DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 12.11.2024. u 19:59
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,76
11.620
3,090
3,74
3,76
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

4-5 mjeseci neko brani 120 kn plus minus 5kn i dokad je tako….

Vjerojatno dok netko ne popusti ili se ne potrosi.
A mozda netko koristi nesigurno stanje pa samo uspjesno trguje.

mislim da na svijetu nema da se ovako dionica iscrpljuje kao dalekovod ljudi moji pa ova dionica je na 2% od svog ATH čisto ludilo
a kriminala od dotičnih igrača to je strašno a hanfa još slepljija već u vrijeme Samodola to nije normalno al je zato istinito

ovo je zlatna koka kao i viadukt

Nije bas na 2% od svog ATH, ali poanta je ista.
Usporedba sa Vdkt samo djelomicno stoji vezano za poslovni turnaround, ali Vdkt nema , koliko ja znam, finabcijskih dubioza kao Dlkv i nema toliko sumnjivih tipova upetljanih u vlasnicku strukturu kao sto su Skansu; Tipuric, Tekegra, i dr , te nema tajne partnere koji mu sjede u NO kao sto je Curkovic u Dlkv-u.

Nadalje Vdkt nema ni nesposobne clanove Nadzornog odbora koji neznaju da sa njima sjedi clan NO koji je ujedno i tajni partner Dalekovoda u poslu sa vjetroelektranama. A ako su znali onda njihovi Fondovi nisu smjeli trgovati na burzi jer ostali dionicari to nisu znali sve dok Lider nije objavio u svom tjedniku.

Evo jedan članak di se spominje dalekovod:

http://www.vecernji.hr/biznis/zadnja-ponuda-kupite-gripene-mi-cemo-skver-clanak-460680

Inače ako nam Švedska uvali gripene onda se i dalekovod može nadati novim poslovima!!

[emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

Uspije li konsolidacija, Dalekovod planira proboj na nova tržišta

5.10.2012 10:01:00 | Izvor: Suzana Varošanec/Poslovni dnevnik/Presscut
Novi predsjednik Uprave Dalekovoda Matjaž Gorjup potvrdio je da se u srijedu nova Uprava kompanije sastala s predstavnicima banaka. Komentirajući tijek i mogući ishod pregovora, iznio je pozitivna očekivanja cijele Uprave koju uz Gorjupa čine i Krešimir Anušić, Marko Jurković i Željko Lekšić. Iako je za sastanak s kreditorima samo rekao da je protekao u duhu međusobnog razumijevanja, kako u pogledu zaštite interesa banaka kao vjerovnika, tako i u pogledu dobrobiti Dalekovoda, ključno je što Gorjupova uprava smatra da će konačni rezultat tih razgovora pomoći ostvarenju zacrtanih ciljeva i daljnjem razvoju i konkurentnosti Dalekovoda.

Osim organizacijskog restrukturiranja i financijskoga konsolidiranja strategija i cilj je proboj na nova tržišta, izjavio je Gorjup dodavši da je riječ o Velikoj Britaniji, Njemačkoj, Italiji, Francuskoj i Austriji. Dalekovod je perspektivno poduzeće s iznimnim potencijalom na tržištu elektroenergetskih objekata i postrojenja, proizvoda od strateškog interesa za svaku zemlju u kojoj se izvode, objašnjava Gorjup. Nova uprava sastala se i s rukovodećim radnicima te predstavnicima radničkih vijeća i sindikata matice i povezanih tvrtki, koji su tako upoznati s poslovnom politikom te strategijama budućih aktivnosti Dalekovoda.

dalekovod je 20.10.07god BIO 1999 KN

sa manje posla već danas

Otvorena dva natječaja u Poljskoj zbirna vrijednost ugovora je 1064 milijuna Zlota
iliti 1,957 milijardi Kn. a dalekovodu bi moglo pripasti 789 milijuna Kn poslova

682 milijuna zlota za jedan ugovor+ drugi ugovor je 382 milijuna zlota, dalekevod i partner u konzorciju je drugi rangiran po ponudama ali ima najbolje reference i podlogu za prihvaćanje…. 🙂

http://budownictwo.wnp.pl/5-ofert-na-linie-przesylowa-dla-pse-wartych-346-498-mln-zl,180241_1_0_0.html

http://budownictwo.wnp.pl/5-ofert-na-linie-przesylowa-dla-pse-wartych-346-498-mln-zl,180241_1_0_0.html

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Izgleda da netko nešto zna,a što mi neznamo[emo_zacudjen]

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

Grčić, Vam čitavo vrijeme govori, da su Dalekovod, Ingra i Konstruktor, u istovrsnoj gabuli, i da im prijeti nestanak, ukoliko Vlada, ne uđe u vlasničku strukturu.

Zašto cijena onda ne ide dolje?
Mali diskontić bi baš dobro došao…..[emo_namigusa]

Ako su Veliku Britaniju otvorili biti će jako puno posla 🙂

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Anonimno, 09.10.2012. u 11:06
Izgleda da netko nešto zna,a što mi neznamo

Pa mislim da je očito, ovako dionica raste na ZSE samo kada se radi o mogućem stečaju.

Bilo bi šteta.

Umjesto da se drže svog faha, oni uđoše u građevinu.
Vidim da i dalje nekima nije jasno što su, ali ni gdje su.

lp

[b]MRAČNI MOD[/b] [b]Do kraja godine raste samo DIOKI zbog Hrvatskih nacionalista koji su ga spasili od zatvaranja.[/b]

Ako su Veliku Britaniju otvorili biti će jako puno posla 🙂
[/quote]

sva sreca pa imamo tebe da nam dojavis

Ž.E.LJ.K.O K.L.A.U.S.-uno di noi! Nakon Matije Gubeca-novi borac za pravicu malog čovjeka!!!Hvala ti Željko za sve, Bog te poživio i nagradio!

New Report

Close