burzi. a kad to ne uspije slijedi dizanje dionicew za četvrtinu vrijednosti i onda ponovno isti scenarij pa jovo nanovo.
sve ostalo i pozitivno i negativno je naklapanje da se planski drži sadašnja i po mogućnosti još spusti cijena dionice.
HAUG
Ovo je očiti dokaz, dok gledamo naloge na kupnji, planska kupnja udruženih aktera, sa očitim ciljem držanja dionice do ove razine koliko je to god moguće.
na taj način se iscrpljuje do iznemoglosti svaki onaj koji vjeruje u dionicu i vrijednost poduzeća, sa ciljem da mali dikoničari pošto poto prodaju.
igra je već viđena na mnogo dionica na ovoj našoj burzi. a kad to ne uspije slijedi dizanje dionicew za četvrtinu vrijednosti i onda ponovno isti scenarij pa jovo nanovo.
sve ostalo i pozitivno i negativno je naklapanje da se planski drži sadašnja i po mogućnosti još spusti cijena dionice.
HAUG
u čemu je problem? ako vjeruješ u ovu firmu skidaj s aska dokle god imaš keša… ali nekako mi izgleda da je tvoja vjera samo na papiru i pisanju postova [emo_plazi]
HAUG
u čemu je problem? ako vjeruješ u ovu firmu skidaj s aska dokle god imaš keša… ali nekako mi izgleda da je tvoja vjera samo na papiru i pisanju postova [emo_plazi]
[/quote]
prvo gdje si ti vidio problem, jedino ako ga ti imaš,, ja ga nemam niti sam pisao o problemima.
VALJDA JE PROBLEM AKO NAPIŠEŠ SVOJE MIŠLJENJE A ONO JE JOŠ I ISTINITO, ALI ŠTO SE TU MOŽE.
što se tiče moje vjere ona ti je duboka kao i novčarka, samo kulturni ljudi nikada ne pitaju za vjeru i novčarku.
i na kraju broj tvojih postova je nesrazmjerno veći od mog broja, a ja obećavam da tvoj ni jedan neću pročitati. iz njih se nema što naučiti.
haug
Evo jos jedna nerelevantna informacija koja s ovom dionicom nema veze pa molim moderatora da i ovaj post obrise
http://www.slobodnadalmacija.hr/Split/tabid/72/articleType/ArticleView/articleId/190234/Default.aspx
HAUG
Po Vašem mišljenju kolika je to četvrtina vrijednosti?
lp
222×1,25-to je otprilike to
lp
ovo je moje mišljenje i ne nagovarama nikog na kupnju i prodaju
https://sudreg.pravosudje.hr/registar/f?p=150:28:2909458897032489::NO:28:P28_SBT_MBS:030069263
Na Vladi danas nije podnesen prijedlog izbora novog vlasnika.
U slučaju da IPKT proda sav svoj udjel onda je to moguć “squeez out”?
Zašto bi IPKT morao prodati sve svoje udjele?